"Alege-ti cu grija ..." -ep. 2
Raspunsuri - Pagina 4
iileana spune:
Mimonix, adica tu chiar iti imaginezi ca cei care "inteleg mesajul clipului" (myself included :), si care "data trecuta a iesit in masa si a rasturnat situatia votand Base ca marea speranta anti-psd-ista" (myself included :))) ar putea fi capabili vreodata sa puna stampila pe Geoana&Nastase&Felix????
Oricum, stati linistiti la locurile voastre, www.ziare.com/CNAderanjat_din_nou_de_spotulAlege_cu_grijade_la_Antena_3-478542.html" target="_blank">CNA-ul nu doarme. Niciodata.
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Mimonix, adica tu chiar iti imaginezi ca cei care "inteleg mesajul clipului" (myself included :), si care "data trecuta a iesit in masa si a rasturnat situatia votand Base ca marea speranta anti-psd-ista" (myself included :))) ar putea fi capabili vreodata sa puna stampila pe Geoana&Nastase&Felix???? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Niciodata (myself included:))) dar nici Base nu mai vede Un efect ceva tot a avut promo-ul ala...
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nuschu spune:
Ileana, mie nu mi se pare o realizare de exceptie, nici cu verde, nici cu portocaliu. Daca-l facea Realitatea, ziceam ca e inca o dovada ca se tabloidizeaza , ca asta e cliseul meu despre ei.
Mi se pare sinistru, atat. Si oamenii-scheleti, si ochisorii aia lucitori, si coloanele vertebrale ghebosate, si lumina care nu e niciodata plina, si chiar miscarea in slow-motion, parca sunt fiinte nu robotizate, ci mutilate, cu coloana zdrobita si vederea luata. Poate nu mi se mai par exceptionale pentru ca mi se par inainte de toate sinistre.
Eu, una, o sa-mi anulez votul. N-as putea vota cu Felix&co, si inca am o sensibilitate fata de ailalti, desi nu am nici un motiv obiectiv pt asta, dar nu cred ca Base&co sunt mai breji. Numai ca au alta culoare formala. In esenta, au si ei "falitii" (=motanii) lor, asa ca...
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix Niciodata (myself included:))) dar nici Base nu mai vede Un efect ceva tot a avut promo-ul ala... |
Hai mai Mimonix, tu ne zici acuma ca promo-ul ala, si numai el, te-a facut sa-ti reconsideri entuziasmul initial provocat de Dl. Basescu???????????
Adica pina sa pun io filmul aicea, ieri, erai fan Base si-acuma brusc te-ai trezit?
Multumita mesajului subliminal al spotului?????
iileana spune:
citat din mesajul lui nuschu Si oamenii-scheleti, si ochisorii aia lucitori, si coloanele vertebrale ghebosate, si lumina care nu e niciodata plina, si chiar miscarea in slow-motion, parca sunt fiinte nu robotizate, ci mutilate, cu coloana zdrobita si vederea luata. Poate nu mi se mai par exceptionale pentru ca mi se par inainte de toate sinistre. |
De gustibus...
Mie toate alea mi-au parut .
Oi fi io mai "deschisa catre sinistru" , nu stiu....
Nu nu nu nu nu, nu-ti anula votul!!!!, e adevarat ca nu de multe ori in viata ai prilejul sa votezi "pozitiv" cu convingere, ca acu' 4 ani, sau in '96, da' chiar si in situatia de-acuma poti discerne un rau un picut mai mic decit raul cel mare! nu-ti anula votul ca nu rezolvi nimic cu asta!!!
denizel spune:
Nici eu nu cred ca spotuletul e electoral. Mai degraba, as zice, culorile alea de le interpretam noi, sunt puse asa, de kiki :-). Ca o glumita a celor care l-au facut cu cei care il inteleg :-).
Dar eu nu inteleg ceva. Felix e chiar asa? :D
Adica, nu intelege spotul? Sau, chiar crede ca cei care il inteleg au o parere buna despre el? Sau ... oare cum?
Pentru ca, eu, daca as fi Felix, l-as concedia pe ala care lucreaza pentru mine si lucreaza in felul asta: fino-inteligento-agresivo-inteligent :D. Intelegeti voi... .
mimonix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Hai mai Mimonix, tu ne zici acuma ca promo-ul ala, si numai el, te-a facut sa-ti reconsideri entuziasmul initial provocat de Dl. Basescu??????????? Adica pina sa pun io filmul aicea, ieri, erai fan Base si-acuma brusc te-ai trezit? Multumita mesajului subliminal al spotului????? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
primul promo este vechi ileana...eu nu mi-am schimbat optiunile politice datorita faptului ca ai postat tu aici al doilea promo...si nici pentru ca l-ai postat pe primul...si nici 100% datorita promo-ului...dar e mi se pare sugestiv, bine realizat si a avut impact cu siguranta (cel putin asupra mea ) Nu m-am trezit brusc, n-am spus asta...n-am fost fan, am avut sperante...asta e, se mai intampla !
Ai ales din toata postarea numai partea pe care ai putut-o rastalmaci...incorect
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Eu nu inteleg altceva...ce legatura are inteligenta lui Felix cu inteligenta celui care a creeat spotul? Legatura e numai intre buzunarele celor doi
poze
sirimie spune:
Daca nu e electoral atunci de ce a aparut acum in campania electorala? Sa deschida ochii votantilor despre cum functioneaza treburile p'acilea...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Mimonix, daca miine la magazin vezi trei portocale cazind din raftul cu fructe si rostogolidu-se pe jos....hmmmm....ma intreb oare ce semnificatie ascunsa vei descifra tu din aceasta intimplare?
Pentru ca, eu, daca as fi Felix, l-as concedia pe ala care lucreaza pentru mine si lucreaza in felul asta: fino-inteligento-agresivo-inteligent :D. |
Corect.
Si un argument in plus: mai este unii (myself included :)))))) carora nu le-a fost limpede mesajul pro-felix al spotului, s-au gindit la alte alea, generalitatzuri, artisticarii, prostii. Tz-tz-tz.
Da, sa-l dea afara pe incompetent!