Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
bubuleana spune:
LA MULTE LUNITE PEPENASELOR SARBATORITE ASTAZI!
CLARA si MARA ALEXANDRINA 

kimmy: daca vrei sa te descarci suntem aici alaturi de tine 
truli-luli spune:
Izabella un
pt tine. Sper ca dupa un pic de pauza sa se limpezeasca lucrurile si sa ajungeti la o decizie intelepta. Nu va grabiti cu hotarari la manie. Oricum noi suntem aici si va asteptam cu drag si pe tine si pe pepenasa ta scumpa.
poze Ana si Victor
varsta Anei
bujo spune:
Scriu pe fuga ca plecam la plimbarik acu cat mai e soare.
Pica sigur ca ne intalnim daca ajungi la Brasov. Park ai mai fost odata si am fost in contratimp cu raspunsu si n-am reusit sa ne intalnim. Gasesti numaru meu in contu comun.
Noi stam binisor cu lapticu, slava Domnului ca a revenit ca nush ce faceam. Cu kk cam tot asa, la 3 zile, dar park nu prea l-a mai durut burtik asa tare. I-am dat ieri niste suc de para si ii dau si azi poate face mai usor. Ma gandesc si io ca poate e cazu sa-i dau mai des suc ca poate se constipa de la lapte ca poate e prea gras. Om vedea.
Va pupic, poate o sa am timp mai mult de scris cand s-o strica vremea ca pana atunci stam cat putem afara.
bujo mami de Filip
bufi spune:
si eu urez tuturor la multi ani...sorry ca nu am urat si celorlalti sarbatoriti zilele trecute...nu am avut net,au inceput astia sa taie fibra optica prin bucuresti
vad ca vorbiti de frizuri si culori de par, si eu mi-am facut ceva schimbari, dar fac asta destul de des...eu am par ondulat si pot face o mie si una de chestii cu el...acum sunt roscata, dar ma bate gandul de coniac...sper sa iasa data viitoare la vopsit
fetelor nu stiu ce folositi de par, eu am tot folosit vichy impotriva caderii parului sampon si mi-am luat si balsam, balsam de la care am facut matreata...nu am avut de o mie de ani...si uite ce ma chinui acum...eu folosesc de obicei profesionale si am zis sa fac si eu o schimbare...asa ca am revenit la cele profi
ioana este cumintica, se joaca cu jucariile ei de la tiny love, este de-a dreptul indragostita de ele
mananca,doarme si sper sa fie asa si in continuare
o zi buna
bufi
ileanna spune:
Citit pe diagonala ... fara chef de postat ... broblemutze, nimic grav deocamdata. Ieri am avut netu' taiat din cauza de neplata (auzi nestimtzitzii
). Prima luna in care reusesc sa platesc si io mobilul inainte de a mi-l inchide shi se trezesc astia cu netu' sa-mi strice victoria personala
.
Mi-a venit ieri pediatra la cupil (medic neonatolog spital Cantacuzino) shi m-a deprimat suficient. Ala de-l aveam inainte era genu' ca se sesiza numa' dc ii crestea cupilului un picior din gura ... shi asta cre' ca e genu' de-i gaseste pricini indiferent cat de sanatos ar fi (ufff, zic si eu ca is oleak amarata). O sa va pove alta data.
Acuma nu mai am lapte praf decat pt 1 portie si tre sa cobor ... mai am 2 bibe spalate shi boii astia au oprit apa ... nu e nici calda nici rece ... baga-mi-ash ****.
Avertismentu' daaa ... testing testing sa vedem ce culoare mai avem
.
Kimmy pui ... ce pisici a facut barbatu' ala al tau????
Pup iu all
gallyb spune:
VIOLETA eu am depus dosarul la inceputul lunii septembrie si inca nu am primit banii.
Fetele care alaptati si scade laptele, am inteles ca si tinctura de marar e buna. O lingurita la 100 ml de apa, de 3 ori pe zi, cu 15 min inainte de masa. Eu am inceput de aseara sa beau.
Vreau sa spun ca de vreo 2 sapt. am intrerupt Bonnisanul si tot de atunci a inceput sa manance putin, de cand l-am reluat, a inceput sa manance mai bine. Oare cat ne-o tine burtika asta?
De cand am inceput sa-i dau mai multa formula a inceput sa faca kaka o data la 2 zile. Dupa ce facem baita seara, in timp ce papam sau dupa apare si kaka pe fundulet proaspat spalat.
Sper sa o tinem tot asa, ca m-am saturat de supozitoare.
LA MULTE LUNITE PT CLARA SI MARA ALEXANDRINA!
Xenia (9.07.2008)
ileanna spune:
Nah k tot portocalie is 
Putea shi ea duamna Sheanna sa schimbe macar culoarea!!!
Ntz ntz ntz ...
ileanna spune:
ankule exista clinici particulare pt copii???? Rog info de la tine care esti mama informatiilor!!
Gini75 spune:
Buna fetelor,
Azi Irina a facut caca cu niste mucozitati inchise la coloare. In rest coloarea si consistenta sunt normale. Dar mucozitatile alea or fi in regula?
ileanna, da, sunt clinici private pentru copii. Eu stiu de Medlife Grivita. Stiu ca sunt fete pe-aici care au copii inscrisi acolo, poate iti zic ele. Parca si Sursula mergea acolo.
MissJJ spune:
Nati multi pupici si sper ca sunteti mai bine.
Biri pupam bulanasele intepate.
Da cunoasteam privirea aia ca si aseara Ami asa se uita si zicea parca faceti ceva nu vedeti ca mi-e rau si ma innec cu mucisori, da ce poti face...Uff...
Flo cu placere.
Oana daaa Ari de cate ori aude ca mergem bye bye e prima la usa.
Mai ales daca e si tati prin zona.
Ca el e iubitul ei.
Violeta felicitari pt victorie.
Nati si aici sunt numai siropuri nu se dau supozitoare si eu o tratez pe fata cu sirop da sa citesti bine prospectul in gnere la astia mici sub 6 luni se da numai 24 de ore pt febra nu mai mult si la aia peste 6 luni maxim trei zile.
Da alea de lipit pe frunte nus de la un an in sus eu asa stiam.
Turtu felicitari pt prima noapte dormita.
Trimit asta si rvein mai am de recuperat.![]()