Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 9

andreeeea spune:
Joanna, ma bucur ca ati trecut de hop. Sanatate multa s sa te intorci cu bine acasa cat mai repede!
Pisik, imi pare rau ca trebuie sa treci prin astea! cat mai mult repaus si optimism! Sanatate multa!
Andreea, 19+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)

inapreda spune:
SZUSZU, felicitari pentru printesa!
PISIK, imi pare tare rau ca esti in spital. Curaj sa treci cu seninatate peste aceasta perioada sigur trecatoare! 19+
poate e...baietel!
Poze

SimonaMami spune:
multumesc mult fetelor de primire :)
Simona, DN: 22.07.1980, UM: 02.07.2008, DPN 08.04.2009! 19+

silvia4 spune:
Elilov, felicitari! Sa-ti creasca bebele mare si sa te bucuri de el! Si de la mine o si un
pt tine!
Rodica eu sunt la Pargaru, tot la spitalul 2. Chiar ca e ingrozitor acolo, sper sa nu fiu nevoita sa stau prea multe zile. Si acum cand mai trec pe acolo imi vine sa lesin de cum intru. Cred ca la spitalul 1 e mai bine, dar am mers aici pt doctorita. O cunosteam si e bine ca are si cabinetul langa mine. Tu la cine esti?
Sunt suparata ca numele Alexia e des intalnit! Incepuse sa-mi placa mai mult decat alte nume..Dar ma intreb eu pe ce lume traiesc daca nu stiu pe nimeni cu numele asta?! Probabil ca sunt prea izolata de lume daca sunt asa pe dinafara!
Silvia 21+

novus spune:
OOO, cat ati mai scris astazi !!! sa le iau pe rand:
ELILOV, felicitari !!!! sa fiti sanatosi amandoi !!!
Leeloo, pai nu dai tu de baut ???? Sa fiti fericiti impreuna si mai ales sanatosi!!!
Insanatosire grabnica fetelor bolnavioare!!!
Acum vis-a vis de nastere: eu dupa capsorul meu blond as vrea naturala, cu epidurala evident, dar asta in conditiile in care doctorul imi comfirma faptul ca bebelina e ok pozitionata ! daca nu , merg pe cezariana !! deocamdata nu imi este frica de nici una deoarece am trecut si prin operatii si prin interventii pe viu (mi-am rupt un deget de la mana dreapta acum un an si mi l-au pus la loc pe viu
si oricum nu l-au pus bine ca a ramas stramb
; sau cand am fumat dupa o extractie de masea si... am facut ceva complicatie de a trebuit curatata zona tot pe viu
Deci durerea probabil ca e mare dar nu o sa o mai tin minte dupa aceea !!
Oricum ma bucur de sfaturile primite de la alte mamici care au trecut prin asta cu toate ca fiecare organism se va reface in felul sau !
Acum despre asistarea la nastere a tatalui nici nu se pune problema, sotul meu de pe acum imi spune ca el va fi ''praf'' de emotii !!!am vazut ce lacrima cand am fost cu el prima oara la eco 4d
Deci iasa din discutie, chiar radeam de el si ziceam ca parca vad la cat e el de ''descurcaret si cu tupeu'' ca de pe masa de nastere o sa le dau tot eu plicurile la doctor si asistente !
Prca vad ca v-a fi ca si cu statul in concediu de ingrijire copil: pana acum o luna cand a aparut legea noua ma gandeam sa stau maxim 6-8 luni, acum ma gandesc serios sa vad cum fac sa ''stau'' 2 ani ca sa fiu platita 85% din brut (adica mai mult) dar sa vin cumva la serviciu sa fac treaba ca altfel... fac astia cu nervii mai ales ca nu angajeazape nimeni in locul meu ! 23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

novus spune:
Lysbeth, mie imi place cum suna !!dar trebuie sa mearga si cu numele de fam ! 23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth e un nume scurt. Merge de minune combinat cu un al doilea ;) ![]() ![]() |
Lysbeth da ce-ti veni ,te gandesti la vreo fetita?

Vine barza!

rodica2008 spune:
silvia eu sunt la Doctorita Stoenescu dar nu stiu prea multe despre ea si imi este tare frica,tu ai auzit ceva de ea?Ai idee cat se mai da la o nastere ca am auzit zeci de zvonuri,ma gandesc ca daca vecina ta lucreaza la spital stie cum merg lucrurile.
Rodica+17