Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 10

lysbeth spune:
A nu.... pe fetita mea o cheama Iris:D Si Ana Maria ca era problem cu numele prea scurt.
Ca idee nu am mai auzit decat de inca 2 fetite cu numele asta in ultimii 10 ani 18+
Damian

rivali spune:
Buna fetelor!
Felicitari ELI pt bebe! sa fie sanatos sa a bucurati de el!
Ati fost tare harnice azi,inca nu am reusit sa citesc tptul,mai am cateva pagini.
Revin!
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+

alina.n spune:
Apropo fetelor care mai sunt scorurile pe la nastere normala sau cezariana?
Doctor ,asistente,etc...
Stiu ca depind de la caz la caz dar totusi eu nu am nici cea mai vaga idee asa ca ar prinde bine cunostintele voastre. 17+ cu
Maria
Vine barza!

alina.n spune:
A lysbeth asa mai merge
Da este frumoasa combinatia si intr-adevar eu nu stiu pe nimeni cu acest nume..deci e destul de rar.
Sa-ti traiasca printesa! 17+ cu
Maria
Vine barza!

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Va pup fetele! Noi nu avem vesti prea bune, de miercurea trecuta am avut contractii, iar azi am venit la spital si m-a oprit aici. Am uter hipercontractil si a zis ca e mai bine sa stau aici sub observatie 2 zile, imi face niste injectii si sa speram ca va fi bine. Sa va rugati pt noi sa fie bine. Pupici ![]() ![]() ![]() |
Of, Pisikuto

Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui andreeeea nu va spun sa va inspaimant, ci pt a sti la ce sa va asteptati, pt ca am simtit ca e important sa stii. |
Pfiu

Nu mai vreau sa nasc, pot sa ma razgandesc?

Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui novus as vrea naturala, cu epidurala evident |
Novus, tu esti chiar din Deva? Nu mergi la Smith (nu stiu daca am scris corect). Am colege care au nascut cu el, dar la Hateg, la spitalul lui, nastere naturala programata cu epidurala. da-mi Doamne si mie asa! Au stabilit ziua cat mai aproape de termen, s-a dus fata cu bagajul pregatit, i-a declansat nasterea, i-a facut epidurala, si cand zicea el impinge, impingea. A spus ca a fost exact cum vedeti in filme, ca la carte. Si era tot la prima nastere.
Monica

silvia4 spune:
Pisik, stai linistita ca o sa fie bine! Si eu am uter contractil si sunt asa din luna a 2-a. Cu tatament si cu grija se tine totul sub control! Tu sa nu te stresezi, ca e important sa ai moralul bun si sa fii relaxata, ca sa se relaxeze si uterul. Si chiar daca iti trece in cateva zile, sa ai grija la efort de acum in colo! Te pup!
Silvia 21+

rivali spune:
Vad ca s-a tot dezbatut nastere naturala vs. cezariana.
eu la prima nastere am facut cezariana,probabil asa va fi si a doua .
La ora 10,45 am intrat in sala ,mi-a facut anestezia(rahie) la 11,04 au scos copilul (l-am vazut) iar la 12 m-a scos din sala.
Dupa 3 ore mi-au adus piticul si l-am si putut alapta. L-au lasat cu mine si am putut sa il iau din patutul de langa patul meu cu toate ca eu am stat la orizontala pana a doua zi dimineata.
Prima noapte a fost de destul de grea, durerile destul de mari, parca trecuse tancul peste mine,totul pana dimineata cand am fost obligata sa ma ridic din pat. Dupa ce am facut primii pasi durerile parca nu au mai fost asa puternice. M-au mutat cu copilul in salon, eu il luam din patut eu il puneam ,nu am avut probleme. In salon cu mine mai erau alte 2 fete care nici ele nu se simteau rau si la ele prima noapte fusese mai grea. Una din ele era mai tinerica (24 de ani) fusese operata la 12 noaptea si se misca cel mai bine dintre noi, se apleca mai usor, se ridica mai usor din pat.
Am stat doar 2 nopti in spital iar acasa ma ocupam singura de copil mai putin baita pentru ca totusi nu puteam sa stau asa mult aplecata.
Cam 10 zile de la operatie m-am ridicat mai greu din pat , dar dupa nu am mai avut probleme. Cu carutul ma luptam singura. Pentru mine refacerea a fost destul de usoara sper ca si de data asta sa fie la fel.
Cred ca depinde de fiecare persoana in parte.
In legatura cu burtica dupa nastere, la mine s-a retras si nici nu am ramas cu vergeturi si nici nu am folosit creme anti.
dyana27, la ce medic esti?
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+