Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 8

Pisik06 spune:
Va pup fetele! Noi nu avem vesti prea bune, de miercurea trecuta am avut contractii, iar azi am venit la spital si m-a oprit aici. Am uter hipercontractil si a zis ca e mai bine sa stau aici sub observatie 2 zile, imi face niste injectii si sa speram ca va fi bine.
Sa va rugati pt noi sa fie bine.
Pupici21+

joanna27 spune:
Buna burtici.
In primul rand BUN VENIT PE LUME BB DIMITRIE.ELI REFACERE USOARA, SANTATE SI NUMAI FERICIRE.
LEELOO Casa de Piatra, felicitari si bb sanatos.
Cu intarziere La Multi Ani pentru srabatoritii si sarbatoritele de luna aceasta.
Multumesc pentru incurajari la toate fetele.
Nu am apucat sa citesc tot.
Pe scurt noi suntem inca in spital, am depasit o perioada nasoala si sper sa fie bine pana la urma.
Promit sa dau mai multe amanunte cand o sa ma simt mai bine.
Va pup pe toate.
sanatate si Domne Ajuta. 21+
20+ probabil

Adee spune:
Joanna ma bucur ca sunteti mai bine. Chiar ma gandeam ce sa intamplat ca nu ai mai intrat demult. Sper sa va faceti bine sa puteti merge acasa 21+
Ariana
poze

grace30 spune:
Ayla buna idee - din pacate nu cred ca o sa ma ajute spatele . Eu cred ca voi lua cariucior cu bebeii unul langa altul si o sa-l las la parter (nu incape in lift si nu stiu cum as putea cobori nici macar un etaj cu carutul si 2 bebici).
pisik felicitari pentru fetita . ce ma bucur cand mai vad si fetite
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

andreeeea spune:
Grace, imi pare rau ca nu ti-e bine si tb sa stai mai mult in pat. Pe mine ma ajuta mult gandul ca cei care merita cel mai mare sacrificiu sunt copiii si pt ei as face absolut orice. Si apoi imi gasesc de lucru sa ma simt utila, si ma gandesc la ce frumos va fi la primavara cu puisorii, si timpul trece.
Despre nastere... La prima nastere studiasem destul de mult problema si eram f hotarata sa nasc natural, pt ca ma credeam in stare a suporta oricata durere. Eram f vesela inainte, le incurajam fetele care incepusera travaliul si le spuneam ca trebuie sa zambim pt ca e ziua in care avem intalnire cu puiul nostru, ziua lui de nastere, deci suntem la aniversare. Cand au inceput durerile imi era jena si de ele si nu mai stiam ce sa fac sa treaca timpul mai repede. Desi pt durerile nasterii ma asteptam la ce e mai rau pe lume, a fost de mii de ori mai groaznic. Nu am crezut ca nu mor atunci. Apoi curatatul, cusatura...- groaznic! Apoi probleme din cauza epiziotomiei (n-am putut sta jos 3 saptamani) si alaptam stand pe un colac de inot umflat, apoi cu halatul rasucit si facut colac. Vreo 3 zile am mers ca melcul. La 2 luni dupa nastere am fost chiuretata iarasi pt ca imi ramasesera resturi de placenta. Deci o bucurie . Dar si de cezariana imi este fff teama. La aceasta nastere nu stiu cum va fi, mai ales ca sunt doi. Cred ca voi lasa doctorita sa-mi propuna.
-nu va spun sa va inspaimant, ci pt a sti la ce sa va asteptati, pt ca am simtit ca e important sa stii.
Andreea, 19+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)

doranna spune:
silvia4, in legatura cu lista cu ce ar trebui sa cumpar de la targ, sa stii ca mamicile cu experienta au insirat cam tot ce mi-a scris si prietena mea; lipsesc poate balansoarul si umidificatorul de camera.
tot de la ea am aflat ca exista si cadita gonflabila, ca ei i-a fost mai bine cu pompa de san manuala si nu cu cea electrica, ca poate ar fi bine sa luam si lucrusoare pentru bebei peste 3 luni, pt ca dupa 1 luna bebe n-o sa mai incapa in lucrusoarele de 0-3 luni (cu arat mai mult cu cat noi suntem amandoi inalti )
si ma mai sfatuia sa caut body-uri care se inchid in fata, nu in spate, si sa iau un sac de dormit matlasat, care e foaret practic (mi-au confirmat si colegele ca e ff bun)
legat de problemele cu gingiile... medicul meu stomatolog mi-a recomandat sa evit orice apa de gura si, daca am probleme, sa masez usor gingiile cu un betigas inmuiat in tinctura de propolis (100% naturala)
dorana19+

zsuzsu spune:
Pisik -imi pare rau ca nu este totul in regula-suntem alaturi de tine si insanatosire grabnica, sa vii cat de repede cu vesti bune
Joanna ma bucur ca esti mai bine, sa speram ca in curand ne vei scrie mai des si de acasa
Leeloo- Casa De Piatra si multa fericire 20+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi

lysbeth spune:
Andreea, bine a zis cine a zis ca pesimistul e un optimist informat
Eu zic asa: prea multa informatie strica.
As vrea sa nu shtiu ce ma asteapta si sa ma gandesc cu bucurie, emotie si fara pic de teama la ziua aia 18+
Damian