Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 7

OlgaTarziu spune:
FELICITARI ELILOV!SA VA DEA DD SANATATE SI REFACERE USOARA.
Salutare fetele. Eu nu am cum sa tin ritmul cu voi clar. Ajung abia pe la 6 acasa si doamne ce ma asteapta de fiecare data: copil mamos, facut mancare, dereticat. La 9 sunt ca batuta in cap cu leuca.
Eu pe Tony l-am nascut natural, cu epidurala binenteles. Am fost 30 de ore in travaliu dar impinsul a fost doar sub o ora. Copilul a fost de 4 kg si nu m-am rupt, nu m-au taiat. De unde nu ma dilatam cum trebuie m-am dilatat foarte frumos. Si acum merg tot pe naturala, doar daca DD are alte planuri. Oricand se poate intampla sa ai nevoie de cezariana de urgenta. Am eu o teorie ca pe unde a intrat trebuie sa si iasa. In plus la 2 ore de la nastere faceam dus si ma plimbam.
Am fost la morfofetala. Nu am amanunte, ca cica trebuie sa le aflu de la doctorul meu (asa e regula). Bb e mai mare cu o saptamana. Mi-au schimbat DNP pe 5 aprilie. 85 % e fetita si o va chema Sophia. Oricum sper sa ma mai trimita la eco nu de alta dar sunt in categoria de sarcina cu risc si atunci trebuie sa aiba mai multa grija si sper sa aflu for sure atunci ce va fi. Deocamdata luna asta avem fetita.
Kg...Ma ingras ca o purcica in continuare, 9 kg sa traiasca la multi ani! Cine da mai mult?
De cate ori suflu nasul e sange, gingiile mi-au fost praf pana am inceput cu pasta Sensodine, parul cade valuri, valuri. Desi l-am crescut cu atat greu cred ca iar ajung tunsa periutza. Ce mai, sunt frumusetea intruchipata. Cand ii aud pe colegi ce frumoasa sunt si ca stralucesc mor. Cred ca grasimea da bine la fatza. Desi nasc pana in 5 aprilie sefii spera sa fiu pe baricade pana in 30 martie. Asa ca tineti-mi pumnii sa rezist.
va pup pe toate si mai vin prin week end candva.

silvi8 spune:
ayla, multumesc de lamuriri! chestie dintr-aia care vrei tu am vazut la careffour cred, la constanta ...adica ceva de genul si mi-au spus si mie colegele ca bb se simte bine in ele
si am mai primit recomandarea sa cumpar body cu 7 capse...nu stiu cum arata dar asa am sa caut
silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Ayla21 spune:
Uite Bogdana, Grace, daca ve temeati ca noi n-o sa ne descurcam cam asa planuiesc si eu. Nu prea ador carucioarele.
Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla21 spune:
OlgaTarziu felicitari pt fetita!
Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

silvi8 spune:
olga, ma bucur ca esti ok! felicitari ptr fetita! sper sa poti sta la serviciu atat de mult.
ayla, buna ideea ta dar cred ca iti rup mijlocul 2 bb-i...chiar si cand sunt mici. e mai greu sa iesi cu caruciorul, mai ales daca sti la etaj dar e mai usor de impins parca...decat sa-i cari asa.
eu plec! fac ceva cumparaturi si fuga acasa ca vine tati si ne e dor de el!
silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Ayla21 spune:
Silvi daca nu rup buritca, de purtat in brate/spate, ma descurc eu. Nici nu merg foarte mult pe jos de obicei. Carucior inca nu avem, o sa vedem ce model gasim, ca am vazut pe net mai multe ripuri. Cu 2 lateral, cu doi unul dupa altul, sau fata in fata.
Si eu ies ca-mi incep "serviciul" poate mai vorbim deseara.

petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Uite Bogdana, Grace, daca ve temeati ca noi n-o sa ne descurcam ![]() ![]() ![]() Monica ![]() I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me... |
da ayla...asta e mamica eroina

Bogdana

POZE

Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth cat despre soti sfatul meu e sa nu-i luati in sala de nastere daca evinemntul se va produce natural pentru ca veti simti nevoia de ai strange de gat si e pacat sa ramana copilul fara tata ![]() ![]() ![]() |

Eli felicitari pentru bebe
Leeloo CASA DE PIATRA !!!!!!!

poze

zsuzsu spune:
salut fetelor
sa nu ma dati disparuta, dar am o perioada foarte plina
ELILOV- felicitari si sa fiti sanatosi si recuparare rapida
Bun venit Dimitrie de Elilov!
fetelor eu dupa ce am o cezariana l activ, eu pur si simplu nu mai vreau nastere normala- mie frica de mor sa nu se rupa operatia in timpul nasterii
asa ca chiar daca medicul meu spune ca nu vede nici un motiv- deocamdata- sa nu nasc normal, eu vreau Cezariana
in rest va anunt cu f mare fericire ca TT a iesit f bine, la toate am risc scazut,si cu si MAI MARE fericire ca in sfarsit am aflat culoarea caruciorului si vom avea o FETITA
si sunt F F F fericita
si o va chema Iulia Petra
Va pe toate si mai revin
20+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi

dyana27 spune:
eu inca nu stiu exact cum nasc- oricum tind spre cezariana, ca am prea multe povesti horror din sectia de neonatologie de la nasterile normale care-au mers prost. oricum medicul meu e cunoscut ca face numai cezariene- motiv se gaseste nu-i problema, nu trebuie cautat mult.
voi credeti ca sotii rezista la nastere?? pai al meu a zis ca macar sa aiba taria sa stea in spital (in curte la aer) pana ies eu din cezariana, nici nu se pune problema sa intre in sala ca m-ar lasa doctorii pe mine spintecata pe masa ca sa-l resusciteze pe el cand da cu capul de ciment
oricum rade sora mea (care o sa-mi fie neonatolog la bebeita) ca o sa aiba marea satisfactie sa-l vada cum lesina cand ii arata bebeul prima data. al meu se emotioneaza asa de tare cand ii explic ca-l vede imediat dupa nastere, ca=i dau lacrimile de acuma; sora mea a promis ca iese si cu un coleg care sa-i filmeze pe toti cum se bocesc
cand vad bebeul. bine, acuma vorba ei, tinand cont ca o sa fie nepotelul ei, sa nu dea ea cu capul de ciment de emotie, chiar daca a nascut mii de bebei pana acum.
diana 18+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty