Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 6

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi8 ce e ala wrap, chestia aia ca un ruxac? eu an inteles ca nu se pun bb-ii in aia pana la cateva luni...sau e vb de altceva? |
Silvi, sunt si (eu de ham sau marsupiu il stiu) unele in care prima pozitie poti tine bebelusul orizontal. Uite asa la pozitia 1 (PB8-1)
Dar wrap cred ca acesta este
Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grace30 ELI FELICITARI... SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI TIE REFACERE RAPIDA. Poohy, spune-mi si mie tu cum te simti cu cerclajul?? eu nu ma simt deloc bine .... inainte sa-l fac mergeam la serv, eram cat se poate de ok...si acum stau ca o leguma in pat ... daca ma misc un pic ma doare...si dr mi-a spus ca o sa fie super ok. ![]() ![]() ![]() mami de ![]() |
Off, Grace, deci tu ai facut totusi? Aveai probleme, nu? Nu doar fiindca ai gemeni. Imi pare rau ca nu te simti bine.

Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

inapreda spune:
Saluti,
Si eu m-am confruntat cu problema singerarii, atit a gingiilor, cit si a nasului. Pe prima am rezolvat-o cu Sensodyne. A avut un efect "miraculos" in numai 3, 4 zile. Pentru a doua, astept inca sugestii 19+
poate e...baietel!
Poze

rodica2008 spune:
buna fetelor!eli felicitari pentru bebe,sa fie sanatos si sa primeasca tot ceea ce va doriti voi pentru el!
Silvia referitor la cezariana eu zic ca tot nasterea normala este mai la indemena in primul rand ca iti revii mult mai usor,s-a inventat epidurala si din cate stiu cezariana se face doar la recomanadarea medicului.Si eu sunt tot din craiova o sa nasc la spitalul 2 dar sa stii ca sunt foarte dezamagita de spitalele din oras cel putin spitalul 2 arata groaznic cu gongi(gandaci) cu tot ce vrei...nu stiu cum este spitalul 1.Cu ce doctora nasti?
va sa auzim numai lucruri bune
rodica+17

inapreda spune:
bine ai venit pe lume BEBE DE ELILOV. Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii in viata parintilor tai!
ELILOV, refacere grabnica iti doresc. 19+
poate e...baietel!
Poze

florinela79 spune:
Buna ziua mamici de burtici!
Eliov, sanatate tie si copilului,sa fiti sanatosi, sa creasca mare sa va faca fericiti si recuperare cat mai grabnica..sa ne impartasesti si noua experienta!
Vad ca se disputa aici: Cezariana contra Nastere Naturala. Eu una ma c...
pe mine de frica si intr-un caz si intraltul.
Cum o vrea Dumnezeu......spunea verisoara mea, ca atunci cand ajungi la 9 luni...si nu mai poti...te rogi sa iasa pe unde o vrea numai sa iasa...ca deja esti imobila si atat de grea. Cam ca la durerea de masea..fa-i ce-i faci ca nu mai pot...
Prietena mea a nascut natural -cu epidurala - travaliu cumplit cu dureri groaaznice de spate ca de lovituri de ciocan - zice ea(spunea ca la un moment dat s-a repezit cu mainile in halatul medicului si a zguduit-o: "fa-mi cezariana tu nu vezi ca mor nu mai pot " raspuns : "taci ca nu mori")a trecut cu bine ochi bulbucati cu vase de sange sparte, taiata jos,masaj pe burta sa-ti faci ca sa elimini lohiile, a facut infectie, s-a constipat s-a rupt cusatura, o duceau pe brate la WC s-a recuperat greu.
Verisoara mea a nascut prin cezariana...frumos programare, medicul a deschis a inchis fermoarul, a scos pe bebe. Mama a primit un somnifer dupa operatie....la trezire dureri "de mergi pe pereti si-ti vine sa te tarasti pe jos"- citat; nu putea sa ridice, stranutul e cumplit de dureros iar daca te apuca plansul - mai bine nu.
A fost obligata sa se ridice - pt ca medicul a zis :"altfel nu primesti copilul, singura te ridici si-l iei, daca-l vrei".Intr-o saptamana nu a mai avut probleme.
Asa ca......cum o dau cum nu o dau tot frica imi este Horror.Dar Dumnezeu o sa ne inatreasca puterile atunci...si fiecare organism cu reactiile lui.
21+
fbruma

Ayla21 spune:
Eu asa ceva as dori, sper sa gasesc pt bebeluse. Am citit si aici pe forum despre avantajele pt copil cand se simte "infasat". adica nu sarmaluta aia care se practica pe vremea bunicilor, dar bebe se simte in siguranta, el in burtica fiind strans, dupa nastere pus in patul mare pt el. In plus e mereu acoperit.
Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

Ayla21 spune:
Florinela, m-a apucat plansul la ce ai scris tu. Sunt eu mai sensibila perioada asta, de aceea si spuneam ca refuz sa ma gandesc de pe acum la nastere, bagaj, spital etc.
Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

inapreda spune:
Mie mi-e frica de nastere, indiferent pentru ce varianta as opta.
De cind ma stiu, aveam credinta ferma ca eu natural NU nasc.
Insa, de ceva vreme incoace, citesc mult pe aceasta tema ca sa ma sugestionez si auto-conving ca o nastere naturala e de preferat cezarienei. Fara succes, deocamdata
Chiar, nu stiu inca CUM va fi. Sper doar sa nu a nici o problema medicala, sa "prinda" epidurala" si medicul sa fie f....priceput! Ceea ce va doresc si voua! 19+
poate e...baietel!
Poze

florinela79 spune:
Scuze cred ca am apsat..din greseala cu cotul pe tasta Enter!
Da pe mine m-au speriat la momentul respectiv, acum de cand sunt gravida..si le intreb...ocolesc discutiile directe..."o sa fie bine ai sa vezi tu"(in gandul lor ..vezi tu ce te asteapta...dar nu te speria toate am trecut cu bine).
Eu am avut acum doua saptamani prima vizita la maternitate la Polizu...aha ..cad am vazut mamicile si sala de nasteri si sala da lauzie
. La a doua vizita ne-am mai imprietenit cu spitalul cu atmosfera.. cidata.
Asa ca va sfatuiesc sa vizitati maternitatile din timp, faceti cunostinta. Asa ne facem curaj ne luam avant......si vom REUSI.21+
fbruma