Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - rufele dupa stand??!! ha! ai noroc nu gluma. al meu m-a intampinat intr-o zi la poarta cu o drujba in gura.
sa stii ca si eu am avut faza cu rushinea inainte sa raman gravida cand ma gandeam daca sa asiste sau nu la nashtere. dar dupa ce am tot citit in ultima perioada mi-am schimbat mult parerea...deh...am primit tot felul de carti de psihologie a sarcini si nashterii plus ca vad ca al meu nu este influentzat negativ de sarcina, intim vorbind. deci nu cred ca ii va provoca vreo trauma psihica plus ca nu iti inchipui ca sta cu nasul intre picioarele tale, va sta la capul tau, iar tu esti acoperita. eu am zis ca vb cu doctorul in primul rand sa vedem daca ni se perimite si dupa aia o sa vb serios cu sotzul. la cum il stiu o sa-mi zica clar daca rezista sau nu, mai ales ca si al meu a asistat la nashterea fetitzei lui(naturala) deci stie la ce sa se ashtepte.
eu ash vrea sa fie langa mine si sunt convinsa ca nu il stang de gat pentru ca nu il consider in nici un fel vinovat, ba din contra ii multumesc in fiecare zi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

ELI FELICITARI... SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI TIE REFACERE RAPIDA.

Poohy, spune-mi si mie tu cum te simti cu cerclajul?? eu nu ma simt deloc bine .... inainte sa-l fac mergeam la serv, eram cat se poate de ok...si acum stau ca o leguma in pat ... daca ma misc un pic ma doare...si dr mi-a spus ca o sa fie super ok.

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

fetelor, eu shtiu din proprie experienta ca cele mai minunate sentimente de iubire se transforma in momentele respective in instincte criminale si dorinti arzatoare de al sugruma pe principalul responsabil de eveniment.
Norocul e ca dureaza putin si deobicei dupa ne concentram atentia pe puiutz

18+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Eu am ramas "marcata" pe viata vazand o nastere naturala in timpul liceului ( am terminat lic. sanitar), eram prin clasa a XI a, si mi-am zis de atunci ca nu voi naste natural. Asa ca voi opta pentru cezariana, stiu ca nu va fi usor, imi amintesc ca am avut dureri destul de mari dupa operatia de apendicectomie, dar totusi optez pt. cezariana. Mai e si varsta, cand voi naste voi avea aproape 37 ani si nu cred ca pt. o primipara e varsta ideala pt. nasterea naturala! N-am discutat inca cu medicul meu dar cred ca nici el nu-mi va recomanda altceva decat cezariana.

mihaela
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

bun venit pe lume bb DIMITRIE!!!
felicitari eli! sa fii sanatoasa si sa va bucurati de frumoasa voastra familie!!!

si acum raspund din urma:

lysbeth, ma bucur ca seful a reactionat bine! ai scapat de o grija...

silvia, si eu am avut o lista cu nume de fat si de baiat apoi m-am consultat cu tati si am hotarat impreuna. nu am tinut cont de ceilalti...numele care l-am ales ptr fetita nu e pe placul nimanui din familie de exemplu si nici cel de baiat ca nu e de sfant...oricum alexia si derivatele sunt f comune. si bianca. nepotul meu are 9 bianca la gradi (2 grupe)

simona, bun venit! sarcina usoara!

gessy, cand eram racita dr de familie mi-a spus sa mananc kiwi ca au f mult vit c deci eu cred ca nu e problema...

rodica, eu am destule haine nu mai cumpar nimic si am mai si improvizat...

galushca, multumesc mult pentru sfaturi! am sa trec si eu pe lista mea ceaiurile de fenicul si anason si sutienele triumph. de unde se cumpara pernuta antireflux?
ce e ala wrap, chestia aia ca un ruxac? eu an inteles ca nu se pun bb-ii in aia pana la cateva luni...sau e vb de altceva?
am retinut si ultimul aspect acela legat de sexul in perioada alaptarii
si daca iti mai amintesti ceva, sa ne mai spui!

aris, flo va asista la nastere cu toate ca eu nu cred ca va rezistael zice ca nu o sa ii fie teama dar eu il cunosc si stiu ca va disparea cand se va ingrosa glumaoricum optez ptr nasterea naturala pana in ultima clipa...doar daca vor fi probleme voi accepta cezariana si doar cu anestezie partiala...

sper ca am raspuns la toata lumea

silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Elilov, felicitari sa -ti traisca baiatul si sa te bucuri de el sa creasca mare si voinic
leeloo casa de piatra , multa fericire si intelegere si un bb sanatos si mancacios

21+ Cristian Andrei

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

si inca ceva...ati vazut aseara emisiunea mihaelei tatu despre copiii cu autism? m-a ingrijorat f tare! ma rog ca toate sa avem copiii sanatosi, asta e cel mai important!!!

silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lysbeth - pai daca e asa si te apuca toate alea pe principalul "responsabil"...inseamna ca nici doctorul meu saracu nu e la adapost caci si el este cel putzin la fel de "responsabil"....acum poate ca fac eu pe grozava, mai vedem noi la momentul respectiv. pana atunci incerc sa ma pregatesc din punct de vedere psihic si sper sa imi iasa...am vazut femei care au nascut cu zambetul pe buze. nu imi e frica de durere, am trecut prin destule dureri pentru a ramane gravida si nu m-am plans sunt convinsa ca nu o sa ma plang nici la nashtere, mai ales ca vorba ta, nu dureaza f mult iar "rezultatul" este .....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari ELI,refacere grabnica si mult laptic!!!!!

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

grace30, eu nu am inca cerclaj. Azi aveam controlul in urma caruia doctorul hotara daca am nevoie sau nu. Cum am varicela si sunt consemnata in casa, s-a amanat inca 2 saptamani - pe 26 nov
Sper sa nu se intample ceva intre timp... Asa ca nu stiu cum e cu cerclaj :(
Sper sa te simti mai bine

Ayla, si eu tot de gargara cu apa cu bicarbonat pentru gura stiu

Anca 17+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput