Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 4

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ayla - bravo!!!! chiar ma bucur sa aud asta...se pare ca e deshtept si invata repede. e normal sa mai faca si prostioare, doar e copil si el ![]() ![]() eu cred ca momentul nashterii este f important pentru amandoi, e o shansa unica pentru a se crea intre tata si copil o legatura f puternica...parca nu vreau sa fie doar un simplu spectator care face ture pe un hol de spital si este informat ca: gata! tzi s-a nascut copilul. plus ca pentru mine ar conta enorm sa-l am pe el langa mine pe perioada travaliului, sa ma ajute sa ma inorc sa ma ridic daca am chef...decat sa contez pe ajutorul unui strain. stiu de la alte operatii pe care le-am facut ca sufera imens cand sta pe holuri si ashteapta fara sa stie nimic de mine. ![]() ![]() |
Aris, e de belea cutzulache tau. Numerele de la masina? ce preferinte pe el si eu ma enervam ca-mi targe hainele doar

Sunt de acord ca tati trebuie sa fie alaturi si sa fie cumva implicat, dar cred ca in acele momente m-as rusina sa ma vada in situatia aceea. La nasterea fiului lui a asistat in blocul operator, nu in sala, dar a fost cezariana. Nu l-am intrebat inca dar nici nu cred ca il intreb ca numai ii dau idei. Ca la cum il stiu eu se ofera.

Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Maria_K![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SA FI SANATOS PUIULE! ![]() si tie ELI, refacere rapida si mult laptic pt bebic [/size=4] ![]() ![]() ![]() |

Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

mababei spune:
Buna fetelor!
Elilov, felicitari! Refacere rapida, multa sanatate tie si baietelului tau!
Leeloo, si tu ai parte astazi de un eveniment fericit in viata ta! Casa de piatra!
mihaela 21+

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui mababei Leeloo, si tu ai parte astazi de un eveniment fericit in viata ta! Casa de piatra! ![]() |
Wow, eu nu stiu nimic.

LEELOO, CASA DE PIATRA!

Monica

alina.n spune:
Superrrr!!!
Elilov sa-ti traiasca bebe sanatos si papacios, sa va bucurati de el.
Refacere usoara dupa cezariana,te asteptam acasa! 17+ cu
Maria
Vine barza!

poohy spune:
Merci mult pentru sustinerea voastra fetelor
Incerc si sper ca reusesc in majoritatea timpului sa fiu optimista, mai ales ca bebe tot misca la mine in burtica...
Eu am fost unul dintre cazurile care a patit-o la prima nastere - naturala - combinatie de nedilatare, lasat sa zac intr-un salon, ghinion... Ideea e ca fetita mea putea sa o pateasca grav si am avut noroc ca nu a avut urmari, pe mine m-au cusut 2h30 dupa nastere, am ramas cu colul deformat de la rupturi/cusaturi, nu am prea avut lapte dupa etc - insa in 4 saptamani mi-am revenit si din prima zi am putut sa imi iau fetita in brate (bine, cu 2 pastile de ketanal pe zi)
Totusi si acum daca se poate tot natural vreau sa nasc, fiindca mi-e ffff frica de cezariana. Doctorul imi tot zice ca scapam mai usor cu cezariana, insa eu aveam drene, dureri, dar nu asa cum aveau 2 colege de camera care nascusera prin cezariana. De fapt ma uitam la ele si ma ingrozeam, una dintre ele gemea, una injura si gemea tot timpul. Am inteles ca nu e asa pentru toata lumea, mi s-a spus ca exagerau, dar pe mine m-au speriat
Concluzia pe care am tras-o - cezariana sau nastere naturala nu conteaza, depinde de alegerea personala, de ce simte fiecare. Dar e foarte important sa nu stati cuminti - sa va asigurati ca e doctorul langa voi chiar daca e dilatatie 0 si moasele va zic stati singure intr-o camera, dar s-a spart apa. Sa vorbiti, sa va certati, sa va cereti drepturile (bine, in limitele rezonabilului si nu exagerat), sa cereti sa fiti supravegheata si controlate nu lasate cu orele pe undeva...
Cam atat, a iesit un roman, si chiar nu e nimic de speriat la nastere, atata timp cat personalul medical e responsabil ;)
Anca 17+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

lysbeth spune:
AYLA: se pune o lingurita rasa de bicarbonat in 250 de ml apa. Asta e concentratia pentru copii. pentru adulti se poate face un pic mai concentrata pana la 100 ml apa 18+
Damian

poohy spune:
Bine ai venit bebe Dimitrie de Elilov! Sa fi vesel, fericit, tot timpul cu zambetul pe buze si plin de sanatate! Sa ai grija de mamica ta, sa fi cumintel, mancacios si sanatos!
Leeloo, Casa de Piatra! Sarcina usoara in continuare si multa multa fericire, sa aveti parte din plin de tot ce va doriti!
Anca 17+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

mababei spune:
Ayla, incearca sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cana de ceai de musetel ( 250 ml). E foarte utila combinatia. Mie mi-a recomandat-o dentistul. Apa de gura de care intrebai se numeste Corsodil. Eu folosesc Listerine, iti ia gura foc mai ales daca o folosesti dupa periaj.
mihaela 21+

lysbeth spune:
Elilov sa te bucuri de baietelul tau si sa te refaci repede dupa cezariana
Leeloo Casa de Piatra 18+
Damian