Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

rivali ma bucur ca am gasit o "partenera de doctor". pe mine nimic din lumea asta nu m-ar face sa-l schimb. iar partea cu cezariene multe, pe mine nu prea ma afecteaza, ca oricum voiam ceza.

diana 18+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Silvi, tu la ce nume te-ai gadit? Eu inca nu sunt hotarata, mai caut variante..

Silvia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

silvia, eu am ales crina ptr fetita iar ptr baiat inca ne contam intre dimitri si robert sau amandoua. eu cu sotul.

silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Legat de durerile nasterii, sunt perfect de acord cu Shasa. Sentimentele ce le traiesti dupa ce vezi copilul nu se mai compara cu nimic. Fericirea ce te invaluie pt toata viata te face sa nu-ti mai pese de nimic altceva in afara de copil. Si desi stii ca a fost greu la nastere, iti mai doresti sa-i faci un fratior/ surioara, chiar tecand prin aceleasi sentimente. Deci nastera unui copil e cel mai frumos si mai plin de fericire lucru din intreaga viata! Iar sentimentele pe care le traiesti in fiecare perioada a vietii lui (primul zambet, imbratisarile, ganguritul, primul "mama", primii pasi etc. etc.) sunt imposibil de descris in cuvinte, si abia cand am devenit mama am dat crezare vorbei ca dragostea de parinte nu se poate masura si descrie si e singura care nu se diminueaza, ci se multiplica, in functie de numarul copiilor. Privindu-mi fetita, simt zilnic ca inima mea e aproape de a pocni de atata fericire! Nu mi-am imaginat ca un om poate simti atat de intens acest sentiment al dragostei!

Andreea, 19+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc fetelor. Sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la sfarsit. Azi noapte am visat ca am inceput sa sangerez si eram intr-o panica teribila.

NOVUS clar te ajung. Eu sunt in saptamana 20. Pana la 23 clar am 11 si ceva. Se pare ca noi suntem categoria grea. Sensodyne clar ma ajuta. Fara sunt pierduta. Eu cumpar una cu bicarbonat.

PISIKULE multa sanatate. Tinem pumnii

PETREAN felicitari. Doamne fain e sa ai doi.

LYSBETH si mie imi place numele.

Ayla

TIMI si tati al nostru e exact. A fost la nastere, m-a ajutat enorm. Apoi a fost super implicat.

Va las ca mi=am facut norma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

OlgaTarziu e excelent ca ne putem baza pe ei si mi se pare normal sa fie asa ca doar sunt copiii nostri nu doar ai mei.

Am avut 15 minute cadou de masaj azi la lucru si pluteeeeeesc. E zi dedicata curateniei si sanatatii asa ca ne-au adus o fata sa ne faca masaj la care vrem sau care am reusit sa ne inscriem.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Ilinca mi se pare un nume frumos, dar noua nu ni se potriveste,poate voua...
noi inca mai cautam nume pentru bebelina noastra; nu stim decat ca vrem sa fie romanesc (dorinta lu' tati) si sa nu-l auzim peste tot in parc (dorinta mea)

dorana19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Tariful merge am vazut pt dr 200 de euro si 2 mil anestezistul, asta la cezariana. Eu una optez pentru natural, si vreau sa ma interesez despre epidurala, sa vad si dr ce spune treb s-o iau eu sau are spitalul si platesc apoi. Ideea e ca aici in Targoviste lucrurile sunt primitive, cand e vorba sa ofere ajutor si tot personalul se misca mai incet, dar am ascultat si pareri bune, ca moasele s-au mai imbunat, ca dr inainte isi fac datoria si apoi asteapta ce li se cuvine... Sper din tot sufletul sa fie asa. Eu oricum merg in paralel si la Buc, la dr Albu Dinu, de la spitalul Giulesti ca sa stiu eu ca e totul ok, dar dc atunci treb si nu pot ajunge acolo, normal ca apelez la serviciile medicale de aici.
Acum intreb si eu ce examene se mai fac in al trilea semestru, urocultura, hemoglobina, etc? Daca se mai recomanda ceva va rog sa-mi spuneti.
Pana acum e o sarcina cuminte, fara probleme, eu nu prea stau, in rest e ok totul, bebelina se miska cu ardoare. ( 24 saptamani).
Ideea sa iei sotul cu tine in sala de nasteri, nu stiu depinde si de sot, unul mai sensibil, altul mai curajos, de ex eu vreau sa filmez nasterea, cum ar fi ea, dar al meu n-are curajul, desi stiu ca ma sustine, e prea milos si fricos, si-l inteleg, nici eu nu sunt superwoman, dar ma incurajez ca na trebuie sa vina pe lume si depinde si de mine cum reactionez si ce stare am.
Panica nu e o solutie, ma uit la nasteri in direct pe net, youtube, si ma ia panica, dar asta e...apoi e miracol si iti vezi minunea, asta e tot ce conteaza.
Va pup si sculatti muzica relaxanta pt bebeii vostri, alintati-va , ca sa fie bebe frumos si calm. Poope Take care!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

doranna, ilinca vroiam eu pt bbitz dak era fataN-a fost cazul... si sper sa nu fie si sa raman baietzel pana la capat

18+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Cele mai multe fete care povestesc ca le-au asistat sotii la nastere vad ca nu stau in Romania. Oare se poate si la noi in tara sa ne asiste sotii ? Ca de obicei noi suntem mai inapoiati

22Ariana

poze

Mergi la inceput