Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna burtici!

Vad ca discutati daca sa va luati sotii la nastere sau nu. Sotul meiu a fost cu mine cand am nascut-o pe Sophie. M-a incurajat,m-a sprijinit, mi-a facut masaj si desi aveam momente cand nu-l sufeream sau imi venea sa-i dau cu barosul peste degete sa vada cam cum e mi-a prins tare bine sa-l am alaturi, m-am simtit mai in siguranta cu el langa mine. A fost lanfa mine si la nastere si mai apoi s-a inplicat in cresterea fetei. Schimba scutecce fara pr, ii da sa pape, o inbraca (acuma drept e ca trebe sa-i las toate pregatite dar tot e bine)
Sper ca si la nasterea asta sa fie langa mine.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aris, sa nasca el in locul meu daca vrea. Nu vreau sa ma asiste. Sa stii ca ne descurcam grozav cu catelusul face acum numai pe scutecel si-l coatem afara. In schimb imi trage hainele de pe suport puse la uscat.
Dyana, putin sange mai ales la stranut nu ar fi chiar o problema e din cauza fluxului sanguin marit in sarcina. Mie cand imi suflu nasul dimineata patesc asa.
dar eu am iar afta pe interiorul obrazului. Am tras-o cu cealalata de vreo 3 zile nici sa manac nu am putut. Cine ce spunea de apa aceea de gura? Cum o chema?

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla eu ti-am spus de apa de gura. Se numeste Corsodyl si se gaseste in farmacii. Se foloseste de 2 ori pe zi si nu ai voie sa mananci o jumatate de ora dupa ce ai folosit-o. Sper sa iti fie de folos

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

stiti ce este culmea ca sunt destule persoane care nu dispun de bani si sunt tratate ca niste animale toti asteapta bani de la doctora pana la ultima infirmiera,acesta este sistemul in romania si merge din ce in ce mai prost.Te duci la spital si te pun sa cumperi de la perfuzie pana la pansament,nu au nimic cel putin in Craiova este jalnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am aflat si eu mai multe despre wrap

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna seara, am venit si noi de la dr...bebeii sunt bine, tot baietiunul are 490 grame..celalalt 500 ..chiar s-a mirat dr ca sunt asa apropiati ca de obicei gemenii sunt mai "distantati"cam la toate. Bine ca sunt bine..acum pana in 10 decembrie..mi-am mai potolit dorul de a-i vedea:)

Bogdana
22+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Petran, sa-ti traiasca sa fie sanatosi....ma bucur ca ne aduci vesti bune. Deabea astept sa-l vad si eu pe bebe saptamana viitoare.
21+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Buna seara, am venit si noi de la dr...bebeii sunt bine, tot baietiunul are 490 grame..celalalt 500 ..chiar s-a mirat dr ca sunt asa apropiati ca de obicei gemenii sunt mai "distantati"cam la toate. Bine ca sunt bine..acum pana in 10 decembrie..mi-am mai potolit dorul de a-i vedea:)

Bogdana
22+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Wow, mami, ce flacai ai. felicitari. da-le papica sa creasca mari sa veniti la petit.
Eu merg la nani azi ma simt asa de obosita. Somn usor la toate burticutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

ELILOV, felicitari pentru puiut, sa va traiasca sa fie sanatos si norocos!
Pisik, multa sanatate si tie si lui bebe si sa scapi cat mai repede de contractii!
Rodica, din pacate nu stiu nimic despre doctorita ta, pana acuma nu am avzit de ea. La ce spital este? 1 sau2? Ca sa ma intreb in stanga si dreapta/
Petrean ce vesti bune!

Vad ca deja va ganditi....... departe. Nastere naturala sau cazariana? Eu o sa fac cezariana din motive medicale, dar probabil, chiar daca as fi avut de ales, tot spre asta as fi inclinat. Am vazut pe discovery niste reportaje cu nasteri naturale si mai bine decat sa trec prin asa ceva. Din cate stiu literatura de specialitate recomanda nastarea normala ca fiind benefica atat pentru bebe cat si pentru mama. Oricum incercati sa nu va speriati de povestile pe care le auziti pentru ca fiecare experietnta este individula si aprecierea subiectiva. De ex zicea cineva, sorry nu mai stiu cine, ca dupa operatia de apendictetomie nu s-s ridicat din pat cateva zile,iar eu a doua zi am fost in parc la plimbare. Nu zic ca nu m-a durut, dar pentru mine durerea a fost suportabila. Discutati cu doctorii vostrii pentru ca eu stiu ce este mai bine pentru voi.

Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara!Petrean felicitari pt vestile bune.Si noi am fost astazi la eco dar la unul nu prea performant ,important e ca bebelina mea e bine si activa chit ca nu sa vazut mare lucru dar pana merg la 4D mi se pare o vesnicie si tare dor ami era de ea.Eu voi naste prin cezariana tot din motive medicale si m-am obisnuit deja cu ideea.Pisik ami pare rau ca ai probleme ,o sa vezi ca totul se va rezolva,multa sanatate si tie si bebelusului

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eli, felicitari pentru iepuroi (ca ce depaseste 3 kg nu mai e chiar iepuras) Sa va iubiti multi (voi cu puiutul)!

Eu inca mai sper la o nastere in apa. Mai am de dus munca de convingere cu ai mei (nu-i deranjeaza metoda, ci faptul ca e la Brasov), dar sper sa reusesc...

Nu va ganditi numai la povestile horror, au fost si atatea femei care s-au simtit bine dupa nastere, au trecut usor peste dureri (fie de nastere naturala, fie de cezariana), dar astea sunt "cazuri mai putin mediatizate". Eu acum nu sunt speriata deloc de nastere, numai un pic nehotarata si curioasa. Sa speram ca ma tine

si s-auzim de bine!

Monik 23+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput