Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Woow - Bertha - sa-ti traiasca bebe, sa fie santos, sa aveti laptic si sa va intoarceti repede acasa!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Monicabo felicitari!!!! bine ai venit pe lume bebe de Monicabo!multa sanatate va doresc!!!
Asta da activitate...la luna plina

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Deci in asteptarea mesajului lui Mamiseli - au mai aparut 2 nasteri neprogramate....in total pe ziua de azi 4 nasteri....e zi record

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Alexa_Rozi si tuuu??? pai scoatem artileria!

Nastere cat mai usoara!!!!

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ce faceti mai, nasteti cu toatele??

felicitari Monicabo!!

Alexa_rozi, baga mare!!

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Multumim frumos de urari la felete mele dragi!!!
Damian doarme de rupe, acum o luna la 09.50 eram mamica si eram in culmea fericirii...puiul era bine cu toate ca venise cu 4 saptamani mai devreme. Imi aduc aminte ca prin vis de unele chestii din timpul nasterii, altele imi sunt asa de vii in memorie...inca imi vine sa imping cand rememorez "luuuuuuuuuuuuuuuuung...Lacramioara...luuuuuuuuuuuuuuuuuuung, nu da drumul la aer asa de repede...hai inca o data..." Apoi momentul cand mi-am vazut puiutul (iaca imi amintesc ca am intrat la terapie intensiva, dar nu am stiut care era al meu, asa eram de capie, ca nu vedeam cartonasele cu numele...si al meu era primul de la intrare si la el am poposit cel mai mult...apoi am observat unde e scris numele si m-am delectat privindu-l). Nici acum nu ma mai satur sa il privesc, sa il miros (parca as fi mama cimpanzeu asa ma comport uneori), sa il mangai, adoarme indata ce o fac.
Cu bubitele alea eu zic sa nu va stresati, Damian le-a avut aproape o saptamana, nu i-am dat cu crema aia si vad ca au trecut de la sine (s-au uscat). In schimb Damian face la ochisori dupa somn multa secretie d-aia normala...nu stiu ce sa mai fac cu el...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Dragele mele am revenit si noi acasa dar acum cu o mica printesa...

Imi pare rau dar inca nu am putut citi din urma dar sunt sigura ca m-ati sustinut si va multumesc din suflet.

Noi suntem bine insa trebuie sa ne obisnuim un pic cu noul statut...pitica mea a inceput sa suga bine si nu ii mai dau decat san...e destul de greu cu somnicul dar asta este.

Multumesc Carmendu ca ai transmis sms-ul meu.

otiliav se pare ca pt prima data ai dat gres....cu prezicerile ma refer...glumeam...printesa nu l-a mai asteptat pe tati dar acum s-a intors si suntem foarte fericiti toti trei.

Felicitari pt toate mamicile, sa aveti bebelusi mancaciosi si somnorosi!!!

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!

Bertha si Monicabo, felicitari! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, papaciosi si necolicosi, sa creasca mari si sa va bucurati de ei!

Alexa-Rozi nastere cat mai usoara si un bebe sanatos!

Mamiseli, asteptam vesti de la tine!

Iulia 38+

Mergi la inceput

alra nu te vaita ca ai luat proportii...eu nu ma prea pot abtine de la nimic ce-i bun....nu imi mai aduc cate un croissant langa calc..imi aduc cutia intreaga! lapte nu-mi pun intr-o cana si atat, umplu cana si iau cutia dupa mine.. portocale mananc cate 4 una dupa alta...si uite asa.... cand imi dau seama cat sunt de nehalita imi vine sa ma dau cu capul de pereti...in schimb mancare mananc cu bun simt...

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari Bertha, sa-ti traiasca bebelina!!!

Monicabo, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua!!!

Hai Alexa-Rozi

Hai Mamiseli

40 + Victor Nicolas

Mergi la inceput