Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
madutza spune:
Mesaj de la Bertha:
"Aseara, la 22:25, s-a nascut papusica noastra, Ioana-Ruxandra. Are 3200g, inca n-am aflat lungimea si nota. Amandoua ne simtim f. bine"
Felicitari parintilor, refacere grabnica si lapte mult pt bebe papacios!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Otiliav spune:
Neata!
Felicitari Elilov si Bertha, sa aveti o recuperare usoara si laptic din plin! Cozonaceii sa va fie sanatosi, norocosi si cuminti!

Hai Mamiseli!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Sa va spun si ce am facut la moasa ieri. Tensiunea este buna, am niste proteine in urina dar ea zice ca nu-i preeclampsie daca tensiunea este buna. BB este bine, capul la cutie insa mobil, pai normal simt cum da cu capul. Burta creste tot pe graficul superior, m-am masurat acum 112 cm.
Trebuie sa merg la spital sa ma inregistrez saptamana viitoare, sa-mi faca un dosar si sa-mi prezinte spitalul. Moasa lucreaza la spital dar cum mi-o fi norocul. Mi-a spus ca sunt 10 sali de nasteri, 5 au si cada daca vreau sa nasc in apa. Iar de la o coloega am inteles ca la spital ma primesc cu contractii la 5 minute si contractia sa dureze 1 minut. Ea a si sangerat si tot nu au internat-o, au mai trimis-o putin acasa ca erau ocupati.
Si s-ar putea sa fac acupunctura pentru a naste mai usor, moasa mea baga acele dupa 37 de saptamani dar nu avea liber pentru programari, aseara insa am vazut ca m-au sunat intre timp deci s-ar putea sa se fi facut un loc liber.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
ginye55 spune:
BERTHA FELICITARI!

LEELOO
la multe lunite inaine
bb Damian
! Sa-ti traiasca puiutul si sa avrti parte numai de bucurii!
DIAMISHA multumesc pt urari! Sper sa te refaci cat mai repede si sa treci peste aceasta experienta urata!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
oceanborn spune:
Bertha felicitari! sa va traiasca papusica si sa fie sanatoasa si cuminte!!

Otilia, se pare ca treburile functioneaza asemanator aici si acolo..voi vizita si eu sectia si la fel se poate naste si in apa la spitalul asta..
37+
Thomas 
alra spune:
felicitari bertha!!!!
goeie morgen la restul!!
nu am nascut!
alexa scuze, am disparut aseara ca magaru in ceata insa a trebuit sa vidanjam pampersu "printesei" si nu m-am mai dat jos. deci nenea doctoru baga din top ... cu placenta nu stiu ca mie nu imi zice nimic aici dar 2500 la 36 de sapt e mai mult decat ok. in tampenia mea nu inteleg argumentatia. pe laura am nascut-o cu 2560 la 37 de sapt si a iesit usor, iara daca nu era streptococu era un copil super sanatos si fometos (fometoasa a fost oricum, si ea ca si fata lui wndy cand clantanea sanul urlam de durere)
relativ la marimea anumitor chestii io sunt in depresie totala. nici nu imi vine sa ma mai uit la mine, abia astept sa tin dieta (pentru moment insa mananc ca un purcel, ieri am "gatat" o cutie de 200g de trufe cu sampanie si vreo 3 croisante, asta asa ca gustari
)
cherie, sfat de la fata - zacutul indeamna la zacut. daca poti sa iesi din casa du-te, plimba-te fa orice. te simti mult mai bine dupa. macar psihic, daca fizic ai sa cazi in pat dupa plimbare ![]()
alexutza eu sunt tare rau de tot: am reusit sa iau antibiotice fara reteta din belgia ![]()
![]()
![]()
de fapt urma sa le aduc reteta dupa ce aveam programarea la ginec le-am zis toata tarasenia si mi-au dat pe vorbe si pe faptul ca era clar din ce vorbeam ca tocmai discutasem cu dr la telefon. dar astia aici merg mult pe incredere, bine ai zis, sunt alt fel de oameni.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
alexutza_26 spune:
Mesaj d ela Monicabo:
" La 5:20 in dimineata asta s-a nascut bebica, 2, 890 kg si 50 cm!"

- s a va traiasca papusica, sa fie sanatoasa si mami la fel!!
"
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
oceanborn spune:
Multe luni inainte, sanatosi si voiosi bebeilor care au implinit o luna!! bebe de Anes
, bebe de Ginye
bebe de Leeloo
diamisha bine ai revenit !!important e ca sunteti bine amandoua..o chemam pe Eli cu biciul, sa stearga amintirile neplacute!
Oare eli cum se simte? din cate povesteau fetele nu e prea placut sa te trezesti dupa anestezie totala
37+
Thomas 
alexutza_26 spune:
Mesaj de la Alexa-Rozi:
"Sunt in travaliu, dilatatie 2 cm....!!!"

...Hai Alexa !!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Maria_K spune:
FELICITARI mamicilor care au nascut!
Hai Mamiseli!!!!!!
La multi ani, Damian!!!

Maria
24+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre