Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

alexa...daca vrei sa nasti natural...mergi la gine si il iei asa direct...bai domnule mie imi spui claaar...pot sau nu??sunt probl chiar atat de grave sa nu , sau ce??sa stii si tu o treaba...hai ca poti, ca tu esti fata de fata!!zi sa lase vrajeala si sa nu te poarte cu vb asa ...asta in caz ca te-ai razgandit (scuze daca am inteles gresit, nu am citit tot din urma babe)...

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Bine ca nu ne-au crescut mai multe...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

INCA :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Asta cu nasterea naturala si cezariana nu ai cum s-o intelegi la mine........ca sunt sucita ca'n bancul cu ......pe principul " tort de morcovi aveti???", "da", "a ok...vreau o pizza "

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Mergi la inceput

brave, deci tu ti.ai pus pampersul, ai plecat la nani...hihiii...hai ca esti tare......

alra,hai...du-te si tu de-ti pudreaza pasa...pune pampersu si la nani...ca parca te cereai mai devreme..

bzzzzzzzzzzzzzzzzz...mi-a expirat timpul...got to go..bag o tigara si pplec(z iulia...draga...ma gandeam la tine cand doc mi-a zis greutatea lui bb...dar fiind faptul ca fumez...disgratioasa ce sunt ..ar fi trebuit sa cantareasac jumate...de fapt...nu e asa...pfff...cum imi spuneai tu...)

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

alexaaaaaaaaaaaaa....io cred ca windyyy ar trebui sa se preocupe putin....am obs ca vii taree din urma...rad in hohote!!!!ia..hahahahaaaaaaaaaaaaaa....

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Tare m-ai distrat..Ce sa fac la spital daca nu am contractii regulate?

Simona 73
, daca esti asa de departe de spital, ai mai avut curajul sa pleci de acolo, cu dilatatia ta? Io cred ca in locul tau dormeam pe pres

Acum o ora aveam pe hartia de la toaleta sange proapspat dar durerile sunt rezonabile,nimic exagerat.Aaaa,si mi-e tare somn,nu cred ca nasc in noaptea asta..

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Aaa, ca bine mi-ai adus aminte..am vrut sa iau si niste banale fiole de algocalmin...si in 2 din cele 3 farmacii renumite...nu aveau

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Alexuta ... dute la o farmacie no name... cei de la help net sensiblu sunt capiati rau de tot.Mie nu au vrut sa imi dea scobutil... fara reteta ca cica le tin separat ..si cand m-am luat de ele ca nu e antibiotic ...mi-au zis ca nu pot sa imi dea ca il tin in alt sertar.. ... poftim raspuns ... Si ii explic la dobitoaca ca medicul e in concediu...asta era in august... si nu am cum sa fac rost de reteta si nu de alta tocmai picasem de pe scaun si ma durea burta si spatele .
in final am luat de la alta farmacie unde era o farmacista cu toate actele in regula care mi-a dat si nu asistentele de farmacie "minunate" care au impresia ca le stiu pe toate de la prea maritele farmacii.

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - imi pare rau sa aud de asa probleme cu colicii astia ..te inteleg ca la un moment dat te ia cu nervi...oooff, poate cu Infacol merge mai bine ..si bine ca ai scapat de Johnson...oribila gama de produse

Diamisha - vad ca ai fost mult incercata, bine ca acum sunteti amandoua bine, si poate pana la urma revine si lapticul...dar daca nu, nu dispera, ca nu-i un capat de tara!!! sii pt o mamica curajoasa.

Cherie - iubita imi pare rau sa aud de carja si alte treburi din astea, deci e chiar nasoala treaba/????..oooff, hai ca n-o mai fi mult!!!

Ocean - despre ce rezulttate zicea Cherie???

Criss - bine te-ai intors cu vesti bune....pana la urma cred ca toate s eintampla asa cum vrea DD

Alra - asa mai rar oameni, oricum in Ro au disparut de mult

Corina - m-ai facut sa rad in hohote la 4 dimineata...imi place o asa viitoare mamica responsabila

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am ajuns si eu pe acasa. Azi am fost 7 ore prin magazine (credeti ca or avea legatura intepaturile in col pe care le simt cu umblatura asta?!?), dar ne-am invrednicit si am luat si noi carucior, vanutza, niste hainutze, o chestie cu sertare de la Ikea de care nu-s eu prea multmita (nu-mi place culoarea, dar nu prea aveam din ce alege) si alte maruntisuri....

Dar sa incep cu mesajele, ca uit:

Felicitari, Eli, si multa sanatate puiului si voua!

La multi ani feciorilor care au implinit o luna! Anes, Gynie, Leeloo, sa va traiasca!

Mav, Dandusa: Tare imi pare rau ca se chinuie piticii cu colicii astia....

Mamiseli: Maine e ziua cea mare! Ne gandim la tine!

Bravegirl: Esti la termen, asa ca poti sa nasti linistita, daca chiar vrei sa tii pasul cu luna!

Diamisha: Imi pare tare rau ca ai avut asa o experienta neplacuta. Important este ca acum sunteti bine si ca puiul tau e sanatos. Nu renunta cu alaptatul, aici ni s-a spus de o mie de ori ca oferta e stimulata de cerere si nimic altceva nu functioneaza. Asa ca pune-o la san cat mai des si va fi bine.

Simona: Ok, tu cu cei 60 de km si mai ales la ora de varf prin Toronto pe 401....nasol, mai nasol ca mine. Tin si eu pumnii sa te apuce noaptea. Sincer, nu cred ca mai ai mult pana iti tii puiutza in brate, cu asa dilatatie. Asa ca:

Alexa
si Alra sunteti totale! Ma faceti sa rad de una singura prin casa!

Ieri am fost sa vad maternitatea. Sedinta de 2 ore cu niste prezentari Powerpoint si cu vizita pe sectie. Am vazut camere semi-private (75$/noapte), private (150$) si sali de travaliu. Arata ok, dar eu n-am termen de comparatie, e prima pe care o vad. Cand ma gandesc ca acusi ajung pe acolo....

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata buna!
Poftiti la o cafea, ceai , nesquick , cornuri, lapte, ce vreti voi!(avem di tąti)
Aseara am fost la ultimul control la cabinet, vestile sunt bune! avem 3,300kg (+/-, marja de eroare), masuratorile sunt in limitele normale, 14kg luate de la inceputul sarcinii, tnesiunea mea 13/8(n-am mai avut sistolica asa mica de o luna...), bebele pozitionat, col moale dar inchis, placenta normala pt varsta asta de sarcina.
Si cand ma bucuram eu mai bine ca am terminat cu intepaturile pt analize ce-mi spune ginecu'??? ca trebuie sa fac o..pre-internare(ceva de genul)la spitalul unde nasc..de asta chiar ca nu stiam nimic!consta din analize urina, analize sange, electrocardiograma, prelevare de secretie, ecografie, monitorizare batai de inima bebe , anestezist..plus xeroxarea tuturor hartogariilor din dosarul meu de gravi... toate astea pt a-mi pregati o fisa medicala cu toate datele care sa fie la spital in mom in care ma voi prezenta.. aseara m-a si sunat asistenta sa ma anunte ca sambata dimineata am programare.. hai ca am lungit-o cu povestile..

Mamiseli tinem pumnii azi!!!!!!
va doresc o zi frumoasa!!!

37+Thomas

Mergi la inceput