Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
Alexa.1983 spune:
Alra...
OK!!!
ACCEPT!!!

Deci.......

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

alra spune:
alexa hai ca esti de coma
hai la mine sa jucam box pe wii si iti jur ca induce nasterea si sunt convinsa ca nu e pe lista de medicamente interzise de ministeru sanatatii (oricare minister o fi ala)
sa va zic faza de faza azi - am trecut pe la tipgrafie sa revizuiesc layoutul de la cardul de nastere ca nu imi placea fontul numelui. am ales alt font si am zis ca ma duc vineri sa trag un ochi la print, insa am informat-o pe tipa ca stau sa nasc (tot ea a tiparit si cardurile laurei si tot pe fuga). seara ding-dong, cu cine ma trezesc la usa? cu barba-su cu print cu layoutu nou!!! adresa o au - ghici de unde - de pe card ca o punem acolo. insa ei stiau deja unde locuim (stateam inainte la 3 case de ei) caci cica au vazut masina in fata casei (!!!) vreau sa zic ca eu habar nu am ce masina au ei si ca stam intr-un sat adiacent celui in care stau ei. in fine, nu imi vine sa cred cat au putut fi de draguti sa ne aduca hartia la usa...
mie nu imi da nimeni un sut undeva sa ma duc sus la nani? hai ca e simplu, nici nu trebuie sa ai tinta ca locul e mare si nimeresti usor!
uitai - aoleu simona 60 de km?? tin pumnii sa te apuce noaptea cand nu sunt blocaje!!
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
Alexa.1983 spune:
A zis careva
???????
Hai lasa
.....stai aci.....
...Vine un
la mami...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

alra spune:
facut dus si revenit insa ar trebui sa ma ia somnul caci maine la 8 vine fata la curatenie si la 7.30 sculam oricum copilul sa il pregatim de scoala.
auzi, dar nu am inteles, de ce vrea cezariana? ai vreo problema?
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
cherieactiv spune:
oo fetelor..alexa,criss...si pe voi va amaraste picioru ala...
..sper sa nu se agraveze asa din senin ca la mine...azi am invatat sa merg cu carja..ce tareee...din cand in cand mai incerc sa pun laba pe podea...da nici vorba...nu vrea ma ,nu vrea!doare non stop...si serios ca nu-s o terchea berchea la durere, rezist maichii ohooo...
vreau si io sa mai umblu prin magazine, sa mai holb ochii..maine gata,ies...am noroc cu cutia automata la masina,folosesc numa un picior, ala bun...si m-am scos..![]()
otilica...nu nasc fata inainte...nici cu luna ,nici cu stele..![]()
alra, nici tu scumpici...si tu esti fara ginec??hehee...a posto siamo, asa se zice aici...intelegi tu...am citit ce te enerveaza pe tine, atat???doar atat??ooo...
mai bine ca am stat in casa in timpul asta, ca de ieseam in lume si imi era dat sa aud pretenii lu amore mio ...cate sfaturi sclifosite imi dau ei...nu stiu cum...as fi facut fatza...ei inca nu au inteles ca io, sunt alta rasa...rasa din carpati tataaa...fara :barberi:...una dintre viitoarele mamici, din compania nostra, m-a intrebat intr-o zi..auzi...oare sa imi cumpar esarfa (de la barberi) in functie de trench, sau trenchul in fct de esarfa...?
...io...auzi...oare sa-ti dai foc acuma sau imediat?
amalia...
zana buna...
mav...
nu nu mai ai pace fataaaa...travaliu de travaliu plus probl...bb antonio coliciosss...hai sa-ti zic mav...chiar cand iti vine sa te iei asa de cap...gandeste-te la...flori...la..pomi infloriti...la ...dar nu te lasa , ca faci cu nervii!!!
ocean,mersi de sms...zi vestile de la cabinet...
Cherie
36+
Ale(xandru)
Alexa.1983 spune:
Pai zicea ca e placenta imbatranita (gradul 2 spre 3 la 36 sapt?!?!) ca e bebe prea mik ( 2500 kg la 36 sapt?!?!? ).....ca i-ar fi greu lui bebe sa se nasca natural ptr ca la 36 arata de 35....

....
...Vine un
la mami...
LAURA
38+ Deniel Alexi

AMR 4 zile

cherieactiv spune:
brave...aplauze !ai trecut hopurile!felicitocuri..ai o rabdare de fier...
eli...inca o data ,ma bucur siiincer, enorm pt voi!fata buna...
fetelor am vazut doar pozele de pe webshots cu bebeii...sunt deliciosi, minuni!!!!
nu l-am vazut pe bb de dandusa...heelp...am inteles ca e un...marc antoniu, ce mai...
Cherie
36+
Ale(xandru)
cherieactiv spune:
mirthaaaa...maaaaaaii...mai da si tu tatzele alea pe spate..poate scapi de eva...
io inca is indragostita de fata ta...fericitoooo...ai fata sanatoasa si frumoasa foc..ai lapte...
abia astept si io un coios sa ma traga asa de titzi...ca veni vb...doamneee cum au ajuns ale mele...sunt disgrazioasa...am frate niste areole naspaa...mari, gigantee...mi mie naspa cand ma uit in oglinda...urat, ff urat..
Cherie
36+
Ale(xandru)
nature spune:
Diamisha, imp e ca BB e bine si ca tu ai trecut peste moment. O sa fie bine, o sa vezi
Mamiseli, bafta maine, draguto!!!!Asteptam vesti de la sot!!
Simona 73, daca esti asa de departe de spital, ai mai avut curajul sa pleci de acolo, cu dilatatia ta? Io cred ca in locul tau dormeam pe pres![]()
Alexa, sic, io o sa fiu cangur cu o zi inaintea taaaaaaa!!!!![]()
Eu raportez din nou o zi f proasta, am avut intepaturi de cate ori am stat in picioare, burta facea ca-n Alliens, ma mir ca nu i-a iesit BB pe langa vreo coasta sau ca nu m-am trezit cu vreo manuta de-a ei in gura
, asa de agitata a fost. Si cel mai naspa e ca mi s-au umflat mainile ingrozitor, pana acum sotul era terorizat doar cu masajul la picioare, azi mi-a facut la greu masaj la maini, am senzatia ca daca ma intep in maini o sa incep sa fasai, ca un balon....
Of, zilele astea din urma m-au cam dat gata.De-abia astept sa se termine.Mai sunt trei zile, dar parca mai e un veac.Hai ca va las, ca va deprim si pe voi
Alexa.1983 spune:
Bine ca nu ne-au crescut mai multe...![]()

...Vine un
la mami...
LAURA
38+ Deniel Alexi

AMR 4 zile