Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirela_1 spune:
Bertha, Monicabo, felicitari si sa va bucurati de bebe.
Alexa-Rozi si Mamiseli, nastere usoara si bebe sanatos!
Diamisha, imi pare rau ca ai trait asa experienta. Sa dea Domnul sa treaca si sa uiti mai repede. Nici eu nu stiu ce anestezie sa aleg, fac ceza tot la Filantropia. Nu au anestezisti buni?
Eu sunt super fericita ca am implinit 34 de saptamani cu bine, ma bucur pentru fiecare zi in plus pe care bebelina o petrece in burtica, sper sa urmez exemplul lui BraveGirl (care m-a incurajat mult - multumesc!) si sa ajung la termen.
Mirela
34+
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn alra nu te vaita ca ai luat proportii...eu nu ma prea pot abtine de la nimic ce-i bun....nu imi mai aduc cate un croissant langa calc..imi aduc cutia intreaga! lapte nu-mi pun intr-o cana si atat, umplu cana si iau cutia dupa mine.. portocale mananc cate 4 una dupa alta...si uite asa.... cand imi dau seama cat sunt de nehalita imi vine sa ma dau cu capul de pereti ...in schimb mancare mananc cu bun simt... 37+ Thomas ![]() |
mai, eu imi aduc cate unul si ma tot plimb apoi sa mai iau
da, si eu mancare mananc ok si sanatos (ieri de ex am mancat somon cu mamaliga si sparanghel, deci super ok) dar in ultima vreme am o tacaneala pentru dulciuri. si mandarine si eu mananc pe post de suc, mananc cu kilele. si struguri!! si, da, si fructele ingrasa!!!
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
A venit pe lume Miruna Cosmina o frumusete de 3 Kg si 100g
Apgar 8......
Mai multe stie sotia(disponibila la telefon de maine)
Semnat
Sotul ![]()
Mihaela
38+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
CarlaV spune:
La 7:58 am primit sms de la Monicabo:
"Am nascut. Fetita are 2890 gr si 50 cm. Totul a fost super rapid. Suntem bine."
Felicitari, de 2 ori mamica! Sa fiti sanatoase si sa te bucuri de comorile tale. Astept detalii
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Otiliav spune:
Monicus, ai o burta
, pe mine m-ai uimit. Si nu pot spune ca a mea este mica. Dar tu parca semeni cu mine la prima sarcina cand am luat si mai multe kg, adica 24
fata de inca 17 acum dar si burta arata la fel, acum o am tuguiata.
Alra, stai linistita ca nu-s asa nebuna. Sotul prietenei le-a schimbat, noi am stat la barfa in casa, mama le-a urcat/coborat din masina. M-am lecuit ca in primavara le-am urcat si coborat singura dar pe o plaforma
iar in service mi s-au lungit urechile de asteptat ca toate lumea este obligata sa le schimbe dupa 1 noiembrie. Asa ca acum am apelat la prietena si a fost lejer.
Mirtha, a trecut luna plina
? Eu in variatii de presiune nu cred pentru ca aici asa este mereu ba ploua ba se opreste.
Ginye, felicitari pentru prima lunisoara! Chiar asa care sunt etapele prin care veti trece cu operatiile si cum va putem ajuta?
Kita, am intrebat ieri moasa. Nu fac nici in luna a 9-a control pe masa. A zis ca fara contractii regulate nu conteaza cat este colul ca si fata ei a stat cateva zile cu dilatatie 6 pana s-au hotarat sa-i rupa apa.
Mav, Dandusa, cat va inteleg cu colicii, asta-i principalul motiv pentru care ma bucur ca vin si mama si sotul. O sa faca de garda cate unul pe zi cu mine. Ca Ana m-a disperat cum statea agatata la tata, macar sa am pe cineva pentru mancare, rufe, curatenie.
Nglcarmen, bine ati revenit!
Anca_27 ai terminat cu examenele?
Olivia, ce ochisori vioi are David, nu stiu de ce ma mir la asa mamica sexy si la ochi mi se pare ca sclipiti la fel.
Dandusa, mie mi s-a spus sa evit burtiera dupa cezariana ceea ce am si facut ca sa fortez muschii sa-si revina mai repede. Eu vreau sa iau asa de estetica dar si un dres mai strans rezolva problema.
Criss, bafta sa fie bine la nastere!
Cherie, saracuta de tine ti-a pus capac. Cred ca apasa pe nervul sciatic, mai gandila-l si tu in talpi sa se miste de acolo.
IuliaCospy, eu credeam ca inca mai mergi la munca. Oricum ai rezistat destul de mult. Asa mi-au scris si mie ca unul din motivele cezarianei a fost bazin turtit transversal. Acum sa vedem ce zice si radiografia ca am mai multa incredere in ea. Te tin la curent daca la mine se adevereste ce a zis ginecologul din Ro.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
manumanu spune:
Mamiseli si Sotul
, felicitari, sa va bucurati de minune!!!
Bertha, Monicabo, , felicitari!! Bine ati venit, bebei minunati!!!
Alexa-rozi, nastere usoara!!!
Noi am schimbat semnatura!!
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!
oceanborn spune:
Mamiseli felicitari !!Bebe Miruna bine ai venit pe lume!!multa sanatate si refacere rapida va doresc! 

Multumim sotului
(<--asta e starea de spirit , cred) pt veste!
37+
Thomas 
alexutza_26 spune:
M-a sunat Mamiseli:
A nascut o bebelina de 3,100 kg, cu fata albaaaa, si cu multi plamani in ea[:D}!!!
In rest, ea era ff vioaie cu un toanus fff bun, radea, facea glume...chiar mi-a placut tare cum am auzit-o la telefon, azi va sta la terapie si de maine o da la salon!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Alexa.1983 spune:
Bertha
Mamiseli
Monicabo

Alexarozi ASTEPTAAAAAAAAAM.........
Eu......NU....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Ramo2007 spune:
Mai fetelor....cu luna plina...chiar v-ati pus pe nascut toate....
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!
Alexa-Rozi, hai mamico, nastere usoara!
Alexa, aceeasi problema o am si eu cu medicul meu...placenta grad 2-3, la 34 de sapt, bebelina 2, 216 si mai e si cu capul in sus.
Pe 24 merg cu sotul si daca s-a intors cum trebuie il bag pe nenea dr. in sedinta....sa-mi explice, sa-mi deseneze de ce nu poate iesi bebita natural chiar daca e un pic mai mica?!?!?
Bravegirl, esti tare cu pregatitul patului...
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump

...in schimb mancare mananc cu bun simt...