Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariiiiiiiiiiii Eliiiiiiiiiii
Felicitari proaspetelor mamici,felicitari bebelusi scumpi

ne mandrim si noi cu burtica colicioasa...,tratam cu Infacol,dar parca nu-i asa cum speram...,abia acum s-a linistit dupa vreo 3 ore de chircit si plans...,era obosit dar nu putea sa adoarma de burtica...
am sperat ca scapam si noi de data asta,dar se pare ca nu!
Crinuta este super intelegatoare...,incerc sa o sufoc cu prezenta mea,petrec f mult timp cu ea ca nu cumva sa simta vreo diferenta ,sa nu devina geloasa...,ii dau si tz de cate ori imi cere,il bate pe Raducu pe spate sa scoata aerul,il sterge la fund,il spala...ce sa mai...,ma ajuta f mult
Raducu mi se pare putin precoce...,se intoarce dupa voci,imi zambeste,isi tine capul f bine si pentru mult timp...,barbatel in toata regula...abia astept sa-i pun camasa si sa-i fac freza cu gel
aaaaaa,faza zilei...
am trecut la pampers nr 3 si sa nu uit sa mentionez ...Crinuta poarta pampers nr 4,da!?

altfel...,vreau sa scap de burtaaaa asta bai nene,ma deprima cand ma uit la mine...,voi purtati burtiera/centura,va ajuta?

Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Seara buna fetelor!

Ma mai primiti si pe mine dupa asa absenta indelungata?

Iulia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Am uitat sa va zic ce am patit azi....m-am dus sa ma aprovizionez cu ultimele doftorii pt bagaj...si sa cumpar si sprayul cu Lidocaina....buun, am intrat in 3 farmacii - Sensiblu, Helpnet si CityPharma...oricum sunt una langa alta...si de la toate am primit acelasi raspuns - aveti reteta?? ca numai pe baza de reteta se elibereaza!!!!
Fetele care ati cumparat sprayul minune- ati avut reteta????

eu am luat spray lidocaina si nu am avut nevoie de reteta. din pacate nu mai stiu de la ce farmacie l-am luat. de la una obscura, nu sensiblue....
eu l-am luat sa-l folosesc cand ma epilez inghinal. ei bine, l-am folosit ieri si am constatat ca e precum nospa, adica n-are niciun efect, cel putin la mine nu a avut. m-a durut parca mai dihai ca alte dati cand mi-am facut freza.
tu vrei sa-l folosesti dupa nastere?

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alexutza , Amalia ma bucur ca v-ati gandit azi la mine .
Mamiseli continuam odiseea numai sa iasa bebe cu bine din burtica
Cherie sigur iti apasa bebele pe ceva nerv , eu patesc cateodata de raman blocata ori de spate ori nu mai pot misca nici un picior ...si staau asa ca statuia in mijlocul casei (mai nasol e cand ma apuca pe strada )
Babyzapi deci pregatiri mari la tine cu vizita socrilor , succes si putere sa rezisti si cu ei si cu micutul
Dandusa ce fetita harnicuta ai iar iar grasunelul de fecior zici ca foloseste deja nr. 3 la pampers?? chiar ma uitam azi sa gasesc nr.1 pt. nou-nascuti . Tu cum te simti ? te ai refacut?
Iulia_Cospy tu numai intra si scrie cand ai timp sau simti tu ca vrei , noi nu plecam tot aici ne gasesti

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa aveti bebici sanatosi si sa va bucurati de ei!

Eli, sa iti traiasca baiatul si sa creasca mare!
Mamiseli, mult succes maine la cezariana! Imi inchipui ce greu trebuie sa fie sa mai astepti inca o zi.

_

Eu am avut o perioada destul de agitata. Tocmai de aceea nu am mai reusit sa scriu nimic, desi de citit m-am straduit sa tin pasul. VA imbratisez pe toate cu mult drag!

Am reusit sa intru si eu in concediu, dar am mai tot avut de lucru pentru serviciu, iar in rest aproape ca am zacut. Multumesc lui Dumnezeu ca nu ma doare nimic, adica nimic in mod special, insa ma simt apatica si fara chef de agitatie prea mare. Sunt zile in care dorm aproape toata ziua si-atat. Of, nu mai e mult si vine si bebita mea.

Criss703 noi avem acelasi DPN (desi la mine in listuta e 26, de fapt e 25 nov) si se pare ca si cam aceleasi problemute. Citind mesajul tau m-am regasit intru totul in el.
Si eu am fost azi la doctor, si dupa ce la ultima eco (36sapt si 2 zile) imi spusese ca nu e cazul sa imi fac griji pt disproportie cefalo-pelvica (atunci avea 2800g si aproape 9cm circumferinta capului), azi mi-a spus ca am bazinul turtit nu stiu cum si ca bb e cam mare pt bazinul meu si s-ar putea sa fie nevoie de cezariana.
Eu imi doream foarte mult sa pot naste normal, iar gandul la ceza ma sperie groaznic. Acum trebuie sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Oricum, decat sa nu pot naste si sa fie nevoie de forceps sau vidextractor, prefer cu toata inima ceza. Pana una alta a ramas ca decidem exact ce facem cand se declanseaza travaliul, pt ca deocamdata se pare ca exista sanse sa iasa si normal, dar daca sta pana la termen si mai pune cateva sute de grame, atunci nu mai merge.
Nu-mi ramane decat sa ma la DD sa fie totul bine!

Of, gata ca m-am vaitat destul!

Va pe toate cu drag si revin maine!
Daca se hotaraste totusi cineva sa nasca in noaptea asta ca tot e luna plina, eu scot cateva

Iulia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mamiseli- eu mai bag niste agitate pentru tine pentru maine.

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, bafta si curaj pe maine la intalnirea cu minunea ta
Dandusa, imi pare rau ca bebe sufera asa de tare, insa ma bucura sa aud ca ai ajutor de nadejde in Crinuta, asta ma face sa sper ca si eu voi avea ajutor in Rebeca mea Numarul 3 deja la pampers???
Madutza, mai ai 6 zile pana la marea intalnire Suupeeeer!!!!!
Mav, imi pare rau ca Antonio are asemenea dureri de burtica Ai incercat cu toate produsele anti colici?? Dormitul pe burta lui tati??

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Alexuta ... dute la o farmacie no name... cei de la help net sensiblu sunt capiati rau de tot.Mie nu au vrut sa imi dea scobutil... fara reteta ca cica le tin separat ..si cand m-am luat de ele ca nu e antibiotic ...mi-au zis ca nu pot sa imi dea ca il tin in alt sertar.. ... poftim raspuns ... Si ii explic la dobitoaca ca medicul e in concediu...asta era in august... si nu am cum sa fac rost de reteta si nu de alta tocmai picasem de pe scaun si ma durea burta si spatele .
in final am luat de la alta farmacie unde era o farmacista cu toate actele in regula care mi-a dat si nu asistentele de farmacie "minunate" care au impresia ca le stiu pe toate de la prea maritele farmacii.

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa va spun ce am facut...dar sa nu radeti de mine. Noi avem o saltea Tempur pe care am dat o caruta de bani (sotul are probleme cu spatele) si cum ati tot vorbit de luna plina si ruperi de ape, ce-mi coace mie mintea? Daca mi se rupe si mie apa la noapte? Pe salteaua noastra?????? NU nu nu...doar nu stric eu bunatate de saltea. Asa ca am desfacut frumos o protectie saltea de-a bebelinei, am intins-o pe partea mea de pat, am mai pus si un prosop mare de pat in doua si apoi cearceaful. Sunt nebuna ...si am pregatit si 2 paturi, in caz de am contractii si plecam la spital, sa nu stric scaunul de la masina, ca ave ventilatie si vara e super. Mai are cineva astfel de idei? Sau doar eu sunt asa precauta

Mamiseli

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, imi pare rau sa aud ca bebe Antonio e asa chinuit de colici. Multi pupici sa treaca la baiat durerile.
Dandusa, ce flacau mare ai...nr3 wow.
Criss, bine ca bebelina a luat in greutate. Ea sa fie sanatoasa, ca o scoate mami cumva.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput