Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
N-am rezistat si i-am dat mesaj Mihaelei!
Am si vorbit cu ea la telefon si este foarte bine, doar ca au fost foarte multe cezariene astazi si un singur bloc operator
..si a ramas s-o opereze maine. Are o stare de spirit de invidiat, este foarte vesela, mi-a placut mult de ea!
Astepta linistita ziua de maine.
Pupici dulci, Mihaela, sa ai o nastere cat mai usoara maine si o refacere pe masura!

| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 COMUNICAT DE PRESA Nevasta mea naste maine Semnat, Sotul ![]() Mihaela 38+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 1 zi |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
BraveGirl spune:
Multumesc fetelor care m-au felicitat pt marea mea realizare: 37+ 

Alra, in noaptea asta stau cuminte. Chiar vreau sa dorm (ca nu mai9 stiu de cand nu am dormit si eu o noapte ca lumea) pt ca maine la 15 am intalnire cu printesa le eco. Vreau sa fiu fresh.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
mav spune:

de cel putin 7 ori am apasat pe buton, sa scriu mesaj azi (am admirat poze de bb de amalia, brie si babyzapi si vroiam sa urez de bine proaspetelor mamici), insa n-am reusit, pt ca antonio urlaaaaaaaaa de durere de burtica
. fetelor, plange cu lacrimi, mi se rupe sufletul..........
nu stiu ce sa-i mai fac.... toata ziua mi-a stat agatat de tzatza.... si e nedormit de nu mai stiu cate ore.....
sebi n-a avut asa colici.......
sunt varza cu nervii.........
...cu bubitele e mai bine. se pare ca uleiul johnson este f prost; nu l-am mai folosit si e muuuult mai bine fara el.
fug ca urla iar
babyzapi spune:
[red]ELIZA FELICITARI
BINE AI VENIT PE LUME BEBE DIMITRIE! MULTA SANATATE SI LAPTIC!red]
Eu dupa ca am avut o lunga noapte alba, azi am facut curatenie generala, am facut o salata boef, a venit si mama si mi-a facut ea ciorbita de vacuta...si sunt franta acum. Dar am fost asa in priza toata ziua ca in noaptea asta vin socrii din Franta si stau la noi vreo 2 saptamani. Prima oara la noi in tara, prima oara la noi acasa asa ca a fost necesara smotruiala de azi. Pana acum am avut o relatie foarte buna cu soacra sper sa nu se schimbe nimic in continuare.
Va pupic dulce pe toate!
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Cherieeeeee 
Uf, imi pare rau sa aud ca te simti asa!
Hai ca mult a fost, putin a mai ramas...
trec ele saptamanile astea si maine-poimaine iti vei tine minunea in brate!
Sa te odihnesti si sa ai grija de tine! Cand mai poti, mai intra si tu sa scrii doar 2 randuri, sa stim ca esti bine!
| citat din mesajul lui cherieactiv heeeeeeei...iubitelor...ma simt vinovata...da serios ca nu pot sta mult pe net...adica sa citesc..sa scriu...de pe scaun...asa ca o sa fac o urare generica tuturor noilor mamici de bb sanatosi si frumosi...felicitari!!!!ma bucur enoorm pt eli,eli draga sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!!! ........... io am comis-o un pic...la inceput, acuma 2 sapt ma durea spatele usoor ,am sperat ca e doar asa de moment..insa cu timpul durerea s-a accentuat si acu...am ajuns sa ma sprjin cu carja ca sa pot sta in picioare cateva minute...nu pot pasi ,sprijini piciorul stang...pe pamant..nu pot face raze nimic, doar sa sper ca ma trezesc intr-o zi..normala...seaman cu forest gump cand era mic...ginec meu e in concediu ,n-am pe cine suna...lumea isi da cu parerea, ca cica s-a pus bb cu capu lui mare pe nu stiu ce nerv...si de aia... mai greu e cu intinsu rufelor, calcatu...lipa lipa...pe sot il vad doar seara tarziu ,n-are cum sa ma ajute...de soacra-mea no way..mai bine ma lipsesc...mai bine in carja decat cu ea prin casa mea.. fetelor scriu din picioare ,nu mai pot sta...mi dor de voi de numa numa... maine e luna...cu surprize....aveti grija de voi, va pup Cherie 36+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Alexa.1983 spune:
Cherie exact asa am si eu belele cu piciorul stang...si mi-l tarasc dupa mine cu demnitate...
pai daca e bebe cu capul fff jos si spre stanga...uite nervu'...nu e piciorul...
eu stau linistita prin casa ..adik
...
"nastem luni,nastem luni, nastem luni"
,
, 

" da' maine ce are???"...hai ca poate mi se rupe
...mai fac aruncatul
in tampon...
Daca sta sa-l scoata doctorul luni si pe mine sa ma faca stil cangur...
il imbrac in roz si-i prind parul in pampoane mmmm....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 zile

Ramo2007 spune:
Alexa, cred ca bebele tau o sa iasa razand in hohote, trebuie sa-ti puna dr. leucoplast la gura in timpul nasterii, ca sa se poata concentra...
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Alexa.1983 spune:
Ramo...nu e cazul...ca la stres devin maxim tampa
....si abia leg 2 cuvinte ca si asa nu le am cu romana...asa in scris mai merge ca mai ling dexul dupa cuvinte noi sa va impresionez...am timp de gandit....![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 zile

Amalia spune:
Mav
pup dulce un bebic plangacios, dragul de el! Sa se ia de mana cu Luca al meu, care s-a jelit azi de la 8:30 dimineata si pana acum cu intreruperi...
Lasa ca se fac ei mari!
citat din mesajul lui mav![]() ![]() ![]() de cel putin 7 ori am apasat pe buton, sa scriu mesaj azi (am admirat poze de bb de amalia, brie si babyzapi si vroiam sa urez de bine proaspetelor mamici), insa n-am reusit, pt ca antonio urlaaaaaaaaa de durere de burtica . fetelor, plange cu lacrimi, mi se rupe sufletul..........nu stiu ce sa-i mai fac.... toata ziua mi-a stat agatat de tzatza.... si e nedormit de nu mai stiu cate ore..... sebi n-a avut asa colici....... sunt varza cu nervii......... ...cu bubitele e mai bine. se pare ca uleiul johnson este f prost; nu l-am mai folosit si e muuuult mai bine fara el. fug ca urla iar ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Am ajuns si noi de la control ..uf a fost si eco si pe masa (o ce urat a fost desi dr. e un finut si imi tot zicea "sa nu fug ca tre sa bage 2 degete ca sa poata sa simta colul ![]()

) .In concluzie colul e moale dar lung iar bebelina nu e coborata in bazinul mic ...bazin care in sfarsit a recunoscut si dr. ca e mic si ingust iar bebelina mea e mareee are deja 3,200 kg (saptamana trecuta avea 2,800 kg
, nu stiu cum a crescut asa...ma rog cu o marja de eroare +/- 200 grame). Deci se intrevede o cezariana pe care nu am stabilit-o inca 
...cica merg iar la control miercurea viitoare (daca nu nasc intre timp)...
Cateva masuratori :DBP=9,16 CM ; CC=32,4 CM ; CA=33,8 CM ;LF=7,43 CM ; PLACENTA GR. II ; LA=NORMAL CANTITATIV
No acum Doamne ajuta sa nu nasc pana miercuri sa putem stabili cezariana ![]()
Acum citesc si din urma si revin 
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703