Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza spune:
Dragi gravidute,
va anunt ca am fost programate la cezariana pe data de 19.11. Ne-a monitorizat, aveam ceva contractii, dar nu de nastere. La eco, col inchis, usor scurtat. Deci bebelina ar mai sta acolo.
Acum va scriu de la sot de la birou, nu a reusit sa plece mai devreme si am stat pana la ora asta dupa el. Poate la noapte reusesc sa va scriu.
Pupicei!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Mirtha spune:
Aaaa...pai mama ta e rezon. Duminica a venit socrela - vreo 2 ore ca mai mult nu o pot tolera - si in aceste 2 minuscule ore a debitat numai imbecilitati de imi venea sa iau ciocanu" din camara sa ii tivesc dintii : da" de ce o tineti asa in brate cind plinge ca se obisnuieste in brate ??!!! Da" nu o mai lasati si voi sa plinga ca i se dezvolta si ei plamanii si ca e cam dezbracata , ca parca e mai cald in dormitorul vostru decit in al ei ca...ca ...
Va imaginati ca mai aveam un pic si o luam de mina sa ii arata usa.
Norocul meu ca avea tren la ore fixe si a trebuit sa plece altfel cred ca ii trageam un ropot de racnete.
Deh nu a avut timp printe farduri , manichiura si coafura sa citeasca si cursul de baby sitting.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra asa, si din capitolul "cu ce ne mai enervam azi" raportez - ma enerveaza ingrozitor oamenii care atunci cand aud ca mai ai un pic si nasti se simt datori sa iti spuna povesti de groaza de la nasteri de care au auzit ei sub caracter de sfat "ai grija, sa nu lasi sa iti faca nu stiu ce ca uite ce a patit cutarita" sau "nu te culca pe urechea stanga ca pana in ultimul moment se poate intampla inca ceva rau ca uite colega nevesti-mii ce a patit". si a doua in top azi e maica-mea care s-a aratat foarte contrariata ca mi-a trimis o prietena costum cosmonaut pt bebe ca ea imi trimisese deja port-bebe-ul meu (de acu 30 de ani, din saten cu danteluta, o chestie de infasat copilu) ca sa scot copilu din spital!!! (cum naiba leg copil infasat in masina????) - ... masina... asta e o alta discutie pe care am mai purtat-o de cateva zeci de ori cu ai mei si cu nervii aferenti - pai cum sa pui copilu in scaun? ca e mic! stai cu in spate cu el in brate - si da, cu batista pe fata MOOORRRRRRRRRRRR ![]() PS - daca nu nasc curand ma nasc cei din jurul meu, nu stiu cat ma mai suporta ALRA 36+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Mamiselli sa iti traiasca printesa , sa fie sanatoasa si papacioasa !
Sa te refaci repede si sa fiti fericit linga bebelina !

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Z_IULIA
TRAG EU CONCLUZIA! SA-TI TRAIASCA MINUNEA MIHAELA ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mamiseli_11 spune:
COMUNICAT DE PRESA
Nevasta mea naste maine
Semnat,
Sotul
Mihaela
38+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
ginye55 spune:
Amalia Leeloo

Carmen bun venit acasa! 

MAMISELI

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
cherieactiv spune:
heeeeeeei...iubitelor...ma simt vinovata...da serios ca nu pot sta mult pe net...adica sa citesc..sa scriu...de pe scaun...asa ca o sa fac o urare generica tuturor noilor mamici de bb sanatosi si frumosi...felicitari!!!!ma bucur enoorm pt eli,eli draga sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!!!
...........
io am comis-o un pic...la inceput, acuma 2 sapt ma durea spatele usoor ,am sperat ca e doar asa de moment..insa cu timpul durerea s-a accentuat si acu...am ajuns sa ma sprjin cu carja ca sa pot sta in picioare cateva minute...nu pot pasi ,sprijini piciorul stang...pe pamant..nu pot face raze nimic, doar sa sper ca ma trezesc intr-o zi..normala...seaman cu forest gump cand era mic...ginec meu e in concediu ,n-am pe cine suna...lumea isi da cu parerea, ca cica s-a pus bb cu capu lui mare pe nu stiu ce nerv...si de aia...
mai greu e cu intinsu rufelor, calcatu...lipa lipa...pe sot il vad doar seara tarziu ,n-are cum sa ma ajute...de soacra-mea no way..mai bine ma lipsesc...mai bine in carja decat cu ea prin casa mea..
fetelor scriu din picioare ,nu mai pot sta...mi dor de voi de numa numa...
maine e luna...cu surprize....aveti grija de voi, va pup
Cherie
36+
Ale(xandru)
monicus spune:
madutza[red] felicitari pentru vestile bune..... Ma bucur ca doreste bebeina sa mai stea cu atat mai bine pentru amandoua,..... este bine si sa ne tii la curent... in acea data vom fi cu gandul la tine....... nu esti singura...
[red]Mamisellifelicitari pentru bebelina... sa fie sanatapasa si bine a venit pe lume... sa te rafeci repede si sa va intoarceti cu bine acasa amandoua... si sa vii si cu poze....te
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
34+ 
AMR 6 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
cherieactiv spune:
alra,am citit in fuga,ce plase ce mama lor de cumparaturi...te rooog..las-o mai usooor...am ajuns abia acuma la concluzia ca....trebuie sa acceptam cand nu mai putem...nu te forta!!pana la un punct...ia cum am ajuns...daca m-as putea intoarce in timp macar cu o luna...
Cherie
36+
Ale(xandru)
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirela_1 Elilov, felicitari, sa fiti sanatosi si tu si bebe. BraveGirl, de unde ati luat decoratiunile prntru camera si mobila? Mirela 33+![]() |
O parte le-am luat de la Babyexpo, o parte din carrefour (ca acolo mi-au spus ca vand cei de la targ) si o parte de la sediul firmei. E vorba de Eurokids. Noi am pus pe pereti, pe mobila, pe usa. Sunt super...cand am dezlipit unele de pe pereti ma asteptam sa ramana semn, ceva, dare nu se cunoaste absolut deloc.
==========
Corina
37+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Draga "Sotul
" de Mamiseli....va pup pe amandoi....
ptr maine.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 zile

(23.04.2002) si Maria Clara