Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
nglcarmen1 spune:
Buna burtici si mamicute , ieri am venit si noi acasa iar acum am un pic de ragaz asa ca : in primul rand vreau sa va multumesc pentru superba galerie pe care ne-ati facut-o( mi-au dat lacrimile cand am citit din urma , tinand cont ca am fost noi pe aici), apoi vreau sa felicit si eu proaspetele mamici pe care le-am ratat ,le doresc sanatate atat lor cat si bebeilor si multa , multa fericire .

galerie pentru mamicile la care eu nu am fost prezenta
Mai citesc din urma restantele si revin.
de
Luca Ionut ,
Adeline(15.02.1995)si Flavius - Gabriel (28.08.1996)
alexutza_26 spune:
Vad ca Mamiseli tot nu da niciun semn...sa o sun eu??? o fi nimerit??? poate deranjez???? mi-e gandul numai la ea, e deja 5:30, e posibil sa nu se fi trezit din anestezie>???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lauramiron spune:
Leeloo, sa-ti traiasca bebe Damian, sa fie sanatos si sa va bucure in fiecare zi
. A crescut foarte bine intr-o luna.
Si Rebeca a avut fontanela mare, s-a inchis de tot abia la 1 an si 4 luni, perfect normal de altfel. Asa ca nu-ti fa griji. Eu nu i-am dat decat Vigantol, medicul nostru fiind impotriva administraii de Ca la copii.
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Bine ai revenit, nglcarmen
Sa-ti traiasca minunea si sa creasca mare!!
Chiar asa, Alexutza, sunt tare curioasa ce face Mamiseli. dac-o suni, sa ne spui repede si noua
| Citat: |
| citat din mesajul lui nglcarmen1 Buna burtici si mamicute , ieri am venit si noi acasa iar acum am un pic de ragaz asa ca : in primul rand vreau sa va multumesc pentru superba galerie pe care ne-ati facut-o( mi-au dat lacrimile cand am citit din urma , tinand cont ca am fost noi pe aici), apoi vreau sa felicit si eu proaspetele mamici pe care le-am ratat ,le doresc sanatate atat lor cat si bebeilor si multa , multa fericire . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() galerie pentru mamicile la care eu nu am fost prezentaMai citesc din urma restantele si revin. de Luca Ionut ,Adeline(15.02.1995)si Flavius - Gabriel (28.08.1996) |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
alexutza_26 spune:
N-am mai rezistat si am sunat-o...siiiiii............................
o sa-i las placerea sotului ei sa va anunte......., asa am convenit la telefon....ea e bine sanatoasa, bebe e bine si el....e tot ce conteaza!!!!!![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Z_IULIA spune:
JULIA, ANDREYUTZA SI LAURAMIRON va multumesc pentru sustinere. Si eu sper sa scap fara antibiotic. Maine voi merge sa refac analizele dupa care vom vedea! 

ALRA esti mortala fata! 

Dar sunt foarte de acord cu tine!(Locuiesc ci ai mei si mama e zilnic cu gura pe mine)
Carmen bine ai revenit. Sa-ti traiasca BB Luca!
Mirtha spune:
Mai incearca la alte farmacii . Eu l-am cuparat in septembrie - un flacon , in octombrie un la doilea flacon fara nici un fel de reteta.
MOare sa i se fi schimbat regimul asa repede ?
Daca nu reusesti anunta-ma pt. ca pot sa iti trimit un flacon - nu e desigilat.
| citat din mesajul lui alexutza_26 Am uitat sa va zic ce am patit azi....m-am dus sa ma aprovizionez cu ultimele doftorii pt bagaj...si sa cumpar si sprayul cu Lidocaina....buun, am intrat in 3 farmacii - Sensiblu, Helpnet si CityPharma...oricum sunt una langa alta ![]() ![]() Fetele care ati cumparat sprayul minune- ati avut reteta???? Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ TheodoraPRINTZUL AMR 4 SAPTAMANI ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Z_IULIA spune:
| citat din mesajul lui alexutza_26 N-am mai rezistat si am sunat-o...siiiiii............................ o sa-i las placerea sotului ei sa va anunte......., asa am convenit la telefon....ea e bine sanatoasa, bebe e bine si el....e tot ce conteaza!!!!! |
TRAG EU CONCLUZIA!
SA-TI TRAIASCA MINUNEA MIHAELA !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Mirtha spune:
Daa...cind a venit mama cu el acasa mi-am dat si eu seama. Bonisan e denumirea produsului , Himalaya este firma producatoare.
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha Himalaya scrie si pe sticluta de Bonnisan...este firma producatoare, din India. ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Eh...atunci ma invoiesc.
Unul si de la noi pt. voi sa cresteti mari si voinici si ne auzim peste 16 sap. ca discutam pe alte fronturi !
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maria_K
sorry. nu a fost cu intentie. iti mai "suflu" si un pt tine si eva Maria 24+ Cassandra vine bb!![]() Pozele noastre |
Mirtha mama de Eva