Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 5
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac burticilor eu nu ma simt deloc bine ma doare foarte tare sub coasta in partea stanga si simt ca fac si temperatura de fapt am frisoane , doamne ma doare si cand respir nu am mai patit asa ceva niciodata , nu stiu ce sa fac imi e asa frica , cred ca e splina habar nu am dar ma doareeeee ![]() 10 + |
Draga mea, in caz de:
-sangerari
-contractii
-TEMPERATURA
se suna medicul urgent.Nu vreau s ate sperii dar s afaci temperatura asa din senin.....Suna-l si intreaba-l.
Speram sa fie bine....pupici multi sa treaca
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui clodyac burticilor eu nu ma simt deloc bine ma doare foarte tare sub coasta in partea stanga si simt ca fac si temperatura de fapt am frisoane , doamne ma doare si cand respir nu am mai patit asa ceva niciodata , nu stiu ce sa fac imi e asa frica , cred ca e splina habar nu am dar ma doareeeee ![]() 10 + |
stai linistita si suna la medicul de familie sau da o fuga pana la o clinica. Nu te mai speria, stii ca n-ai voie, poate e doar o raceala! Hai fuguta nu sta!

9+In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
Flobaby spune:
Cu placere anamariacs. Nu ma gandisem la asta pana acum , dar o sa-mi ascult si eu propriul sfat.
Multumesc oanaiacovita
- sunt si eu pe listuta acum.........yuppy!!!!!!!!!!!!!
Stie cineva in cat timp ies analizele pt lysteria, chlamidia, rubeola, etc? Astazi ma duc sa le fac si as vrea sa fie gata pana la inceputul lui decembrie cand ma voi duce sa-l vad pe BB.
O sera buna fetelor!
8+
dani3lla spune:
Fetelor eu am descoperit un magazin la Mall-ul din Baneasa se numeste "Prenatal" si are hainute de gravidute super misto si sunt accesibile la pret.Care aveti drum pe acolo merita sa va uitati
Eu nu ma grabesc cu hainutele pt ca nu stiu cat de mare o sa-mi creasca burtica...mai astep o luna
Puuuup si mai vb diseara ...acum plec de la munca....

10+
laurraa spune:
| citat din mesajul lui Flobaby Stie cineva in cat timp ies analizele pt lysteria, chlamidia, rubeola, etc? Astazi ma duc sa le fac si as vrea sa fie gata pana la inceputul lui decembrie cand ma voi duce sa-l vad pe BB. O sera buna fetelor! ![]() 8+ |
La mine au durat 10 zile la Institutul medical de aici,
Cam asa cred sau o saptamana....pup
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra
Relusha spune:
Noi mergem la culcare, la noi este deja ora 23,20....
Va doresc o dupa masa placuta si abia astept ca maine cand ma trezesc sa citesc vesti bune....
O noapte linistita, fara dureri si greturi sa aveti.....

10+
Ela2001 spune:
Anamariacs m-ai facut curioasa cu rochita din burda; e numarul din noimebrie al revistei?
Poate o pun si eu pe soacramea sa mi-o faca pt petrecerea de Craciun. 
Flobaby la mine au fost gata analizele cam in 2 sapt. - la Synevo le-am facut.
clodyac neaparat ia-ti temperatura si daca ai febra ia repede paracetamol si mergi apoi la medic. Nu sta cu febra ca e pericol.
philip spune:
anamariacs, pai de ce sa nu poti zbura si noi vom pleca intr-o croaziera in decembrie si vom zbura pana in california (cam 2 ore de zbor). eu sunt asa incantata de vacanta, abia astept, cum sa-mi spuna cineva ca nu pot zbura? hahaha. glumesc, pt siguranta ta, intreaba medicul dar sunt sigur ca va fi ok.
a, si asteptam poze cu o craciunita mamica.
philip
&andreea
laurraa spune:
E prima oara cand imi pun pozele aici sau pe un alt site.BB mi-a dat asa un avant....Sunt curioasa daca mi-a iesit si astept si de la voi fetele sa ne cunoastem. Acusi vom pune si poze cu burtica....La "X" saptamani , "Y" saptamani s.a.m.d.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
poze sa ne cunoastem
laurraa spune:
Sper sa va placa.....
pupici
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
poze sa ne cunoastem

ma doare foarte tare sub coasta in partea stanga si simt ca fac si temperatura de fapt am frisoane , doamne ma doare si cand respir