Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Laurraabebita mica din poze e o dulceata...vreau si eu o titita asa dulcica
Te-am vazut intr-o poza cu tigarea in mana.Mai fumezi?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!!

eu am maine din nou intilnire cu bebicul meu....daca avem noroc poate aflam daca va fi o mica printesa sau un mmic fotbalist ...chiar sunt foaaaaaarte curioasa!!!..pt ca vreau sa stiu in ce culoare sa zugravesc camera pt bebe..

si eu mi-am cumparat deja 1 pereche de blugi pt gravidute...la noi la H&M costa ca. 35€ perechea, si sunt chiar super faini,pt vin peste burtica si tin cald la spate..si cum eu sunt suuuuper friguroasa sunt perfecti pt la iarna..

inrest ma pling mai departe de dureri de spate...si de irascibilitate

v-am 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Laurraabebita mica din poze e o dulceata...vreau si eu o titita asa dulcica
Te-am vazut intr-o poza cu tigarea in mana.Mai fumezi?

10+

E finutza noastra!
Normal ca am lasat tigara....numai ca nu ma asteptam sa las si cafeaua asa usor.Acasa una mare dimineatza, la servici doua si inca cel putin una dupa-amiaza- asta inainte.Acum mi-e rau de la miros si abia daca beau cate un 3 in 1 cu hipotensiunea mea imi tbuie cafea.Eram dependenta de cafea(asta se trage din sesiunilea alea lungi si uracioase-tigara tot de acolo...uof)

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea noastra

poze sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

clodyac ce faci, esti bine? Cum te simti?

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Spre rusinea mea pot spune eu nu am putut sa ma las de tigari dar am reusit sa le raresc considerabil.De la un pachet pe zi am ajuns la 5-6 tigari pe zi
Dr mea zice ca nu e un capat de lume faptul ca fumez(putin) si ca e mult mai rau daca ma las acum pt ca tot ce se curata de pe plamani se duce la BB.Indicat era sa ma las cu cel putin 6 luni inainte de conceptie dar pt ca noi nu l am programat pe BB ci pur si simplu asa a vrut DD nu am avut cum.Sper sa nu se intample ceva rau din cauza asta si sper sa le pot lasa de tot...mama lor de tigari

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna seara scumpelor! Eu asa o zi grea am avut la servici, am avut munca de teren azi si mi s-a facut rau in masina, n-am vomat da nici multe nu mai aveam.... Abia am asteptat sa ajung acasa sa ma odihnesc, da am aflat ca de maine si pana duminica o sa avem musafiri asa ca acuma desi is obo ma apuc sa fac mancare, ca maine pana ajung eu de la birou deja e tarziuAs vrea sa dorm si sa nu mai lucrez nimic o saptamanaMa simt tare obo, si cu tensiunea mea mica parca mai slabita si mai bleguta ma simt....
Bine macar ca am mai citit pe forum vesti bune!
Va Sa aveti o seara frumoasa! Eu incep sa bucataresc

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

...nici eu numai fumez...primele 2 saptamni dupa ce am aflat de sarcina le-am rarit la 3 pe zi..dar parca eram mai stresata, pt ca incontinuu ma uitam la ceas, cind se face din nou ora cind pot sa fumez ...asa ca le-am lasat de tot...la inceput mia fost foarte greu..intre timp e ok...dar totusi sunt sigura ca dupa ce nasc si dupa ce alaptez am sa ma apuc din nou .......

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lauraa, te-am vazut, esti frumusica foc si tinerica...
avem si noi o gramada de poze aici:
www.apha.shutterfly.com
enjoy!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara si de la noi!!!

Lauraa...incantata de cunostinta...am vazut pozele,esti foarte frumoasa ...Felicitari ca ai reusit sa te lasi de fumat!!!

Eu nu am reusit sa ma las de tot,insa le-am rarit..de la un pachet am ajuns la 7-8 tigari!!!Lupt sa ajung macar la 5 ca asa mi-a recomandat medicul,pt ca nici nu este indicat sa ma las asa brusc!!!Acum..imi pare rau ca sunt o gravidutza fumatoare....si sper din tot sufletul sa nu ii fac rau bebelacului!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

11+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

S_alinutza....spor la bucatarit si incearca sa te si odihnesti!!!Mai e si maine o zi,iar musafirii trebuie sa te inteleaga...esti intr-o perioada mai sensibila..!!!

Uram multa sanatate burticilor care are au mici probleme...si daca vedeti ca se accentueaza durerile..luati repede legatura cu un medic!!!Sa nu va para rau mai tarziu!!!

Philip....ai un baietel foarte frumos...si zambaret...Este incantat de bebe???Are niste ochi foarte expresivi!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

11+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput