Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

iubita eu intrebam de anticorpii fosfolipidici. Stii cumva pt ce m-a pus sa fac analiza asta?

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

draga mea, pe mine m-a pus sa fac analiza dupa ce am pierdut sarcina aia mare de 24 sapt...si acuma, ieri la eco, m-a intrebat cum a iesit analiza...nu stiu prea bine de ce se face, sau ce e.....mie mi-a iesit negativ...cred ca are legatura cu coagularea sangelui....sau asa ceva....sau poate gresesc....cauta pe google, poate gasesti ceva

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

am gasit. E vorba de : Sindromul antifosfolipidic este o boala autoimuna caracterizata prin asocierea trombozelor multiple la orice nivel vascular (atāt arteriale cāt si venoase), a avorturilor spontane recurente cu prezenta anticorpilor antifosfolipidici (anticoagulantul lupic, anticorpi anti cardiolipinici) si uneori trombocitopenie. Cea mai frecventa asociere este cu lupusul eritematos sistemic īn conditiile īn care jumatate din pacientii cu aceasta boala au anticorpi antifosfolipidici pozitivi īn titruri mari. De altfel prezenta lor a fost introdusa recent īntre criteriile de diagnostic ale lupusului (la capitolul modificari imunologice). Mai poate fi īntālnit si īn alte boli autoimune, infectii bacteriene si virale, neoplazii, post administrari medicamentoase.

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

doamne ce zi obositoare.. ca nici una din ultimele 10!
bine ca mai e un pic si se termina, ca nu mai pot...vreau acasa..de fapt ma duc sa ma rasfat..la cosmetica..ne pregatim pt vizita la Dna dr de luni
despre purtatul dresurilor de care a amintit OANA_DU..trebuie sa va spun ca eu nu mai suport nimic care sa ma tina peste burtica..
singurul lucru cu care "ma inteleg" este o pereche de raiati vreo 2 nr mai mari decit normal mi-ar trebui..
ce sa facem..asta e!pt o cauza drepata, cum e vorba!
ma gindesc insa acum, ce o sa ma fac la Christmas Party?! ca m-am gindit la o rochita "cu burtica"..deci obligat trebuie ciorapei ..offf...
lasa sa fim sanatosi pina atunci!
pupam "2 in 1" si nu numai

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

anamariacs, la rochita de Christmas Party nu poti sa-ti iei ciorapei cu banda? ( sunt mai comozi si nici nu ajung pana la burtica). Cred ca petrecerea e undeva inauntru, nu?( deci nu cred ca o sa-ti fie frig). Eu nu stiu ce senzatii ai cu burtica stransa sau cu dresul pt ca sunt abia in sapt in 8......

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anamariacs incearca sa-ti iei dresuri cu un nr ma mare si ii pui peste burtica.Eu ii trag pana sub sani aproape, a fost greu la inceput caci numai pantaloni si blugi cu talie joasa port insa ne-am obisnuit.Mi-am luat 100 DEN sa pot sa ii iau si cu plovere en rocii pana deasupra genunchiului si cizme.

Apropo tbuie sa ne gandim ca vine iarna si tbuie sa purtam pe sub pantalon dress sa tine la spate, insa nu stiu cum am s afac ca n-am suportat never ceva pe dedesupt. Insa am vazut insulete de alea cu blanitza si pe talpa si sunt ideale pt iarna: super caldueoase si nici nu aluneci deloc.
Sunt la nike niste gecutze groase groase din puf de lebada, doamne transpiri in ele......dar pana cand ne vin, caburtica ne creste...uof....e o pblema cu hainele astea.

Ru maine m-am programat la epilat asa TOTALMENTE sa fim ok pt vizita la dr de vineri. Abia astept sa vad daca e ok cu ceara pubian si inghinal.O sa va povestesc experienta.

Inafara de alinutza cine mai merge maine sa vada comoara din burtica?

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea noastra

Mergi la inceput

draga Flobaby, ai mareee dreptate! cred ca e solutia perfecta..ciorapei cu banda..yuppyy..o mami sexyyy!
party-ul e intr-un salon de hotel..la Viena
Rochita am vazut-o intr-o Burda, nr nou..scrie mare sub poza "vine barza" si va fi din catifea rosie..e f frumu..nici nu zici ac e de mami cu burtica..

abia astept sa o intreb pe dna dr dc ne lasa sa zburam !
apropos..atunci o sa avem 15 sapt..deci ..burtica la vedere!

multumim mult pentru sfat...

pupam "2 in 1" si nu numai

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Am gasit ceva amuzant aici:

http://www.youtube.com/watch?v=8TtGhIa7r0I&feature=related

Scuze daca mai "mananc" cate o litera nu stiu ce am.

binecuvantarea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

burticilor eu nu ma simt deloc bine ma doare foarte tare sub coasta in partea stanga si simt ca fac si temperatura de fapt am frisoane , doamne ma doare si cand respir nu am mai patit asa ceva niciodata , nu stiu ce sa fac imi e asa frica , cred ca e splina habar nu am dar ma doareeeee

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Flobaby,esti pe listutza!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

daa...laurraaa...ne-am luat si noi..pulovere"rochita"
ca ne-a sarit tata lui bb in cap..ca asa trebe..stie el:))
am niste colanti cu talie f joasa..m-am imbracat in we cu ei si m-am simtit super bine! o sa mai repet figura..si daaa, cu cizme inalte pina la genunchi..o sa fim CELE MAI SEXY MAMICI!!uraaaaaaa
treaba cu dresul sub pantaloni..bleahhhhhh.....prefer iarna 2 perechi de ciorapi 100 den unii peste altii si pulover lung..da super bine...eu asa purtam inainte pe frigurile alea mari, numai ca imi puneam fustita cit mai scurtaaa..imi trebuia tinuta obligatorie la birou..si cum o dadeam tot aia iesea..si crede-ma cele 2 perechi pusi unii peste altii se vede belea...parca sunt in ape..toate colegele se benoclau la picioarele mele..ca "ce ciorapi misto ai, vreau si eu ";)))))

deci..ramine de incercat si de vazut dc suportam:)
gata..va mai scriu de acasa ca o sa tipe cosmeticiana dupa mineee..va povestesc miine ce experienta am trait in 2 in seara asta..pe patutul de facut "mami frumos" ;)))

pupammmm

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

cat am ras anamaria cu preferatul a doua perechi:))))))))))))))) Dar sa stii ca e o idee faina. La Careffour si poate si la mall la magazinul GATA gasiti cele mai diverse modele de ciorapi si egari....mai faine ca la "golden point" si altele.
Te faci cu ceara si inghinal,[ubian? Sa ne zici daca a fost ok. Desi ma faceam des inainte acum mi-e teama un pic.Vedem si noi maine.Pup

binecuvantarea noastra

Mergi la inceput