Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 15
clodyac spune:
adica am 57 KG la o inaltime de 1.67 m si bebic in burta de 10 sapt si un pic e grav????
10 +
flavia_alt spune:
In legatura cu fumatul, si eu recunosc ca sunt fumatoare, inainte de sarcina 10 maxim 15 pe zi ( asta in weekend), iar cum nu depasesc 5. Dar vreau sa imi cumpar tigari pe baza de plante, se gasesc in farmacii si costa aprox 15lei pachetul. Stiati ca exista asa ceva?Eu abia ieri am aflat, deci nu au nicotina nici tabac.
http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=15856&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=140
Pupici la toate.
9+
anamariacs spune:
clodyac bine ca ai fost la dr si stii de unde ti se trage:)
ai slbit pt ca organismul tau e obosit in urma spasmelor pe care le-ai avut..plus ca nu stim dc ai putut sa papi ieri..mie, in vremurile cind nu "ne popula" bb mi se intimpla de la o zacere din asta de 2 zile sa dau jos si 3kg:(
dc iti trece te pui repede pe picioruse! o sa vezi..si grija de voi!
pup
ana-maria
12 weeks
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flavia_alt In legatura cu fumatul, si eu recunosc ca sunt fumatoare, inainte de sarcina 10 maxim 15 pe zi ( asta in weekend), iar cum nu depasesc 5. Dar vreau sa imi cumpar tigari pe baza de plante, se gasesc in farmacii si costa aprox 15lei pachetul. Stiati ca exista asa ceva?Eu abia ieri am aflat, deci nu au nicotina nici tabac. http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=15856&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=140 Pupici la toate. 9+ |
sincer nu iti recomand! pe langa faptul ca sunt exagerat de scumpe, miros infiorator si au un gust groaznic! Sincer!
Si eu sunt fumatoare inraita si imi place mirosul de copil. Imi aduc aminte ca muream de drag sa miros primul fum cand isi aprindea tata tigara. Si cu toate astea dupa ce am aflat de bebe, am mai fumat 2 zile cate 5 tigari pe zi, dar parca imi stateau in gat. Numai cand imi imaginez cum se stramba mogaldeata la fumul de tutun, imi trece instantaneu. In plus, mi se pare ok sa-mi bat joc de corpul meu, dar nu consider corect sa-mi oblig bebeul sa-mi suporte viciile. Daca el va vrea sa faca asta, atunci va decide el la timpul lui. Incercati si voi sa ganditi asa, poate va trece pofta de tigara. Mie una nu-mi trebuie, cel putin atata timp cat sunt constienta ca ii pot face un rau deliberat.
Hai ca m-am pierdut in vorbe!
9+In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
anamariacs spune:
citat din mesajul lui Ramona.P![]() 9+ |
Ramonelu' ai grija..asa pateam si eu..pipi time toata ziua..facusem poteca la toaleta, noaptea de 4-5 ori

..si dupa am descoperit ca aveam o infectie urinara :(( se pare ca sunt frecvente la mami cu burtica..am tratat-o si acum suntem ok..noaptea maxim de 2 ori fuguta la baie..pe intuneric..ca altfel..paaa nani:(te pupam..
ana-maria
12 weeks
clodyac spune:
multumesc frumos anamaria
sper sa fie totul bine stiti nu prea am avut pofta de mancare dar am mancat fortat pt ca ma gandeam la bebicul meu drag sa nu faca fomita
pupici pt burtici

10 +
Ramona.P spune:
Stai Ana-Maria,nu ma speria ca si asa sunt cam paranoia pt ca e prima sarcina si mi-am dorit bebicul asta mai ceva ca aerul.Eu mi-am facut analizele acum 3 saptamani si nu aveam imic in neregula ....
9+
Flobaby spune:
Aceeasi problema o am si eu cu pofta de mancare.......Nu prea am pofta si de obicei eu sunt extrem de mancacioasa. Dc bag mancare fortat ma apuca o greata!!!!!!!!!!
Vis-a-vis de shushu (pipi) nu am cine stie ce probleme, noaptea nici nu ma trezesc ( doar cu o jumatate de ora inainte sa ma trezesc ma doare burta ingrozitor...........si tb sa ma trezesc sa ma duc la baie). Voi ati avut de la inceput senzatia d epipi des sau a aparut la anumite saptamani?
Va 
8+
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui flavia_alt In legatura cu fumatul, si eu recunosc ca sunt fumatoare, inainte de sarcina 10 maxim 15 pe zi ( asta in weekend), iar cum nu depasesc 5. Dar vreau sa imi cumpar tigari pe baza de plante, se gasesc in farmacii si costa aprox 15lei pachetul. Stiati ca exista asa ceva?Eu abia ieri am aflat, deci nu au nicotina nici tabac. http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=15856&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=140 Pupici la toate. 9+ |
Flavia sfatul meu este sa te uiti pe prospect ca din cate stiu eu sunt contraindicate in sarcina...acum stiu ca si cele normale sunt la fel dar vezi sa nu contina ceva ce poate face rau lui BB
Alinuta felicitari pentru poze.S-a ridicat tot parul pe mine de emotie (noroc ca nu e prea mult), si sa stii ca am eu un presentiment ca o sa ai un copil superb
Eu nu l-am mai vazut pe BB de la 6 sapt si 5 zile si ma duc la urmatoarea eco abia la 13 sapt.Mor de ciuda ca voi vedeti bebei mai des.Oare e normal sa nu ma duc asa de mult timp?Ce o face BB acolo in burtica?
10+
ingerasu spune:
Buna, ma alatur si eu grupului vostru.
Am o fetita Bianca nascuta pe 21.12.2004 si acum se pare, cu confirmarea dr. Iosup, ca vom mai avea o fetita
. UM a fost pe 18.08.2008 si DPN 22.05.2009. Pana acum sarcina a decurs foarte bine, fara niciun simptom si ncicun incident, ceea ce va doresc la toate.
BB2 se pare ca are deja 6.86cm si aprox. 62g.
Sarcini usoare la toate 
Eu,Bianca Maria(21.12.2004) si inca o samburica 12+