Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingerasu

Buna, ma alatur si eu grupului vostru.
Am o fetita Bianca nascuta pe 21.12.2004 si acum se pare, cu confirmarea dr. Iosup, ca vom mai avea o fetita . UM a fost pe 18.08.2008 si DPN 22.05.2009. Pana acum sarcina a decurs foarte bine, fara niciun simptom si ncicun incident, ceea ce va doresc la toate.
BB2 se pare ca are deja 6.86cm si aprox. 62g.

Sarcini usoare la toate

Eu,Bianca Maria(21.12.2004) si inca o samburica 12+

INGERASU-le...si eu UM tot pe 18.08 l-am avut, numai ca mie mi-a dat DPN 25 mai...vai de frumu..amin2 in acelasi timp..
sa iti traiasca Biencuta..face 4 anisori si e sagetuta ca mine, nu?ce zice de bb din burtica?

te pupam..

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

apropo de constipatie..... un pahar de apa cu lingurita de miere de albine.. dimineata, dupa tura de greturi.. si o sa fie mai bine (si innainte de bebita eram cu probleme asta si acu se agravase, de cand cu miere e ok)... sau pt mamicile care suporta cafeaua si dulcele,.. un pic de miere in cafea... nu-i schimba gustul, dar e ok ptr constipatie si tensiune mica.
am avut ieri intalnire cu bebe si a fost cel mai placut moment din lume cand l-am vazut dand din piciosure si batandu-i inimioara..( avem 4,7 cm)
bebei sanatosi tuturr!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor, tocmai am venit de la ecografie. Bebele este ok, si o sa avem un baietel. Sotul este foarte fericit, pentru ca intotdeauna si-a dorit sa aiba pereche, fetita si baiat. Cel mai tare m-a induiosat cand i-am vazut talpile cu degetele. Are 130 g.

Legat de fumat, "never say never". Eu am fumat 17 ani, peste un pachet pe zi. Nu cred ca am avut o zi fara tigara. Cand am ramas insarcinata cu Eva m-am lasat de fumat definitiv. Imi era foarte clar ca daca mie imi fac rau - este fix decizia mea, dar bebe din burtica nu are nici o vina...si nu mi-am putut asuma riscul de a-i face rau doar din egoismul meu de a ma simti bine in continuare fumand.

Dupa ce am nascut si am alaptat, mi-am spus ca daca am putut sta fara tigari mai mult de 1 an, ce rost are sa mai fumez. In plus, bebele mic miroase atat de frumos, a laptic, incat nu am vrut sa mai simt si alt miros.

Am vazut ca vorbeati de ciorapi...exista ciorapi de gravide, care au si la burtica in fata clini, sunt comozi si nu deranjeaza de loc.

Catalina, 15+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Salutare,burtici!
Revin si eu cu vesti foarte bune.Aseara am fost la echo si dr. a spus ca sarcina evolueaza foarte bine.Bebele are 65mm,i-a masurat pliul nucal si este ok,am ascultat bataile inimii,iar pe ecran am vazut cel mai spectaculos filmulet.Era o veselie la mine in burtica-bebelusul meu este extrem de activ,da din maini si din picioare ,imaginile au fost foarte clare,m-a impresionat teribil ceea ce am vazut,mai ales ca la prima sarcina nu am avut parte de asemenea imagini.Dimineata,cand m-am trezit,m-am dus direct la pozele cu bebe.Asa ca azi am avut o zi foarte buna.
In legatura cu fumatul...si eu am fost fumatoare,inraita chiar,le-am lasat de tot cand am aflat ca sunt insarcinata.Acum nici mirosul nu-l mai suport,imi vine sa vars numai cand vad pe cineva ca fumeaza.Imi doresc foarte tare sa nu ma reapuc de fumat dupa ce termin de alaptat.Acum este cool sa te lasi de fumat. E cool sa traiesti sanatos intr-o lume plina de noxe, aditivi alimentari nocivi si tot felul de tentatii daunatoare grav sanatatii.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 13+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Citat:
citat din mesajul lui flavia_alt

In legatura cu fumatul, si eu recunosc ca sunt fumatoare, inainte de sarcina 10 maxim 15 pe zi ( asta in weekend), iar cum nu depasesc 5. Dar vreau sa imi cumpar tigari pe baza de plante, se gasesc in farmacii si costa aprox 15lei pachetul. Stiati ca exista asa ceva?Eu abia ieri am aflat, deci nu au nicotina nici tabac.

http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=15856&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=140

Pupici la toate.

9+

Flavia sfatul meu este sa te uiti pe prospect ca din cate stiu eu sunt contraindicate in sarcina...acum stiu ca si cele normale sunt la fel dar vezi sa nu contina ceva ce poate face rau lui BB

Alinuta felicitari pentru poze.S-a ridicat tot parul pe mine de emotie (noroc ca nu e prea mult), si sa stii ca am eu un presentiment ca o sa ai un copil superb
Eu nu l-am mai vazut pe BB de la 6 sapt si 5 zile si ma duc la urmatoarea eco abia la 13 sapt.Mor de ciuda ca voi vedeti bebei mai des.Oare e normal sa nu ma duc asa de mult timp?Ce o face BB acolo in burtica?

10+

dani3lla multumesc din suflet! Si nu te mai necaji, la mine a fost prima oara cand l-am vazut si l-am auzit pe Funditza, sa stii! Si mai merg la inceputul lui decembrie, adica de azi in fix 3 saptamani! Si sper sa am rabdare pana atunci!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Catalina felicitati pt baietel! cred ca este idealul oricarei familii sa aiba pereche!!!
Fetelor, eu in sarcina cu david am mai fumat sporadic cate juma de tigara ca muream de pofta si cand s-a nascut si l-a consultat neonatoloaga mi-a zis ca are un suflu la inimioara. Nu pot sa va spun cat m-am invinovatit de atunci ca poate de la mine a fost, nu stiu de la ce nici acum, intre timp i-a mai scazut si e posibil sa nu il mai aiba deloc in scurt timp dar nu stim inca....Asa ca la mine e clar, fara tigari!! Cum a spus cineva: ca vreau sa imi bat joc de mine e una, dar ce am cu bietul copil de care sunt responsabila si depinde 100% de ce fac eu?

Floricika 7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

"E cool sa traiesti sanatos intr-o lume plina de noxe, aditivi alimentari nocivi si tot felul de tentatii daunatoare grav sanatatii.", mamica oana mi-a placut tare mult!!!!!
Eu m-am lasat de 2 ori de fumat pana acum si de fiecare brusc si dintr-o data, asa ca pt mine nu exista nu pot, exista nu vreau.
Din pacate cred ca o sa mai fumezez dupa ce termin cu alaptatul

Floricika 7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

mamica oana si catalina..felicitari! bravoo sa fiti sanataose si voi si bb!
nici eu nu mai am rabdare pina luni..mai sunt doar 3 zile..si mi se pare o eternitate! eu am facut prima eco pe 8 octombrie! de atunci a trecut asa de mult..luni este fix ultima zi din sapt 12- dupa calculele mele-..doamne ce de emotii am!

va pup!

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Multumesc frumos, Anamaria.
Dpdv al UM DPN-ul ar fi 25 mai dar domnisoara arata marti la eco mai dezvoltata, adica avea 12SA si 5 zile de aceea mi-a pus DPN-ul mai inainte docotrul.
Prima ei reactie, cand i-am spus ca sunt insarcinata a fost sa chiuie si sa tipe de bucurie i m-a rugat sa-l scot un pic pe bebe afara din burta sa-l vada si ea si apoi sa-l bag la loc. Acum insa trecem prin faza numelor, ca de la Albertutzu, apoi i-a zis baby ca vrea sa-l cheme si acum Anamaria

Si la noi era tare jucausa, dadea din manute si picioruse, facea tumbe, mult mai activa fata de Bianca pe care nu am reusit sa o prind la ecografii decat cand dormea sau se freca la ochisori desi in realitate este foarte iute si activa. Se vede ca acum am o dansatoare in burtica pentru ca nu sta locului.

Fetele care sunt la a 2a sarcina, este posibil ca deja la varsta asta a sarcinii sa se simta vag miscarile? Pentru ca eu nu am probleme cu gazele intestinale sau cu balonarea si cateodata simt in interior ca si cum as avea un fluture care incearca sa zboare inauntru si loveste cu aripile. Vag dar se simte. Poate este totusi imaginatia mea sau imi "tremura" muschii dar poate a mai simtit cineva. Pe Bianca am inceput sa o simt la 15 saptamani, deci un pic mai tarziu. Oare nu este prea devreme?

Eu,Bianca Maria(21.12.2004) si inca o samburica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Alinutza , acum am vazut si eu pozele cu bebele tau. Sunt super impresionata!!!!!!!!!!!
Abia astept sa-l vad si eu pe al meu..........
Va

8+

Mergi la inceput