Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Floricika, lasa dear...
stiti voi cum e vorba aia "ultimii vor fi cei dintii!"

fara sa se supere vreo mami..

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

fetelor, am op ameteala de nu ma pot ridica de pe scaun!!!De munca nici nu mai poate fi vorba pt ca nu ma pot concentra. Mi-am luat si tensiunea si a iesit 91 cu 50 si pulsul 69. Mi-am facut un 3 in 1 si sper sa ma lase..... Alte solutii mai sunt.

In legatura cu operatie de polipi, imi cer scuze, intr-adevar nu sunt f informata si cred ca mi-am format eu o idee gresita.

Va

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Anamariacs, Bebe Beca, Flobaby operatia de polipi se face cu anestezie generala, nu locala, asa ca nu ramine copilul traumatizat; dar mie mi-e teama de anestezie gen., mai ales ca au fost atitea cazuri pe la tv, care s-au terminat tragic.

La Budimex am mers la dr. Gheorghe despre care am auzit numai de bine.

Daca as avea alternativa, nu i-as scoate polipii, dar nici nu vreau sa faca otite (pina acum n-a avut) si sa-i scada auzul. De asemenea, i se poate modifica respiratia.
Daca o sa fie nevoie de operatie, o sa-mi fac curaj, n-am ce face.

In legatura cu kg, habar n-am cite am luat; ma duc acum la cintar.

dragelor, mie mi-a pus doar niste amarute de picaturi in nas..care nu au facut nimic..de m-am chinuit aia acolo, ca pe Isus cind a urcat Golgota! va jur, ca nu spun nimic neadevarat!

bine ca se face cu anestezie generala acum!..macar atit!

pupam "2 in 1" si nu numai

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua mamici si bebei!M-am hotarat cam greu sa va scriu si nu stiu de ce...am stat o saptamana si am tot citit ce scrieti voi.Burtica mea are 9+ saptamani.Am fost la echo in prima zi din S5 si a zis dr ca avem 7mm.Acum nu mai rabdare pana luni sa mergem a doua oara sa vad cat am crescut si daca suntem bine.Legat de fumat,dr a zis ca nu imi poate interzice sa renunt detot,dar trebuie sa le raresc pe cat pot...si am zile fara tigari ...si zile cu max 3 .Eu am inteles de la el ca daca tot nu m-am lasat cu 6 luni inainte sa poata sa iasa nicotina din tot corpul...acum m-ar ajuta doar la alaptat....sa fie lapticul bun.Burtici care tot ziceti ca nu aveti simptome ziceti sarut-mana.Eu ma simt groaznic:stari de voma toata ziua,noaptea voma,insomnie(eu care dormeam neintoarsa pana suna ceasul sa plec la munca),dureri de mijloc,nu mai suport nici un miroc( sa u va zic ca lucrez la Sephora... unde ...de mirosuri ma ocup).Asa ca...Trebuie sa-i multumim lu tati lu [BB] Ca ne suporta.
Hai ca acum nu pot sa ma opresc din scris si o sa va plictisesc.

9+ DN 17.12.1986 UM 08.09.2008 DPN 15.06.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui badriana

Salutari albinutze!

Wow cate pagini a-tzi scris de ieri!
Fetelor, pe langa foame mare eu mai am o problema destul de spinoasa daca pot sa ii spun asa. CONSTIPATIA!!!! Aaaa si insomnie, de 1 luna de zile ma trezesc in fiecare noapte pe la 2-3 noaptea si mai adorm pe la 4-5 fiind rupta de oboseala a doua zi la servici. La primul nu am avut problema asta, sper sa nu dureze....

La capitolul kg eu deocamdata am pus pe mine doar 2

Al meu baiat ma intreaba in fiecare zi "mami este bb mic butica?" E grozav

Pupicei si sa avetzi grija.

11+

si noi aceeasi problema o avem..CONSTIPATIA!
noua ne-a zis dna dr asa: sa nu treaca zi fara struguri sau 2-3 kiwi. sa papam smochine din astea proaspete-numai ca mie nu imi plac- si sa pap zilnic macar un iaurt si sa beau macar o ceasca de lapte. se pare ca toate astea ajuta la rezolvarea problemei..la mine functioneaza..ma mai salta si pe mine cite o zi..dar atit!

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

alinutza23, felicitari...am vazut pozele de la ecografie...te inteleg...eu trebuie sa mai astept pana marti sa primesc si eu poze....te cred ca nu mai ai cuvinte....poti sa ne spui ce fel de ecograf ai "folosit"...?

O zi buna sa aveti si asteptam alte "rezultate" la intalnirile cu BB-ii....

10+

eco abdominal, daca la asta te referi!

multumesc mult, burtici, deabia va astept si pe voi cu pozici de bebici!!!!! Eu inca sunt euforica!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

nici noi nu dormim! mai deloc..adormim f greu, iar dc vine "pishu time" s-a terminat cu nani ..dupa, ii suna alarma lui tata lu' bebe cine mai poate sa mai nani?????????????? ca noi , NUUUUU!! si la birou ma apuca un cascat si o durere de cao si as face un ani..de nu va imagineati!
mai mult, treaba cu tensiunea..o singura data in viaat am avut 13..cind ne-a zis dna dr ca bb e in burtica! in rest mai mult de 9.5 NEVER! si e nasol! oricum, am intelea ca nici cu tensiune mica, nici cu mare, nu e bine! acum 2 sapt am avut ocazia sa imi iau tensiunea 3 zile la rind..8.5/ 9/ 9.5..cam atit
sa vedem luni cit 13 o sa fie iar..de emotie ca mergem la dna dr.

pupam..

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

eu nici macar atunci ...de emotii nu am avut tensiunea mare.Am avut 9 cu 6 si dr a zis ca e bine.Iar partea cu shushu(pisu)...e ceva ingrozitor....din ora in ora trebuie sa merg la baie ,fie ca e zi sau noapte...zici ca am norma

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna burticilor din nou eu am venit acum de la medicul de familie si mi-a spus ca durerea pe care am simtit-om ieri ar fi din cauza gazelor si a constipatiei de care sufar desi pap fructe in fiecare zi si mi-a dat doctorita sa fac din nou urocultura pt ca am urina foarte incarcata cica

se pare ca am slabit 1 kg desi nu am greata nu am vomitat deloc offff oare de ce ?

alinutza felicitari pt bebicul tau scump sa dea d-zeu sa fie toti sanatosi
va pup pe toate si sa aveti o zi buna

PS cred ca in ritmul asta azi se vor face 20 de pagini trebuie sa vb sa vedem cine incearca sa schimbe capitolul

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

pentru toate burticile!!Ma bucur sa va regasesc cu vesti bune.Noi ne luptam in continuare cu GRETURILE si din pacate au aparut si niste dureri de cap sacaitoareUrmatoare programare o avem pe 24,asa ca pana atunci speram sa fie totul bine!Pana atunci,va citim cu entuziasm si va dorim tot binele din lume!!

Mergi la inceput