Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

V-am zis cum a fost la cosmetica aseara?
cred ca am uitat...
bineinteles, ca am ajuns mai devreme..si "cineva"m-a certat, ca isi decaleza programarile si trebe sa ma muste de nas!
ne-am facut comozi..si am purces la treaba..ma fac doar cu ceara normala..tipa..stie cind vin..si schimba ceara..in plus nu refoloseste ceara niciodata! ne-am simtit super tare, ne-am ingrijit..si asta ne-a placut! mi-a zis tipa ca avem voie epilat cu ceara pina in 7 luni fara probleme..
cica e mult mai bun epilatul cu ceara decit epilatorul, "durereea" e mai mica si de mai scurta durata. oricum tipa ma stie de multi ani..ma fac doar la ea..si are un stil de a-mi distrage atentia de nu ai vazut..nici nu stiu cind sunt gata.
pentru noi a fost frumu, voi ce ati experimentat? ati ajuns la salon?

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Ghici unde am fost eu dis de dimineata???

Funditza ma cheama si am 3 cm!

Asa-mi bate inimuca!

Ce sa va mai zic, burtici, ca ma simt beata de fericire!!!! Nu am prea multe cuvinte la mine acum! Cred ca tre sa ma dezmeticesc!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutari albinutze!

Wow cate pagini a-tzi scris de ieri!
Fetelor, pe langa foame mare eu mai am o problema destul de spinoasa daca pot sa ii spun asa. CONSTIPATIA!!!! Aaaa si insomnie, de 1 luna de zile ma trezesc in fiecare noapte pe la 2-3 noaptea si mai adorm pe la 4-5 fiind rupta de oboseala a doua zi la servici. La primul nu am avut problema asta, sper sa nu dureze....

La capitolul kg eu deocamdata am pus pe mine doar 2

Al meu baiat ma intreaba in fiecare zi "mami este bb mic butica?" E grozav

Pupicei si sa avetzi grija.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Anamariacs, Bebe Beca, Flobaby operatia de polipi se face cu anestezie generala, nu locala, asa ca nu ramine copilul traumatizat; dar mie mi-e teama de anestezie gen., mai ales ca au fost atitea cazuri pe la tv, care s-au terminat tragic.

La Budimex am mers la dr. Gheorghe despre care am auzit numai de bine.

Daca as avea alternativa, nu i-as scoate polipii, dar nici nu vreau sa faca otite (pina acum n-a avut) si sa-i scada auzul. De asemenea, i se poate modifica respiratia.
Daca o sa fie nevoie de operatie, o sa-mi fac curaj, n-am ce face.

In legatura cu kg, habar n-am cite am luat; ma duc acum la cintar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua
ce mai afceti burtici?
legat de fumat si eu am fumat pana in dimineata cand am vazut 2 linii roz Eu zic ca este mai bine sa nu se fumeze in sarcina pt ca cel putin in primele luni se formeaza toata organele....iar cand alaptam clar nu se fumeaza. Nu stiu cine zicea de pus mana pe tigare si apoi pe copil, mare dreptate are, asa e!! Si la prima sarcina m-am lasat, chiar cu cateva luni inainte, acum ne-a cam luat prin suprindere, nu stiu daca o sa ma mai apuc dupa aia
in alta ordine de idei, azi dim am fost sa imi fac analizele si m-a maancat undeva sa ii zic dr ca eu nu am facut niciodata nici o analiza din asta de sarcina si eu vreau sa le fac pe toate, absolut tot, si mi-a dat de ne-a costat (ca a facut si sotul cateva) 1000 ron Bine ca am avut bani la noi. Ca mi-a fost lene sa mai merg la dr de familie sa iau trimitere pt cele gratuite Am facut inclusiv HIV si sifilis Asta e, macar sa iasa bine toate. Mi-au zis ca ies intr-o saptamana.
cata, nu stiam ca ai gemeni, sa fie sanatosi si sa ai o nastere usoara! Stii care ar fi culmea coincidentei? la mine nu s-a vazut deocamdata decat sacul, ar fi culmea sa am si eu tot gemeni deci clar nu o sa avem acelasi dpn pt ca la mine ovulatia a fost mult mai tarziu, acum am 7+ saptamani. In ritmul asta o sa raman codasa odiseei, o sa nasc ultima, pe david l-am nascut la 41 de sapt, si cum acum am DPN pe 08.07.2009, toate o sa fiti cu bb-ii in brate numai eu o sa raman ultima...
pup burticile

Floricika 9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Raportez 59 kg, adica 3 kg in plus in S11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

alinutza23, felicitari...am vazut pozele de la ecografie...te inteleg...eu trebuie sa mai astept pana marti sa primesc si eu poze....te cred ca nu mai ai cuvinte....poti sa ne spui ce fel de ecograf ai "folosit"...?

O zi buna sa aveti si asteptam alte "rezultate" la intalnirile cu BB-ii....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

Ghici unde am fost eu dis de dimineata???

Funditza ma cheama si am 3 cm!

Asa-mi bate inimuca!

Ce sa va mai zic, burtici, ca ma simt beata de fericire!!!! Nu am prea multe cuvinte la mine acum! Cred ca tre sa ma dezmeticesc!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

ALINUTZA, FELICiTARI!!!!
cred ca iiti iese inima pe git de fericire...asta e vb mea..
mi-e a inceput sa-mi bata inima tare numai cind am vazut poza...

SUPERB!!!! sa fiti sanatosi pina la capat! Doamne, nu mai am rabdare pina luni..si ma duc si la ora 5 pm..offffffff cred c iar fac tensiune 13 de emotie!

va pupam!

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Alinutza, ce funditza frumoasa ai!!! sa fie sanatos(oasa)!!!!

Ps: Am schimbat semnatura

Floricika 7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Anamariacs, Bebe Beca, Flobaby operatia de polipi se face cu anestezie generala, nu locala, asa ca nu ramine copilul traumatizat; dar mie mi-e teama de anestezie gen., mai ales ca au fost atitea cazuri pe la tv, care s-au terminat tragic.
Daca as avea alternativa, nu i-as scoate polipii, dar nici nu vreau sa faca otite (pina acum n-a avut) si sa-i scada auzul. De asemenea, i se poate modifica respiratia.
Daca o sa fie nevoie de operatie, o sa-mi fac curaj, n-am ce face.

Ela, acelasi lucru l-am spus si eu. Ca nu este traumatizant si ca este absolut necesara interventia. In ceea ce priveste anestezia, te sfatuiesc sa "ungi" bine anestezistul, ca sa ai garantia ca va avea parte copilul de un cocktail bine preparat. Si ca se va trezi fara mari probleme. Ati mai facut pana acum vreo anestezie generala?

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput