Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cami - mie imi zice numai ca bate inima.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

N-am terminat de citit, da' nu ma las pana nu dau gata tot ce vorbirati, ma grabesc sa va zic cate ceva pana nu se creeaza agitatie in jur si nu mai apuc sa fac nimic!

Deci, sa o pupam intensiv pe: YASHYYYYYY!!!!! pt baietelul din burtica dotat corespunzator Sa va traiasca dragilor si sa se faca mare si frumos!

Selenica ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca esti deocamdata pe "solid ground" la matusica cea-plina-de-superstitii. Incearca sa te odihnesti cat mai mult si fa si tu ceva care sa-ti abata gandurile de la situatia prezenta...citeste o carte, spre exemplu. Ai sa vezi ca lucrurile se vor aranja de la sine. Voi parca sunteti cei din "Noua luni" (filmul cu Hugh Grant)

Porumbito ma bucur ca s-au rezolvat problemele de la rinichi si in general ti s-au spulberat indoielile...o sa se duca si streptococul! tine-o tot asa!

cadia noi deja ne-am luat patutul Graco Contour Deluxe fix cremul din foto si este super! Parca si Miere tot pe acela. Nu-ti face probleme ca n-ar fi solid, crede-ma ca este: barbatul meu l-a testat in fel si chip, si nu-i vreun firicel de barbat! Si este pasionat de lucrurile SOLIDE! Noi l-am luat de la baby-expo cu 650 Ron (la targ sunt reduceri la lucrurile mai mari: patuturi, carucioare, scoici, etc). Daca ai rabdare pana atunci, merita incercat. Eu tocmai i-am comandat de pe www.douceur.ro o saltea din fibra de cocos, cu toate ca vanzatoarea ne-a spus ca n-ar mai necesita o saltea suplimentara, ca-i suf cea pe care o are din dotare, dar mi s-a parut cam moale...

Am vazut burtici, pisicute, gravidute, bebelusi...o frumusete! Si mai vreau povesti de la nasteri, ca daca este sa ma iau dupa voi, comand si eu doua bucati, ca mi-ati mers la suflet cu povestitul!

naty vroiam sa-ti spun mai demult, dar ma bucur tare ca s-a reunit familia si s-a terminat calvarul cu spitalul! Pupa pe ioana din partea mea, pls!

alinuto hai te rog nu mai plange dupa anusca Ma faci si pe mine sa plang, si eu la fel eram cand eram mica: tragedie mare cand ma lasa mama pe la bunici, da' uitam repede, ca era frumos si pe acolo si multe bunatati...si loc de joaca grupa si copii si aer! Si bunica ma rasfata in fel si chip... Cand plecam de acolo, plangeam dupa bunici...

irina_C mai ce dulce treb sa fie revederea!

Rox ai fentat raceala?

Noi suntem bine, am reusit si eu sa spal si sa calc o masina de lucrusoare de-ale piticei...vai ce veselie, a fost: era fierul de calcat mai mare decat maneca! Cred ca a coborat un pic mai jos in pelvis, pt ca deja pot sta pe spate mai bine si respir mai usor...nu mai imi vine mancarea inapoi in esofag. Este alta treaba! Burtica se ingreuneaza din ce in ce, de cateva ori era sa vin in nas, pt ca m-am dezechilibrat si burta ma tragea in fata Am observat ca nu mai mi se umfla picioarele asa rau, dar am avut ceva intepaturi/junghiuri la nivelul colului sambata, de a trebuit sa contramandez orice program si sa stau in pat, la caldurica. Fetelor, apropo de caldurica: barbatul tremura varga langa mine, in pijamale si invelit iar eu in pielea goala, jumatate dezvelita, mor de cald!!! Si cred ca am leucoree (sau cum se numeste scurgerea abundenta), imi schimb 4-5 absorbante pe zi... Am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital.

Mai citesc si daca mai apuc, va mai scriu!

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI

Daca puteti, dati mai departe !

Va mutumesc !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Kay !

Si eu stiu povestea Soniei, am transferat si eu putin in BRD, am dat mai departe la serv. Sunt convinsa ca va fi bine!
Mult a fost, putin a mai ramas Soniuta draga!
Mosul va va face cel mai frumos cadou.

Fete, hai sa incercam sa ajutam si noi cum putem. Nu trebuie sa viram mult, cat de putzin, dar sa nu fim indiferente!
Si noi ne asteptam puiutzii si ne rugam sa fie sanatosi!
Sa ne rugam si pentru sanatatea Soniei si daca putem sa facem ceva, cat de putzin, sa facem .

Andreea 31+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

aaaaaa .... si ieri am vazut si bebelinaaaaa .... are aproape 1 kg .... suntem tare mandrii ca a crescut frumusel ... dar ne-a zis doctorita ca are 154 batai pe minut .... stie cineva ceva despre asta??? mi s-a zisca nu sunt f multe .... ca maximul este 160 ... dar eu m-am cam ingrijorat putin ...... a mai avut cineva la bebe asa ceva???? ca pana acum nu mi-a zis decat de 151 batai pe minut .... oare ce inseamna asta??? irina poti sa ma ajuti???? stii ceva despre asta ?????

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Cami, relax.
Bataile sunt f bine. Al meu baiat are 143-145 si e normal. Cica fetele au mai mult decat baietii, asta e chiar un indiciu la eco de 12 saptamani, cand nu se vede sexul f bine, sa presupui ce este bebe-ul. Deci 15si ceva e f bine .
baietii sunt mai lenesi, fetitzele sunt mai rapide.

Andreea 31+, cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

daca tot e ziua cu aratat piticei mici asta e Patrick la cateva ore
si persoana mea la 3 saptamani dupa nascare.
eu cu Pat am luat putine kg si in 10 zile aveam mai putine chiar decat inainte de a ramane insarcinata. as mai visa eu si de data asta la asa ceva dar... sa vedem care va fi realitatea

si edit ca am scirs in acelasi timp cu Raluca: desi am slabit repede si mult bazinul si-a revenit dupa vreo 2 luni la dimensiuni. chiar daca eram slaba nu imi intrau blugii mai slim din cauza oaselor.

rox da' cate kg ai luat mama la patrick?? Ca ma faci curioasa, sa sper si eu ca voi scapa de niste kile in plus fata de cele luate in sarcina???????? Vrabia malai viseaza...

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ciufik multumesc de incurajare si raspuns ... nu stiam de diferenta dintre baietei si fetite ... e interesant ... incerc sa ma linistesc ...

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Burtici,

Hai ca vin si eu la un ceiut cu voi: cu aroma de mere si scortisoara, ca doar a venit frigul si asteptam si sarbatorile!

Cami, bebica avea 158 batai pe minut si dr nu mi-a spus nimic si de regula, cand ceva nu este ok (vezi IR-urile), scrie in raport.

Naty, eu ma fac vinovata de purtatul tocurilor. Pur si simplu nu am cu ce sa ma incalt. Daca la pantofi ma aveam ce schimba, la cizme si ghete, nu am. Nu sunt tocuri de 10 cm, dar de 7 cm sunt. Daca s-ar putea s aimi cumpere altcineva incaltari...ar fi bine, dar nu se poate, mai ales la cizme. Aaaa, NU E BINE SA PURTAM TOCURI!

Cadia, paturi GRACO sau din cele din material textil cred ca am vazut la Prenatal si Miniblu.

Billy, ce frumos ca deja iti faci bagajul de spital! Ma emotioneaza AMR-ul tau!

Yashy, felicitari pentru baietel!

Selene, bine ca ai cu cine discuta, dar nu deschide Cutia Pandorei cu presupuneri si interpretari, ca apoi e greu sa o inchizi si nu iti face tie si lui bebe bine!

Cristi, cum iti e piciorul?

Vad ca vorbiti de soacre, vizite si sfaturi necerute. Apoi eu le-am spus deja ca vizitele sunt interzise, doar familia va vedea bebele si fara pupaturi si atingeri si luat in brate. Si cu analizele la zi. Si descaltat la usa.

Sa va mai zic una: sambata, la masa, mama si soacra mea au inceput o discutie despre ingrijitul si imbracatul lui bebe, de parca eu nu eram acolo si daca le ziceam ceva, ma intrerupeau, ca deh, eu nu stiu iar copiii nu trebuie ingrijiti dupa carti. In acel moment, le-am spus raspicat, la amandoua, ca eu sunt mama si ca le voi cere sfaturi cand voi avea nevoie. Iar daca vin cu initiative proprii peste persoana mea, s-ar putea sa se cam rupa macaroana.

Pup fetele!

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea, la Pat am luat 11-12 kg. asa ca.. alta poveste atunci.
Cata, pe nivelul de sus NU se pune alta saltea in afara de cea a patutului. este ok cea din dotare, nu trebuie sa fie mai grea si nici mai inalta pentru ca in primul rand ajungi mai repede la greutatea maxima admisa de etajul superior (6-8kg depinde de model) si in al doilea rand o sa fie mai sus bebe mai repede deci iar trebuie sa il muti mai rapid in nivelul de jos. cand sta la nivelul de jos este ok o saltea normala, relaxa, sau de care alegi tu. am terminat cu raceala, multumesc de intrebare
Camelia, 154 bpm este ok ca puls.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
Billy - programare la ceza pe 24 dec??? minunat!! Revelionul il faci acasa cu bebe cu tot!!!
Mi-am luat garmastan... e bun, nu??? stiu ca cineva zicea ca-i bine sa ne dam de pe acum!!!!
Raportam multe multe multe vergeturi pe burta in conditiile in care o dam in fiecare zi cu: Mustela, Nivea Baby Oil si Eucerin pt vergeturi - ulei.... Ata ete!!!

30+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 10 saptamani!!!!!!

Ralu nu ceza!!!! adica sper ca nu ceza... dr stie ca nu ceza decat daca-i musai...sper ca s-a referit la o inducere a nasterii NATURALE! o sa-l mai interoghez data viitoare, ca nu ma las pana nu ma lamureste.

Mie nu mi-au parut semne de vergeturi pe burtica, dar am pe picioare si fund... si, da si eu imi dau cu garmastan (sani) si mustela (burtica). Si multa celulita pe picioare

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

Cami eu nasc la Giulesti?
Ingrid sa-ti traiasca sotiorul!! LA MULTI ANI!!!
Cristi eu credeam ca in trin II-III visam frumos, si eu visez numai tampenii .
Catalina ce frumos povestesti de aceasta perioada. E bine ca avem fete cu sarcina mai inaintata , ca avem de unde invata...
Odihneste-te cat poti..
Irina te asteptam cu vesti, noutati.... nu-i mai dai drumul lui Radu?? Recuperezi??

Fetele multumesc pentru sustinere in privinta numelui, o sa insist pe langa sot... vreau sa-l conving, el este mai capos asa cateodata, dar il dau eu pe brazda. La toata lumea le-a placut numele, numai lui si fratelui meu nu...
pana accepta..

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput