Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cristi_2003 spune:
rox - bine ca ti-a trecut raceala
zicea cineva de slabit mai mult - am o prietena care in sarcina a pus 18 si in primul an a dat jos 25, asa ca se poate. (sunt in perioada in care adun experiente din astea pozitive de la cunostintele care au nascut in ultimii 3 ani) 31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebelusi spune:
Si mie imi place numele de Matei la nebunie.......e superbsi imi place ca nu se poate prescurta....
Billy nu mai pot de drag cand vad ce AMR ai, eu abia astept momentul...27+
Vlad Mihai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
Bebelusisi mie imi place numele ales de voi "Vlad Mihai" este foarte frumos!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Naty spune:
Neata!
billy
alina ma bucur ca ai rezolvat cu patutul. Am tras si eu cu ochiul la cele de la Mothercare, sunt asa de frumoase ...
Eu insa il voi folosi pe al Ioanei.
Azi ma duc si eu la eco, de abia astept sa vad bebelina. Si cred ca intru si la ginecolog sa il intreb de problema cu tulburarea de vedere, cu toate ca am fost la el acum o saptamana si un pic.
Am mai intrebat mai demult dar nu a raspuns nimeni, probabil era prea devreme - v-ati gandit cat dati la doctor? Eu sunt in ceata totala.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
naty - aici pt cezariana se poarta 6 mil la doctor, cate 2 mil la mana a doua, neonato si anestezist. asta pt cezariana. si ciocolata/cafea la asistente. 31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Cata, pe nivelul de sus NU se pune alta saltea in afara de cea a patutului. este ok cea din dotare, nu trebuie sa fie mai grea si nici mai inalta pentru ca in primul rand ajungi mai repede la greutatea maxima admisa de etajul superior (6-8kg depinde de model) si in al doilea rand o sa fie mai sus bebe mai repede deci iar trebuie sa il muti mai rapid in nivelul de jos. cand sta la nivelul de jos este ok o saltea normala, relaxa, sau de care alegi tu. am terminat cu raceala, multumesc de intrebare ![]() |
Da, ai mare dreptate, la faza cu greutatea nivelului superior, nu m-am gandit...lasa ca o folosesc jos...MULTAM!
![](pupic.gif)
Catalina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](craciun2.gif)
AMR 7 saptamani
![](copilas.gif)
Bebelusa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
miere, e clar ca, daca ma duc la alt medic, o sa spuna altceva decat doamna la care am fost - si la care sunt acum inscrisa. Si degeaba ma duc, pentru ca nu-mi poate da aceasta analiza gratuit (nici nu stiu daca e gratuita sau nu), ca nu e medicul meu de familie, acel alt medic, asa ca, daca o sa pot si e musai-musai, o sa ma duc eu de capul meu la laborator si-o sa o cer, pe banii mei... Dar mai pe furis, asa, ca altfel iar zice matusa ca fac numai cum vreau eu si ca la ce am mai intrebat-o pe doctorita, daca tot eu sunt mai desteapta... Doctorita nu e numai medic de familie, e si prietena de familie, am impresia, de draguta, e draguta, n-am ce zice, m-a masurat, cantarit, ascultat inima bebelinei, dat concediu prenatal...
Antitetanosul era legat de instrumentar si taierea cordonului ombilical, nu streptococul B...
flowerbee, incerc sa nu deschid cutia aia, dar, pana la urma, va trebui sa dau explicatii, mai ales daca "dansul" nu apare sa-si vada fata... Ca nici nu stiu cum a ramas, o recunoaste, n-o recunoaste...
Anuc, pe mine poti sa ma bati, dar dupa ce nasc, OK?
Azi am fost la repetat analize de sange si urina, trebuie sa fac si un control oftalmologic, vineri ma duc la "Stanca", sa ma ia cineva de acolo in primire si sa vad cum si cu cine oi naste...
Am intrebat-o pe doctorita de familie de posibilitatea cordonului infasurat in jurul gatului la copil, ca indicatie de cezariana, a zis ca la varsta asta a sarcinii mele (ea a calculat 35 de saptamani, eu maine zic ca fac 34), cordonul nu mai are cum sa fie infasurat in jurul gatului, ceea ce mi se pare foarte ciudat, doar mama l-a nascut pe fratele meu pe cale naturala, cu dubla circulara de cordon, si altcineva, nastere prin cezariana, din cauza soldurilor inguste + circulara de cordon...
Si inca o faza soada, fetelor, eu de-abia acum am observat ca la morfofetala de la 20 de saptamani (3D), si eu aveam IR-urile marite... Nu cred ca mai conteaza acum, nu? Iosup nu mi-a zis atunci nimic special, legat de IR-uri...
Asadar, dupa calculele mele, AMR 6 saptamani... cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Billy nu mai pot de drag cand vad ce AMR ai, eu abia astept momentul... ![]() ![]() |
bebelusi nu te atasa afectiv de acesta pt ca maine IL SCHIMB!!!
![](icon_smile_big.gif)
Dai pupici dragalasului stefanel...m-a topit cu ham-ham-ul lui
![](pupic.gif)
Catalina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](craciun2.gif)
AMR 7 saptamani
![](copilas.gif)
Bebelusa
Naty spune:
merci cristi. Cred ca in Bucuresti e mai mult ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Anuc spune:
Fetele, cand vad ce AMR-uri aveti, mi se zgribuleste pielea...
Cristi, cum ma sa visezi ca-ti face cezariana dentistul?? ...asta-i tare! Si cu siliconul la un san...macar daca-ti punea la amandoi..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)