Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Buna dimineata!
Am trecut pe aici sa va salut si sa va urez o zi buna si usoara!
Aveti grija de voi si de bebici.

Stefania, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataaaaa!!!!!!

Ingrid, multam' pentru ceai. Hmmm,,ce bun este!!
Sa traiasca sotil! Ati mancat tort bun????

Fetelor, unde gasesc si eu patuturi Graco, "live" sa vad cum sunt, daca sunt rezistente...etc?????

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata tuturor.
ce vreme innorata... brr. de stat in casa in pat.
Miere, era mancare de la restaurantul turcesc in general, oare se pune? si eu sunt de acord ca streptococul B se analizeaza obligatoriu, dar oricum e analiza de rutina imediata la internarea in maternitate.
Carmen mie imi place mult Matei!
Dark bine ca au sughitat doar madamele si nu si tu va-ti hotarat la Buggypod?
Alina, cum sa nu? ii fac portofoliu, am eu o poza preferata dar trebuie sa o caut pe webshots. cu aia il insor eu zau daca ma pot uita la pozele facute in spital, sunt horror. paparazzul de barbata-miu bineinteles ca mi-a facut inclusiv la o ora dupa nastere... brr.... teribil.
Adina ahahahahaaaaaa deci Luka chiar vrea surioara!!! am zis io ca ti-o trimit pe ea mea . auzi la el "data viitoare" hahaha.
Ingrid la multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti si sanatosi toti 3!
cam slab intr-adevarul schimbul III... pe unde ati umblat?
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata! Mai, eu vad ca v-ati lenevit! Nu vad miscare ca alta data cand nu apucam sa citesc, nu vad actiune....Tz,tz,tz!..

Oana, daca mai esti pe fir, stiu povestea voastra si va urez multa, multa sanatate si putere sa o vedeti pe Sonia asa cum va doriti, sa creasca mare si fericita! Eu sunt indragostita de mutrisoara ei. Am notat contul si vreau sa auzim numai de bine! Doamne ajuta!

Cadia, soacra-mea dupa ce sta la noi cu orele, cum ajunge acasa ne suna sa ne intrebe ce mai facem. Pai ce noutati sa am petrecute in ultima ora de cand nu stia "nimic" de noi...In fine, sa fie sanatoase si sa ne traiasca! ca e mai rau cu rau, dar e si mai rau fara rau..sau cum era vorba aia...

Yashy, mortal Luka! si are dreptate baiatul, trebuie sa le faci si lor o fata...

Alina, ai dreptate cu pozele, dar eu vreau sa ma fotografieze sotul, nu prietenii

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neataaaaa feteleeee

scuze de lipsa dar am avut ceva treaba cu botezurile si cu amenajarea casei ieri si alataieri ... abia am reusit sa citesc tot ....

aaaaaa .... si ieri am vazut si bebelinaaaaa .... are aproape 1 kg .... suntem tare mandrii ca a crescut frumusel ... dar ne-a zis doctorita ca are 154 batai pe minut .... stie cineva ceva despre asta??? mi s-a zisca nu sunt f multe .... ca maximul este 160 ... dar eu m-am cam ingrijorat putin ...... a mai avut cineva la bebe asa ceva???? ca pana acum nu mi-a zis decat de 151 batai pe minut .... oare ce inseamna asta??? irina poti sa ma ajuti???? stii ceva despre asta ?????

yashy felicitari pt baietel ... si stai linistita ca se vor obisnui si cu ideea celui de-al doilea baietel ... si poate cine stie ... mai tarziu o fetita ....

cadia neata .... ce mai faci???? te-ai hotarat de patut ????

pe mine bineinteles ca m-a luat doctorita iar la ture cu kg prea multe .... si am promis sa fiu putin mai responsabila de acum inainte ... sper ca voi si reusi ....

si sunt in concediuuuuuuuuuuu. ... uraaaaaaa .... va astept si pe voi cat mai repedeeeeeeee

tuchi ce mai faci?????

fetelor cine naste la giulesti?????? este cineva??????

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata la toata lumea. sa va tihneasca ceaiul, cafeluta, sucul de fructe sau ce va pofteste inima!

Yashi, felicitari pentru baietel

Cadia, bafta la ales patuturi!

Ai mei socri sunt oameni faini... drept e ca au idei... socru-meu imi tot comanda carti pe Amazon + DVD-uri pentru cresterea copilului, altele referitoare la NASTERE ca cica el zice ca-s tare bune si folositoare - cu unele dintre chestiile ce se prezinta acolo sunt de acord, cu unele nu... uneori ma distreaza, alteori ma enervez ... mai oameni buni, sfatuiti-ma daca va intreb, da' nu va suparati daca fac cum vreau eu si nu iau in considerare sfaturile NECERUTE Soacra-mea are alte pasarele... dansa tot planifica vacante pentru la anu' la care ce frumos ar fi sa participam cu totii... din pacate eu nu prea pot sa ma "agit"... ca vorba aia nu stiu ce fac saptamana viitoare, darmite la vara . Eh.. fiecare cu ale lui

O zi buna sa aveti

Dark Bendis

32+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 8 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty eu stiu sigur ca nu mai e indicat sa porti tocuri pentru ca favorizeaza durerile de spate.

Fetelor mai bine de mine, stau in Sibiu, soacra-mea si maica-mea sunt la Caracal iar eu nasc la Brasov, deci la spital nu va veni decat sotul, am scapat, iar acasa doar prietenii ar putea veni, dar ii voi instrui sa vina dupa o perioada De sora-mea nu o sa scap ca e cu mine in Sibiu, dar nici nu vreau .....

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, m-am uitat acum pe ultima eco (facuta sapt.trecuta)si pitica mea avea 157 bpm.
Nu stiu cum este daca are 154 bpm, dar daca ceva nu era OK, sa fi sigura ca ti-ar fi spus doctorul.
Cu patutzul n-am rezolvat inca.Poate vedem ceva pe la Babyexpo.Eu am o prietena si cumnata care vor sa-mi dea patut de lemn+tarc, dar sotiorul meu vrea el sa-i cumpere lui fii-sa.

Dark, multzam frumos.Sa sti ca e un stres cu patul de bebe (la mine)

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

io am visat tare ciudat - nu rau, doar ciudat. eram acasa la mures la dentist si am visat toate pregatirile si tot - mi-a facut el cezariana. operatia in sine nu am vazut-o. si nici pe bebe. doar cand mi-am revenit din anestezie eram super ok, bebele era bine (stiam io) si m-am dus acasa unde am dormit si cand m-am trezit mi-am dat seama ca mi-a pus si un silicon - pe dreapta. si m-am gandit ca na, asta e, asa se face probabil la cezariana. si atunci m-am trezit de tot - adica in lumea reala.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cadia mercic de raspuns ... si noi vom veni la baby expo sa ne luam carut ca e mai ieftin ....

celelalte fete cate batai pe minut ati avut la ultima eco???

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput