Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

salutare burticutze,

v-am citit cam toata ziua dar mi-a fost lene sa scriu, azi nu am fost in apele mele.
Am vazut poze cu bebei frumosi si cu mamici slabe... l-am anuntat pe sot ca la cat m-a tinut in post de la o sa recuperam dupa ca sa ajung .
Bebelusila mine radu pleaca la servici la 6.30 si dupa ce pleaca el, eu iau masa de dimineata, apoi mananc la 10-10.30, 13-13.30, si apoi la 16.30-17 cand vine Radu...poate si mai devreme, iar dupa aceasta ora mai mananc fructe sau beau lapte.
Edinutza ce faci? ce bine ca ai net ca sa putem vorbi.. sa ne fii alaturi.
Selene ma bucur ca ai ajuns cu bine, sper ca totul sa fie bine. Noroc ca ai prieteni aproape, si noi iti vom fi alaturi.
Yashy felicitari pt baietel!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

asa sa faci,sa recuperezi tot!uite eu acuma am terminat de mancat si ma apuc sa ii caut la mama bilete de avion!inca sunt la ap vechi si de aceea am net,dar de joi incolo nu o sa mai am ,pana habar nu am cand!aici este destul de complicat cu asta!dar am vazut ca e un locotoriu langa mine si am sa incerc sa tin pasul cu voi,o sa fie tare plictisitor pt mine!te pup !apropo cum e cu "mama "soacra?e mai bine nu?

Edina `de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edina a schimbat-o nepotul, este tare grijulie, foarte atenta... numai ca eu nu o pas sa mi se urce in cap. Cred ca a inceput sa constientizeze ca doar pe noi ne are, Radu este singur la parinti, sora ei nu-i da un telefon, eu de cand sunt casatorita cu Radu nu am vazut macar 2 rude....
RalucaAlexa bb mi se pare mare, daca ajunge la 4 kg cred ca e mai bine cezariana, dar vb cu medicul. Eu sunt in negocieri cu sotul ca sa punem numele baiatului Matei, imi place foarte mult, mai ales ca inseamna "Darul lui Dumnezeu", numai ca sotul zice ca suna ca un nume de familie.., sper sa-l conving pana nasc

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, ce cautam pagina 2??

Nati, multumim ptr aprecieri :)

Carmen Marieta, stai linistita ca si sotul meu a zis la inceput ca Filip e nume de familie...acum ii place

Selene, eu am zis ca va bat...dar daca face chestii d-astea, tu n-ai nicio vina...imi pare tare rau ptr tine, ca-ti umbreste perioada asta in care ar trebui sa fii fericita, iubita, rasfatata. Sau poate te face mai puternica, nu stiu...

Azi l-am simtit si eu in sfarsit pe bebe sughitand . Eram cu tati in masina si nu-i venea sa creada ce simtea. A sughitat destul de mult, era tare haios...:) Chiar ma gandeam ca eu pe Ioana nu-mi aduc aminte s-o fi simtit asa. Si nici pe Filip pana acum. E tare mistocut

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Naty, tocuri la blugi? eu de 2 luni n-am mai iesit din adidasi. Azi am vazut niste mosi craciuni imensi si jur ca din profil seman cu ei...aveau niste burti mari de tot...

Cadia, tu nu cumva o descrii pe soacra-mea? Eu nu ca sunt stresata, sunt super stresata de faza asta. Parca vad ca se instaleaza la mine sa ma ajute in primele luni pana prind puteri si o dau frumos afarica pe usa...Asa a facut la Ioana, venea dimineata si pleca noaptea...ma si ajuta cu cumparaturi, o supita, o matura, dar nu mai puteam frate, preferam sa nu mai faca nimic si sa fiu iar stapana in casa mea. A mea are pareri pentru orice si si le expune cu mult aplomb. Acum va fi la fel, ca parca vad ca in primele saptamani va trebui s-o duca/aduca ea pe Ioana de la Gradi...si mor numai cand ma gandesc...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Si tu vad ca o descrii pe soacra-mea.
Ma gandeam la o varianta: sa o pun pe mama sa-si ia medical sa stea la mine o perioada, pana ma acomodez, cat de cat cu bebe.Poate scap de soacra.

Sti ce mi-a facut in seara asta? A vrut sa treaca pe la mine (sotul fiind la servici), dar i-am zis ca ma culc pentru ca sunt obosita.
Dar n-a rabdat-o sa nu ma sune, intrebandu-ma "te-am trezit"????
Pai daca ti-am zis ca ma culc, nu-i logic ca m-ai trezit??

Cred ca a facut-o special, altfel nu-mi explic.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la toata lumea

Veste buna de la odiseea fetelor de mai-iunie... Iubita _tiana a fost azi la ecograf si totul e bine cu bebe... tare ingrijorata era

Zic si eu ca fetele.. ce poze frumoase de bebici si mamici!Mai puneti pozici mi-e asa de drag sa ma uit!

Kilogramele... hai sa ne batem capul cu ele dupa ce nastem . Acum... zau ca nu e cea mai importanta problema, noi sa fim sanatoase si bebeii nostri.

Mersic frumos pentru comentariile la poze ( au cam sughitat matzele astazi... pe bune )... intr-adevar am cam dat iama prin magazine/site-uri la hainute... drept ii ca doar acum vreo saptamana cand le-am insirat pe toate am vazut cate sunt . Cred ca doar sosetute si ciorapei ne mai trebuie in ceea ce priveste garderoba lui Huckie, si poate o caciulita mai groasa pentru iarna (aici nu e asa de frig). Oricum, ne-am anuntat neamurile sa nu cumpere hainite decat pentru 6+ luni. Mai trebuie destule, inca nu am terminat cumparaturile...asternuturi, paturici, sticlute cu accesorii, baby monitor,etc ca sa nu mai vorbesc de "consumabile" de genul scutece, "cosmetice" pentru bebe, servetele... sau pentru mine ("budigaii" de "dupa", alifii, tampoane, breast pads etc)... plus caruciorul (fir-ar el de carucior...noroc ca e vorba de next day delivery asa ca odata ce ne decidem, il primim imediat). Cum s-ar spune, mult a fost, da' au mai ramas destule de facut.

Carmen_Marieta, Matei e un nume superb

Selene, te imbratisez si... stii si tu... tu si bebe... voi sunteti pe primul loc

Lisa, Edinutza, bafta mare la mamici, sa se rezolve toate frumos. Mama deja si-a luat biletul de avion, vine impreuna cu matusa-mea ... abia astept

Vizite...hhmmm... eu le-am zis la prieteni si rude (de fapt rudele sotului ca ale mele nu-s prin zona) ... sa vina cand ii anunt eu ca pot primi vizite... si neaparat sa sune inainte. Fara suparare

Dark Bendis

31+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Editez ca vad ca iar mananc litere... mai bine me'c la frigider sa mananc ceva... un iaurt ca e seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Helau gagici,

Tocmai am terminat "Operatiunea Defrisarea" Maine ma duc la control la Dr si l-am pus pe tatii la treaba!!
A fost comic!! Hi-Hi-Hi!!

Naty si Roxana, voi sunteti atipice! Pai aratati fantastic fetelor in pozele alea? Sunteti sigure ca ati nascut voi?

Roxana, m-am indragostit de Pat, nu mi-l dai ca ginere?! Hai ca am doua fete nu una! La alegere!! Una e blonduta cu ochii verzi-albastri...sa vedem cum iese cealalta...

Naty, am fost la Mothercare. Am luat patut de acolo! UF, am scapat de un stres! Am vazut si sling-urile. O sa iau si eu ca al tau daca zici ca e de la nastere...ca e clar mai frumos ala.

Nu mai stiu cine spunea de recomandare pt pat...eu am pat de lemn pt ambele bebeluse :-) Si evident ca am si un pat din panza (de voiaj) care este deosebit de util cand pleci din localitate cu bebe, majoritatea hotelurilor/pensiunilor din Ro nu au asa ceva si trebuie sa-l iei dupa tine.

Eu la prima nastere am luat 13kg, am dat jos imediat 5kg (inca din sputal) si apoi inca 5 in cateva luni. Dar am ramas cu vreo 3 (cum zicea si Naty) si intr-adevar soldurile sunt mai late...asta e, nu poti sa le ai pe toate. Insa nu ma plang. Acu am luat cam 8kg, deci o sa fie mai putin ca la prima sarcina si apoi sa vezi ce fitness si piscina bag!!

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

A si inca ceva! Ziceati ca nu vreti lume si poze la spital!
Asa am zis si eu, exact ca voi, ca nu vreau sa ma vada lumea nemachiata, necoafata...ba sa-mi mai faca si poze!
Acum ma bucur ca NU M-AU ASCULTAT! Doamne stiti cat ma bucur ca am poze si film si ca ma pot uita la ele si sa-mi aduc aminte cu nostalgie de cel mai frumos moment din viata mea!! Am o poza facuta la 5 min dupa ce iesise bebe si cand mi l-a pus langa mine, chiar in sala de nasteri! IUBESC POZA AIA!!! Si ii multumesc lui tatii ca ne-a facut-o!Am pus-o in rama si ma uit mereu la ea si de fiecare data simt o mare emotie in suflet. NU va ganditi la voi, ganditi-va la EL/EA. Ce bucurie o sa aiba cand peste ani si ani o sa se vada cum arata in primele minute de la nastere!

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Va multumesc mult pt. felicitari!
Tati s-a cam crispat cand a auzit... doar pt. ca nu ne-am gandit deloc la nume de baiat! Cred ca m-a intrebat de 100 de ori: ce facem cu numele? ce facem cu numele?? Se va obisnui repede cu ideea, sper...
Cand i-am zis lui Luka a facut o fata luuunga, nu se astepta nici el la vestea asta!! Urmatoarea propozitie a fost: data viitoare e fata,nuu? Cand data viitoare? - il intreb. Imi raspunde senin: Pai eu si cu tata vrem o fata, faci si o fata,nu?? I-am zis ca ma mai gandesc...

Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

schimbul 2,pe unde umblati?
ia ghiciti cine a intrat la cura de slabire???
eee,doar nu ati crezut ca io?!?...da de unde,al meu barbat,el cu asparagusul dupa el ,eu cu pizza prin fata lui...ce rea sunt!!!
suntem bine,crestem,parca simt in fioecare zi tot mai tare loviturile,cred ca cristi zicea la un momemtet dat ca stie ca va avea un copil,dar...
si eu simt la fel,cred ca legatura ai puternica va fi atunci cand ne vom tine puii in brate pt prima data. eu am niste emotii,dar astept cu nerabdare.
crisspoliss,mire,cris30,anca,pe unde umblati???

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Buna dimineata la gravidutele din schimbul I!
Haideti la o cana de ceai sau lapte sau ce mai beti voi pe la birourile sau casutele voastre!Eu ma duc sa-mi fac un ceai cu miere si sa mananc o portocala pana-mi vin colegii la ora 8! Nu-mi plac portocalele, dar am bagat un frig in masina, jumatate de ora pana la serviciu...!Ieri a fost ziua sotului, de-aia nu am intrat, dar v-am citit! Multumim pentru informatiile in legatura cu cursurile prenatale, dupa cum am mai spus, pentru cele care nu au acces la ele, sunt foarte importante! Si pentru modelul de solicitare a celor 15% diferenta pana la salariu! . Nu mai stiu exact cine le-a pus, ca am citit aseara si neuronul de gravida nu a tinut minte, dar le ! Pot sa pun un AMR cu zilele ramase pana raman acasa?Ma duc sa ma pun pe lucru, ca asta e! Mai intru sa vad ce mai scrieti! Mai vroiam sa mai intreb ceva, dar am uitat! Ah... Mi-am adus aminte! Voi v-ati apucat sa faceti exercitiile Kegel?AMR 10 zile lucratoare!!!
25+

Mergi la inceput