Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cred ca ma alatur lui selene,presimt!

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, o sa vezi ca amandoi copii o sa ti se para minunati, diferiti, fiecare cu personalitatea lui, cred ca asta e si farmecul...

Hai ca ai fost comica, cu sotul....cica a crescut...inseamna ca al meu o sa fiu urias, ca tot sta....de cateva luni (nu spun cate). si eu am inteles ca poti ramane insarcinata f repede dupa nastere, nici nu stiu ce metoda sa aleg, steriletul iese din discutie, nu cred ca as mai suporta ceva in uter dupa astea noua luni, pastilele nu stiu dc sunt compatibile cu alaptatul, in fine....mai e timp de gandire.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Lisa, de ce spui asta??

Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

to ce vreau e sa nu mai plang si sa ma gandesc la bb. saracuta,se misca de numai si sigur nu de placere ooofff ii fac rau si ei.

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Linisteste-te... Nu inteleg de ce spui asa, ca doar acum cateva zile am citit povestea voastra tare frumoasa...
Calmeaza-te, pune-ti ordine in idei... Hai capul sus, sigur maine dimineata cand te trezesti vei gandi pozitiv!!
Somn usor!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva pozici pe contul comun.
Arya, ce copii mari si frumosi ai! Sa-ti traiasca, sa fi-ti fericiti cu totii!!

Am mai vazut pozici cu Naty... mamica frumoasa foc!
Si niste poze cu o fetita tare frumusica Ioana!! Dar nu-mi dau seama, inca, cine-i mamica norocoasa!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Lisa ce-ai patit chiar ma sperii, sper ca sunteti ok.
Criss mama sta la mine 4 luni, deci ar pleca pe la inceputul lui martie, dar sa vedem ca poate ii prelungim biletul.Binenteles ca am si pus-o la bucatareala , stam la taclale toata ziua si punem tara la cale .

Azi am fost si la medic, analiza pentru streptoccoc B o fac la 36 de saptamani si daca nasc mai devreme lui bebe i se vor adiministra antibiotice imediat dupa nastere.

Ma duc la somnic ca imi cad ochii in gura , va pup noapte buna!

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

MULTUMESC TUTUROR pt complimente!va dati seama ca mi s-a umflat inimioara de bucurie!
a propos de nou-nascuti-fi-miu,cand s-a nascut,avea capul teribil de rotund,mama l-a poreclit ,,Bilu'' si era foarte chel,cu puf blond pe capsor...mie mi s-a parut cel mai frumos copil din lume si maraiam de fiecare data cand mi-l luau sa-l duca la spalat,cantarit,schimbat...tin minte ca l-am crizat pe barbata-miu cu,,du-te repede si vezi ca mi-au furat copilu'!''aoleu,plangeam de cate ori mi-l luau...si NU SUPORTAM SA MI-L IA CINEVA IN BRATE SAU SA-L ATINGA!curat nebuna...eram exact ca animalu' cu puiu'-maraiam la oricine...deci sentimentul de mama a fost f dezvoltat si l-am simtit imediat ca pe bucatica mea - si acum e la fel...cand se lovesc sau se zgarie si le curge sange,simt cum mi se zvarcoleste sufletelul-as dori sa nu-i doara niciodata nimic,iar daca cineva isi permite sa vb urat cu ei-e nasol ca sar la jugulara nefericitului

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 26+Mihai Adrian

Mergi la inceput

la fetita cand am nascut-o,era f mica,avea 2,750kg si 47cm si ,la ea,mi-era frica sa nu i se intample ceva...stateam cu ea in brate tot timpul,o alaptam si dormea intre tzitzele mele ca un puiut...am poze cu ea asa si era incredibil de mica...dar a recuperat-in prima luna a pus 1,800kg,de a innebunit pediatrul cand a cantarit-o!...am alaptat-o doar cu laptele meu,pana la 5 luni nu i-am dat biberon cu apa,ceai,doar tzitza lu' mama ei...iar eu nu am slabit deloc la ea..-cat am alaptat am fost ca o vacutza...
deci am fost constienta din primul moment ca ei sunt puii mei,facuti de mine si,va jutr,de cate ori ma uit la ei mi se umple sufletul pt ca,mai mult de atat,nu puteam cere de la Dumnezeu...
in alta ordine de idei - CRISSPOLISS - pt transpiratie abundenta eu am folosit un deo de la Vichy,in crema...vezi ca e unul special...
SELENE,eu cred ca omul ala o sa-si revina la cap cand o sa-si ia copilul in brate,dar,nu stiu daca mai merita ceva din partea ta...dupa cat ai tras,eu nu cred ca m-as mai intoarce la el...eu sunt mai dura cu barbatii care nu au grija de femeile insarcinate - i-as strange de gat...eu zic sa te linistesti - e greu - si sa incerci sa te bucuri de copilasa ta,sa te bucuri de fiecare miscare a ei si sa te faci puternica pt momentul in care o sa o ai in brate si o sa trebuiasca sa ai grija de ea...gandeste-te ca o sa depinda de tine 100%!da?hai curaj,noi suntrem aici!

Mergi la inceput

LISA,da' ce se-ntampla ,mama,cu tine????!!!!

Mergi la inceput