Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 21
Iris2002 spune:
Buna dimineata, fetele,
Lisa, hai ca ne-ai pus pe jar pe toate...ce se intampla? poate e doar o cearta din cauza hormonilor. Hai nu dispera, poate vezi lucrurile mai rau decit sunt.
Ariya, si eu ca mama leoaica, eu nu doar ca nu le-am dat fata dar am mers cu ea cand au luat-o sa o spele si schimbe(aici ii spala doar la cateva ore dupa nastere, intai vin asa golici la sanul mamei si apoi ii imbraca fara sa ii spele inainte). Oricum nu am dormit in noaptea aceea (am ajuns in salonul meu la 12.00, nascusem la 9 seara) si cand au venit am sarit: unde-mi duceti fata? Si cand mi-au zis am zis: si eu vin... si am mers, sontac sontac
dupa ele, sa nu imi scap fata din ochi.
Miere, lasa-l pe doctor cu asteptarile lui la kilograme...daca tu nu esti graviduta faina, apai cine?
Daiopri, eu iti inteleg teama ca si eu ma gandesc des: cum va fi un al doilea copil al nostru? Adica Francesca e asa frumoasa si desteapta
ca nu imi imaginez un alt copil care sa fie ca ea... sa va spun ca ieri a facut prima ei gluma (adica gluma de-adevaratelea, nu cucubau). Ea ma striga cand mama, cand mami, cand Dani, cand mama Dani. Pe Paul la fel (tata, papa, tata Palu
, tata Paulu, sau Paulu). Ieri vine la mine, cu o figura pisichera de ma gandeam:ce o mai fi pus acum la cale?, si ma intreaba serioasa: Mama.... eu: Da, Francesca...ea, abia tinandu-si rasul: unde-i Dani? Si incepe sa rada de sa se prapadeasca
....
OK, va las si va pup si va ofer un cappuccino
Alina1976 spune:
Neata,
Va invit la o
dulce si calda :-)
Referitor la epiziotomie (pentru fetele din USA), la noi se practica la greu. Nu te lasa sa te rupi, te taie ei preventiv insa OBLIC ceea ce este cel mai bine (daca e sa te taie). La mine epiziotomia s-a vindecat relativ repede, sa zic cam in 2 sapt. nu prea mai simteam nimic, nici macar jena...de durere scapi cam in cateva zile...insa e mai greu cu statul in fund o perioada. Dar se vindeca complet si bine si nu ramane nici un semn ![]()
Lisaaaa, ce e cu tine??? De ce zici asa? Ce-ai patit? 
33+ cu
ADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
DarkBendis spune:
Buna dimineata
Am citit ce ati povestit despre puiutii vostri fetelor... ma faceti sa-mi dea lacrimile de emotie 

Selene, multi
si ganduri bune
Criss... 4 luni... ce grozav.. la mine sta mama doar o luna - eu sunt tare fericita si pentru atat
Lisa, ai grija de tine si de bebe
, draga de tine. Mai oameni buni, ce-i apuca pe unii exact in saptamanile astea, ca imi vine sa imi scot una din sabii din pod si sa ma apuc sa impart dreptate
.

Dark Bendis
32+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze,
Multumim pentru bauturile calde oferite, eu trebuie sa mai astept, ca acum am venit de la proba de glicemie provocata, am baut glucoza si trebuie sa merg la 9.30 si la 10.30 pentru recoltari.
Imi este si somn ca de la 6.30 de cand a plecat Radu nu am mai adormit dar recuperez dupa-amiaza.
Lisa esti bine?? ce ai patit??? nu mai plange ca-i faci rau bebelinei, incearca sa te linistesti.
Iris ce draguta e Francesca... glumeata!

Ariya sa ai parte de copii sanatosi, sunt extraordinari, de abia asteptam sa facem cunostinta cu mezinul.
Cristi_2003 eu acum am vazut ca tu ai programare la cezariana pe 29.12.2008, o sa faceti revelionul cu bb, ce frumos trebuie sa fie!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
25+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
CADIA spune:
Neata!!!!
Alina, multzam pentru ceiutzul cald si aromat.
Ariya, sa-ti traiasca frumusetile!

Bebelusi, ati gasit ceva mobila???
Lisa, ai grija de tine.

28+cu
CLARA