Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am vazut si eu toate pozele, frumosi sunt si copii si parintii De-abia astept si eu sa-mi vad comoara( desi i-am spus lui tati sa nu se astepte la cine stie ce frumuseti, ca nou-nascutii sunt mai uratei-mie mi se pare ca seamana cu batranii) Abia dupa vreun an li se schimba fatza. Apropo de subiectul asta, era un episod din Seinfeld super comic in care se duc toti rand pe rand sa vada un prunc abia nascut si ies toti shocati de cat de urat e( mai ales Kremer). Super nostim episodul.
Ce bine a fost ieri, nu am facut nimic. Am avut liber de la job, si m-am dus la plimbare pe dealuri impadurite cu eucalipti( au astia un parfum de vis). Si am amncat salata de cartofi cu costite de porc. Si acum mai visez la ele, ce bune au putut fi. Si am fost si la control, a durat 5 minute, pana am facut pipi in pahar, m-am cantarit( 6 kile de la inceputul sarcinii), mi-a ascultat si masurat burtica si m-a intrebat daca am nelamuriri..si cum nu am avut, s-a uitat pe analize si mi-a zis:"this pregnancy, you make it sound so easy"..adica totul e usor si decurge normal, la care am batut in lemn si am plecat fericita acasa. Asta micu, fotbalist il fac, da asa de tare in mine de ma rupe, ba ii mai ies si picioarele afara din burta mea, de se vad galmi la suprafata...il mai gadil eu si le trage inapoi.
Cris, acum ca a venit mama ta nu prea ai timp de net? Cat vrea sa stea la voi? ma bucur ca totul e ok cu tine si cu puiul tau.
Pupici la toate fetele.

Crisss 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aicea sunt, inapoi la munca:(((
Da faza frumoasa e ca in sapt asta, din care 4 zile acasa am reusit sa slabesc juma de pound (200g) hihihi. Deci concluzia, sv e de vina ca ma ingras. Ca toata ziua caut prin sertare (care bineinteles am grija sa aibe ceva) de plicitiseala.
Si am constatat ca ar fi fost tare frumos sa stau pe acasa. Trai nineaca….Nu va zic ce mandra sunt de mine.
Raluca si zi asa?:)) Imi vine sa si rad sa si plang. Dar ca incurajare si eu am dat destul de repede jos cele 22kg castigate la motan (cel putin atat era la ultima masuratoare, ca dupa nu am mai vrut sa mai stiu). Da, orisicum nu eram ca Roxana:))
Cert e ca si aveam o gramada de facut, ca vroiam sa le fac pe toate. Si dupa cum ma misc acum (ca tot eu le fac pe toate) mare lucru sa nu pice beleaua tot pe mine. Va zic eu, asuprita ce mai:)))
Si din ciclul artistul mamei, motanul s-a apucat de desenat din greu zilele astea. Si apare si desenul cu mama, tata si el. La care mama era albina (ca el asa deseneaza oamenii ca pe niste albine zic eu) cea grasuta. Si zic, mama da de ce m-ai facut pe mine asa? La care el vine tandru si imi da cu manutele pe asa zisa talie si zice ca asa e "your body type":))) Am ras o gramada si am declarat ca are noroc ca sunt insarcinata ca ma suparam rau de tot pe el:)) Bineinteles ca el si tati erau albinutele subtirele. Si la intrebarea unde e fratiorul a zis ca inca nu este aici.
Sa nu mai zic ca eu nu am luat nimic la pisoiul cel nou. Astept vacanta dintre Craciun si revelion si poate m-oi indrevnici atunci.
Eu cand vad la voi doar cateva saptamani ramase mi se pare din alta lume. Parca nu ma mai simt in aceeasi odisee:)) Ca eu tot am impresia ca mai e o gramada, desi pe de alta parte abia astept sa vaz si pisoiul. Si motanul meu a fost frumos cand l-am nascut. Adica, curatel, grasunel:)) (ce credeati?:))) Si cu sentimentul matern, nu stiu, nu prea l-am simtit. Eu si acum mai am impresia uneori ca parca mi s-a dat in grija si eu am grija de el. Ma refer ca sunt asa de absorbita de ceea ce am de facut si sa fac bine (in cel priveste) ca rar mai am timp de dragoste:)) Desi cum zicea mama mea, atata il mai pupacesc...
Poate cand o sa fiu pe acasa sa ma ocup si eu de poze. Si la 4,154kg nici nu s-a pus problema de cezariana.
Miere, da tu crezi ca iti mai arde sa te plimbi?:)) Eu una mi-era mai bine in pat, ca ma lua cu ameteli si lesin parca. Si nu as da epidurala pe nici o plimbare (las ca ma plimb dupa):))))
Selene, ai grija de tine si bebelusa. Sa stii ca nu intotdeauna faptul ca vb cu prietene sau rude despre situatie ajuta. Caci tind sa fie de partea ta si sa te intarate si mai mult. Eu am constatat cand ma vait la cineva am senzatia ca e si mai rea situatia. De cand incerc sa nu ma mai vait, parca e mai roz totul:)) Am mai zis, in locul tau i-as scrie un mesaj in care sa ii explic clar ce simt pt el, si cum vad eu lucrurile si sa ii zic ca daca are ceva de zis (de bine) astept daca nu sa isi tina pt el mesajele de la tel si mai stiu eu ce. Ca nu de asta ai nevoie. Si imi pare tare rau de ce ti se intampla dar o sa fie bine.
Pai indata cred ca incepem galeriile. Eu nu o sa am cum sa fiu f activa mereu, dar sunt alaturi de voi toate:))
Yashi felicitari pt flacau. Bun venit in club:))
Cris ai vazut ca e mai bine?:))
Si mie imi e cald. Nici nu imi vine sa cred ca sunt in maneca scurta la sv. Apoi noaptea jale cat transpir, mai ales daca e si sotul in pat, ca il mai trimit in camera cealalta ca ma doare spatele cand ma intorc doar pe o bucatica:)) Apoi ma tot tine in brate si numai asta nu imi arde:((( Tocmai zicea cum a simtit el aseara bb in timp ce dormeam:))
Eu am datele de intrat in cont, da cum era cu pozele?
Aveti grija de voi si bbei.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da ce e lipsa asta de discutii in seara asta fetele???

eu abia acum am terminat de calcat si fug la dus si la somn ... caci maine merg o zi la un al doilea job ... doar o zi pe saptamana ...

pupi
26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Fetele, vad ca tot ziceati de calduri si temperaturi ridicate. Si eu la fel, mi-e tare cald mereu, ba mai si transpir( ceea ce mie mi se intampla rar) si parca am si alt miros... Asa ca vroiam sa intreb, voi ce deodorante folositi? stiti ceva mai puternic, care sa protejeze mai tare si sa fie cat de cat natural?

Crisss 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ufff...lunga zi... planuisem ca in drum spre casa sa trec pe la magazine sa cumpar cateva cadouase de Sarbatori pentru ai mei (ca sa ajunga in Romania la timp)... dar nu am mai ajuns.

Sa stiti ca si mie mi-e cald toata ziulica... si sefei mele la fel...noi deschidem ferestrele... colegii le inchid cum iesim din zona... presupun ca au si ei dreptatea lor... ca totusi e noiembrie scotian si nu toata gasca e gravida

Va pup, imi iau madamele si me'c la nani... ca mi-e un sooomn

Dark Bendis

32+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 8 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am fost toata ziua plecata ....am o scuza pt absenta.
Am venit de la doctor, toate bune si frumoase, cica am trecut la mustata testul de diabet, normal ca m-a certat pt greutate, ca i-am depasit cu muuuuult standardele, am pana acum 32 de lbs, adica vreo 14 kg, haha...si el visa un 10-12kg per total, cica pana peste doua saptamani sa nu iau mai mult de 1 kg. Ma pune intr-una sa ii spun ce manac, i-am zis, nene dc toata ziua stau la birou si scriu la teza cum naiba sa nu ma ingras, si solutia...sa ma ridic la fiecare ora sa fac o plimbare....pai asa uit tot ce vroiam sa scriu, nu ma pot concentra..
In rest, mai mult ca sigur nu voi naste cu el, nu e de garda decat o singura zi pe saptamana, da' a zis ca nu conteaza, nasc cu cine se nimereste, radea de mine...cica important e sa ai anestezist bun sa-ti puna epidurala, ca de nascut poti sa nasti si singura.
Din sapt 36 vizitele vor fi saptamanale si la next appointment voi face testul pt streptococ B, care e cam ultimul test ce tb facut. cica o sa avem o vizita in care o sa practicam travaliul., banuiesc ca o sa fie un fel de instructie.

Daiopri, bine ca mai treci si pe la noi, ca te daduram disparuta. Care va sa zica "your body type", haha, are umor motanul tau.

Am inceput sa spal si eu hainutele, saptamana viitoare incep sa lucrez la bagajul de spital, ca am eu asa un feeling ca voi naste mai devreme.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aaaa.....mi-am adus aminte ca am intrebat doctorul de epiziotomie si a spus ca nu se face, doar dc e cazul de interventie cu forcepsul sau vacuum-ul, atunci iti face asa ceva. Asa ca nu imi ramane decat sa sper ca voi scapa de taietura....Daiopri, Anca voi ati avut asa ceva?

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Miere, pai nu am zis ca lipsesc?:)) Ca eu cand sunt acasa sunt a treia la rand la calc, asa ca ma las pagubasa.
Da sa vezi ce comic era cand dadea cu manutele pe asa zisa talie ca sa imi arate clar de ce m-a desenat asa:)))
Eu abia acum am intrebat dr meu si mi-a zis ca m-am rupt singura, si ca e mai bine asa. La mine au fost cred toate: baiatul l-au scos cu forcepsul (sau ajutat doar de el) de rupt m-am rupt singura nu m-au taiat.
Da pot sa zic ca eu nu am simtit nimic nimic (stiu ca is mai … asa). Si refacerea a fost super. Pe mine nu m-a durut cusatura de loc. Simteam doar hemoroizii, sau oricum ce iesise pe acolo:)Nu as schimba nimic acum.
Apoi a fost nitel mai dificil cand ne-am aruncat la treburi, ca parca ma facusera ca noua (ori a crescut sotul de a atata stat). Apropo de ce ziceati, de "gimnastica" de dupa, sa vaz cate aveti chef:))) Oricum nu chiar imediat;) Ca sa nu mai zic ca dr de fam imi zisese ca poti ramane destul de repede dupa nastere, nu ii mai trebuia sotului nimic:))
Chiar Anca tu ce mai faci? Tuchi?
Eu am alta problema, daca pisoiul nu o sa fie la fel de frumos ca motanul?:)
Aveti grija de voi si bbei

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Hai mai Daiopri, ce vorbesti prostii..auzi, sa nu fie la fel de frumos ca motanul cel mare? Cand o sa-l vezi o sa ti se para o frumusete de copil, ca doar al tau e Tu ai facut epidurala, de aia zici ca n-ai simtit nimic? Miere, e la fel si la noi, ca am intrebat...nu-ti face epizitomie decat daca e absolut necesara, nicidecum preventiva la inceput..a zis ca e mai bine sa te rupi tu( desi aia se poate cam in toate partile, dar se vindeca mai usor).
Eu una am inteles ca dupa ce nasti e mai placuta joaca cu sotul...Daiopri, tu zici ca e mai greu? sa ma pregatesc mental

Crisss 29+

Mergi la inceput

Crisspollis eu de cand am calcat in spital cu dilatatie 1(hihihi) numai atat am stiut sa zic: epidurala:)))
Pai de ce ar fi mai bine dupa nastere? Nu stiu sa zic-:) Mie mi s-a parut mai greut la inceput, da dupa a fost ok. Eu ziceam ca nu prea ai nici chef, ca deh, sanii curg, bb plange:))) Hai ca nu vreau sa va sperii acusi.
A si cu motanul si pisoiul, pai motanul a fost un bb durere nu cat f. frumos, da simpatic si vesel si ce mai nu am tras prea mult cu el. Ce mai toate calitatile. Ne-a fermecat si gata. Acuma, ii ziceam sotului ca o avea si pisoiul vreo calitate:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput