Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Mey, nu io am intrebat. Hai ca nu conteaza. Ce scump era baiatul gospodar! ![]() EDIT: Si la mine esti datoare cu o poza. A costumasului rosu. [size=1] Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat![]() |
mii de scuze atunci, am gresit. nu mai ce costumas rosu, te rog imi aduci aminte?
BillyBilly spune:
Fetelor, rox si iris aveti niste copii superbi!
Francesca are asa o piele intinsa si alba, deci nu toti bebeii ies rosii ca racul si zbarciti, nu?
Rox haios foc Patrick cu mopul de 3 ori mai mare decat el...
si este intr-adevar un copil frumos foc...seamana cu sotul meu cand era mic. Zice ca toata lumea ii spunea ca-i fetita, mai ales ca-l imbraca in alb sau culori deschise mai mereu. Dar bineinteles ca el riposta serios de fiecare data: "io sunt baiat!" Tot ochi albastri si par saten deschis spre blond.
am si eu o intrebare: cand plecam in cautare de dr pediatru? si de unde-l luam? De dr culcer am auzit numai minunatii, ba chiar am si citit un art intr-o revista cum a salvat un copilas nascut prematur, care saracutul murea cu zile pe mainile altor pediatri, daca mamica nu se hotara sa mai ceara si alte pareri.
Catalina
33+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 7 saptamani 
Bebelusa
Anuc spune:
Roxana, or sa roiasca fetele in jurul lui...cu ochii aia...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui roxanaz mii de scuze atunci, am gresit. nu mai ce costumas rosu, te rog imi aduci aminte? |
Nu era rosu? Parca rosu era. Costumasul pe care nu te-ai abtinut sa-l cumperi Evei. Abia astept sa-l vad.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
mii de scuze atunci, am gresit. nu mai ce costumas rosu, te rog imi aduci aminte? |
nu era rosu, da cred ca se refera la cosmonautul/costumasul pe care nu ai rezistat sa nu i-l cumperi la printesa si ne-ai promis poza
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

miereamara spune:
Roxana, ce baiat frumos ai...si harnic! E mopul mai mare ca el.
Naty tu ai nascut prin cezariana nu? In cazul tau nu mai conta analiza de streptococ B, ala e periculos doar la nasterea vaginala, poate de aia nu ti l-a dat sa-l faci.
Eu nu pun nici un AMR, desi AMR si la mine vreo 7-8 sapt, dar ma ia tremuriciul cand ma gandesc asa ca prefer sa traiesc in negare si sa fiu luata prin surprindere
, oricum lumea ma intreaba dc am gemeni, dc nasc sapt viitoare
, cica sunt huge, pana si Luc a dat ieri cu mucii in fasole si mi-a zis ca sunt uriasa, prilej cu care am scapat de gatit cina
.
Selene, ai grija de tine si de bebe, voi sunteteti cele mai importante acum.
Iris, foarte frumoasa a fost Francesca, nu a avut deloc aspectul ala sifonat al copiilor noi nascuti, era rozalie si senina
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
roxanaz spune:
Andreea, Cristi, asa e, imi iesise complet din minte. sa nu uit sa il pozez acasa ca v-am impuiat capul cu el ![]()
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Roxana vrei sa innebunesc?? Ai un baiat foarte frumos, si acum ne mai arati ca este si gospodar?? |
Carmen pai ce sa fac si eu, ma laud ca am o contributie macar la educatie daca tot nu am fost acolo cand l-am facut
Cata, poti cauta de pe acum pediatru. nus restrictii si macar sa ai pe cineva la indemana decat sa alergi cand o fi doamne feri cazul.
edit: Cata, aryia, cristi, am trecut datele pentru programari in dreptul vostru pe lista.
cristi_2003 spune:
am vazut roxana - multumim
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI

cami_antonia spune:
arya vai ce tareeeeeeee .... imi place tare multdata pe care ati ales-o ... si mi-as dori si eu sa nasc tot atunci ... de ce??? pt ca este o mare sarbatoare .... ESTE INATMPINAREA DOMNULUI .... si e asa de bine ca bebe sa fie nascut in zi de mare sarbatoare ..... ce veste frumoasa mi-ai dat ... ma bucur si ma emotionez foarte tare si eu alaturi de tine ... ma bucur ca sunteti bine ... te pup ...
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Eu il astept pe sotul meu sa mergem in cautare de mobila, sa vedem daca avem noroc sa si gasim

Azi am avut asa o zi incarcata, nu am reusit sa va scriu prea multe azi, dar v-am citit.
V-am lasat 

28+
Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005