Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Mey, nu io am intrebat. Hai ca nu conteaza.
Ce scump era baiatul gospodar!
EDIT: Si la mine esti datoare cu o poza. A costumasului rosu.

[size=1]Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

mii de scuze atunci, am gresit. nu mai ce costumas rosu, te rog imi aduci aminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor, rox si iris aveti niste copii superbi! Francesca are asa o piele intinsa si alba, deci nu toti bebeii ies rosii ca racul si zbarciti, nu?

Rox haios foc Patrick cu mopul de 3 ori mai mare decat el... si este intr-adevar un copil frumos foc...seamana cu sotul meu cand era mic. Zice ca toata lumea ii spunea ca-i fetita, mai ales ca-l imbraca in alb sau culori deschise mai mereu. Dar bineinteles ca el riposta serios de fiecare data: "io sunt baiat!" Tot ochi albastri si par saten deschis spre blond.

am si eu o intrebare: cand plecam in cautare de dr pediatru? si de unde-l luam? De dr culcer am auzit numai minunatii, ba chiar am si citit un art intr-o revista cum a salvat un copilas nascut prematur, care saracutul murea cu zile pe mainile altor pediatri, daca mamica nu se hotara sa mai ceara si alte pareri.

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Roxana, or sa roiasca fetele in jurul lui...cu ochii aia...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
mii de scuze atunci, am gresit. nu mai ce costumas rosu, te rog imi aduci aminte?

Nu era rosu? Parca rosu era. Costumasul pe care nu te-ai abtinut sa-l cumperi Evei. Abia astept sa-l vad.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Mey, nu io am intrebat. Hai ca nu conteaza.
Ce scump era baiatul gospodar!
EDIT: Si la mine esti datoare cu o poza. A costumasului rosu.

[size=1]Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

nu era rosu, da cred ca se refera la cosmonautul/costumasul pe care nu ai rezistat sa nu i-l cumperi la printesa si ne-ai promis poza

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana, ce baiat frumos ai...si harnic! E mopul mai mare ca el.

Naty tu ai nascut prin cezariana nu? In cazul tau nu mai conta analiza de streptococ B, ala e periculos doar la nasterea vaginala, poate de aia nu ti l-a dat sa-l faci.

Eu nu pun nici un AMR, desi AMR si la mine vreo 7-8 sapt, dar ma ia tremuriciul cand ma gandesc asa ca prefer sa traiesc in negare si sa fiu luata prin surprindere, oricum lumea ma intreaba dc am gemeni, dc nasc sapt viitoare, cica sunt huge, pana si Luc a dat ieri cu mucii in fasole si mi-a zis ca sunt uriasa, prilej cu care am scapat de gatit cina.

Selene, ai grija de tine si de bebe, voi sunteteti cele mai importante acum.

Iris, foarte frumoasa a fost Francesca, nu a avut deloc aspectul ala sifonat al copiilor noi nascuti, era rozalie si senina

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, Cristi, asa e, imi iesise complet din minte. sa nu uit sa il pozez acasa ca v-am impuiat capul cu el

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
Roxana vrei sa innebunesc?? Ai un baiat foarte frumos, si acum ne mai arati ca este si gospodar??

Carmen pai ce sa fac si eu, ma laud ca am o contributie macar la educatie daca tot nu am fost acolo cand l-am facut
Cata, poti cauta de pe acum pediatru. nus restrictii si macar sa ai pe cineva la indemana decat sa alergi cand o fi doamne feri cazul.

edit: Cata, aryia, cristi, am trecut datele pentru programari in dreptul vostru pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am vazut roxana - multumim

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

arya vai ce tareeeeeeee .... imi place tare multdata pe care ati ales-o ... si mi-as dori si eu sa nasc tot atunci ... de ce??? pt ca este o mare sarbatoare .... ESTE INATMPINAREA DOMNULUI .... si e asa de bine ca bebe sa fie nascut in zi de mare sarbatoare ..... ce veste frumoasa mi-ai dat ... ma bucur si ma emotionez foarte tare si eu alaturi de tine ... ma bucur ca sunteti bine ... te pup ...

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu il astept pe sotul meu sa mergem in cautare de mobila, sa vedem daca avem noroc sa si gasim

Azi am avut asa o zi incarcata, nu am reusit sa va scriu prea multe azi, dar v-am citit.

V-am lasat

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput