Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Jasmi draga important e sa ai continuitate
28+
Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Va scriu si eu printre picaturi si incerc sa citesc ce ati mai scris. Eu sunt acasa cu Francesca si asta inseamna, evident, si curatenie si ale casei, si mancare, plus plimbarile de rigoare ca doar copilul trebuie sa iasa la aer.
Bebi meu danseaza toata ziua in burtica, probabil e din cauza de multe fructe dulci pe care le maninc (para, strugure, ananas proaspat). Si citeodata si mai putin sanatoase, cum ar fi kinderbueno sau olliebollen (gogosi cu stafide, tipice de sarbatori in Olanda, yummy)... ma gandeam ca imi vor iesi valorile la sange aiurea, din cauza de dulciuri, si ca imi va veni mintea la cap, cand colo toate valorile bune.
Yashy, felicitati pentru al doilea baietel!
Fetelor, figuri sunteti voi cu comparatiile dupa, inainte de nastere...nu avem garantii, unele dintre noi vor slabi la alaptare, altele(eu probabil) se vor ingrasa...eu la doua saptamini dupa nastere aratam ok, chiar daca pusesem mult, dadusem mult iarasi...insa apoi am pus iarasi o gramada si cand am ramas iarasi insarcinata tocmai incepusem sa slabesc mai bine...
Raluca, ce simpatica esti, si eu asa le zic, sunt niste slabaturi !
Si mai vin aici sa se planga! Tot tu intrebai de cezariana...aici a nascut o prietena normal prunca de 4,7 kilograme! (la 42 saptamini). Mai stiu pe cineva care a nascut normal baiat de 5,1 kg...insa aici cezariana e doar daca e neaparat nevoie... prietena asta olandeza cu prunca de 4,7 kilograme a fost fericita ca nu a avut cezariana, avusese la primul si nu mai vroia... cea cu bebe de 5,1 kilograme era columbianca si evident se plinsese ca nu a primit cezariana... Doctorita mi-a zis ca nu conteaza daca pruncul are 2,5 kg sau 5, conteaza starea lui si a mamei, pozitia pruncului, etc.
O, cele doua sunt amindoua in jur de 1,60...stiu asta ca sunt mai inalta decit ele, nu se intimpla des aici
.
Ce de-a poze cu bebei frumosi si mamici subtirele (Roxana, sunt verde de gelozie
)
Vorbeati de bebei cand s-au nascut...a mea a fost frumoasa
, vorbesc serios, am poze... aici poze la 12 ore dupa ce s-a nascut:
http://verhoeff.web-log.nl/verhoeff/2006/12/een_nieuwe_verh.html
Da`sa nu radeti...mi s-a parut superba la inceput, chiar cand toata lumea remarca ce frumoasa e mi se parea normal... cand avea vro`6 luni si ma uitam la poze de la inceput... ma gandeam ca totusi nu era chiar as frumusica
! Parca altfel fusese in mintea mea...Paul a si zis, atunci, cand priveam retrospectiv pozele: parca era cam ridata si nu frumusica, asa-i? la care eu, ipocrita(gandeam la fel) m-am suparacit pe el si am zis ca nu are voie sa vorbeasca asa, pt ca era superba... prima si ultima data cand l-am mintit privind-ul in ochi (nu stie nici acum, sa nu-i spuneti
).
Anuc, esti un exemplu pentru mine
! 28 kilograme si le-ai dat jos dupa 10 luni, si citeva in plus? Eu am luat 26 la Francesca si am dat jos o parte, insa nu tot, la 1 an si citeva luni ale Francescai, cand eram iarasi insarcinata. Acum si mai multa munca, deci.
Alinuk, si tu ai reusit, fetele, ma tin de capul vostru dupa ce nasc...imi raportati ce mancati si ce miscati, ca si eu vreau sa intru iarasi in blugii de dinainte de a fi insarcinata cu Francesca!
Edinutza, mie mi se pare normal sa anunte cand vin...Olandezii au o chestie superfaina, carte de nastere, care e trimisa imediat dupa nastere (e cu mult timp inainte aleasa si comandata si dupa nastere tatal suna si spune ca le vrea in citeva ore) si de obicei ei scriu acolo ca mama si bebe se odihnesc intre orele cutare si cutare si ca pentru o vizita se suna la nr de telefon cutare. Nu vine nimeni neanuntat! Si eu am fost asociala aici, olandezii vin in primele zile dar eu am zis: pas...colegii de servici au avut voie sa vina la 6 saptamini (desi au protestat), prietenii dupa vreo 2-3 saptamini, doar familia primele zile.
Selene, e bine ca ai o prietena, cineva care te intelege. Dar eu sper ca el nu are pe altcineva, nu trebuie sa crezi asa ceva imediat.
Fetelor, va tot aud ca bebeii vostri sughita...si Francesca sughita, bebedoi insa nu... insa Francesca sughita mult si dupa nastere, si tot corpul i se misca, cu un sughit... nu stiam ce sa ii mai dau sa opreasca din sughitat, puiul mamei!![]()
Yahsy, ce dragut e Luka... pai daca el si tati vor si o fetita, ce mai stai pe ganduri
?
Lisa, esti rea cu sotiorul tau saracul...dar eu cred ca si al meu a pus ceva kilograme din cauza mea, ca stau si rontai langa el... ca a zis ca la anul facem impreuna cura de slabire
!
Ingrid, doar 10 zile lucratoare? Eu am inca patru saptamini, de vineri, si daca stau sa le numar....15 zile lucratoare! (cu tot cu maine, poimaine mi-am luat liber).
Roxana, vezi ca si eu am zis ca imi place Patrick, de muuult!
Billy, ce placere, asa-i, sa calci hainute asa de micute...si eu am cumparat sambata un costumas si o caciulita pt bebedoi si uitasem cat sunt de mici cand vin pe lume!
Leditia, o nastere usoara cumnatelei tale! E primul copil?
Bebelusi, hormonii sunt de vina... gasiti si voi un compromis.
Daiopri, ce mai faci, nu mai dai semne de viata?
Flowerbee, tu cat mai lucrezi?
Irina, lasa-l pe Radu in pace, ca si el o sa aiba nevoie de odihna, doar nu o sa te trezesti doar tu noptile la pui
.
Mai vorbeati acum ceva vreme despre cola si cappuccino...eu beau zilnic un cappuccino dublu cu lapte, cola din cand in cand un pahar... dar tensiunea mea e si asa mica, imi imaginez ca fara as fi dead woman walking.
Va pup si aveti grija de voi
ariya spune:
CADIA,hello!ai strigat,am raspuns...
ieri am fost la vizita de control..bebe e ,bineinteles tot mai mare,avea 27s si 2zile,eu sunt bine,bebe e cu capu'-n jos,deja si...AM STABILIT DEJA DATA CEZARIENEI - 02/02/2009!!!AMR 11 SAPTAMANI!sunt foarte emotionata,agitata,dar si fericita pt ca am vorbit ieri si de operatie si,mai ales ,de faptul ca imi iau o rezerva in care sunt doar eu cu bebe,mi-l lasa tot timpul cu mine!!!!asa de tare ma bucur, ca -mi imaginam ca iar tre sa ma bat cu tot spitalul sa imi lase copilul cu mine!!!nu se plateste nimic,in afara de rezerva...
asaaaaa!in rest,am pus deja 11kg pe mine,dr a spus ca ,la inaltimea mea ,nu-i problema,am contractii,dar continui tratamentul....
in alta ordine de idei,copiii mei de-abia asteapta sa-l vada pe micu'! cred ca burta mea este cea mai pupata de pe planeta!!!si copiii si sotu' il pupa tot timpul pe bebe- e asa dragut!!!!
drept care va pup si eu pe toate!ha,ha!
va rog,cine poate,sa-mi puna si mie pe prima pag data cezarienei!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
26+Mihai Adrian
roxanaz spune:
Iris, nu am uitat deloc, si pentru tine si Alina am poza promisa baiatul gospodar de mic. ce ziceti, e crescut bine, nu?
si chiar ca Francesca era frumoasa!!!
Raluca, am inteles, mersi.
Jasmi, eu zic ca nu e nici o problema atata timp cat nu ai nici o intrerupere pe cartea de munca.
Andre_ea eu te cred, dar nu am nici o vina. si daca tu m-ai intrebat, eu am raspuns.
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iris2002 Vorbeati de bebei cand s-au nascut...a mea a fost frumoasa http://verhoeff.web-log.nl/verhoeff/2006/12/een_nieuwe_verh.html Da`sa nu radeti...mi s-a parut superba la inceput, chiar cand toata lumea remarca ce frumoasa e mi se parea normal... cand avea vro`6 luni si ma uitam la poze de la inceput... ma gandeam ca totusi nu era chiar as frumusica |
Iris, hai mai! Cum sa-i faci asa ceva bietului Paul?
Si eu am trecut prin exact aceleasi faze ca tine, da' eu am discutat cu sotul si am cazut de acord ca nu era chiar asa frumusel cand era bb. Da' zau ca acum e cel mai frumos baiat!
Si sa stii ca e chiar superba Francesca in poza pe care ai aratat-o. Are niste sprancene asa frumos conturate de zici ca-s pensate
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea eu te cred, dar nu am nici o vina. si daca tu m-ai intrebat, eu am raspuns. |
Mey, nu io am intrebat. Hai ca nu conteaza.
Ce scump era baiatul gospodar!

EDIT: Si la mine esti datoare cu o poza. A costumasului rosu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Rox este mortal Patrik, doamne abia astept sa il vad pe al meu
28+
Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere
Anuc spune:
Bebelusi, pai sotul tau poate crede ca pustiul va iesi direct student, mai...altfel ce sa faca acum cu birou? doar sa-l folosesti pe post de masa de infasat...![]()
Iris, chiar era frumoasa foc Francesca, fara gluma acum. E adevarat ca pe zi ce trece copiii "se deschid" si devin din ce in ce mai frumosi. Si eu daca ma uit pe pozele de la cateva zile, nu o mai vad asa frumoasa cum mi se parea atunci, pe viu ![]()
Sa stiti ca eu fac brad de Craciun anul asta doar pentru Ioana..altfel parca nu as mai face. Ma gandesc ca o sa obosesc facand si desfacand la el...dar trebuie sa fac, ca altfel nu vine Mosu la fata..
Din ciclul 'nicio zi fara cumparaturi ptr bebe', azi am mai dat o raita la Miniblu si am luat una bucata biberon, o suzeta (sa fie), niste fileuri ombilicale extensibile (de care nici nu auzisem la Ioana, dar daca tot s-au inventat, sa le folosesc) si un sapun dermo, toate de la Chicco). Si nu stiti la cate am zis pas ptr ca am, altfel ar tb sa-si mai ia Florin inca un job....
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
CADIA spune:
Ariya, super ca ati stabilit data nasterii.Si pe mine cand ma intreaba la eco UM, imi iese 02.02.2009, dar nu stiu ce inseamna, pentru ca DPN cica ar fi intr 24-28 ian.
Nu ne pui si noua poze cu printisorii tai cei pupaciosi de acasa?????
Roxana, ce ochi superbi are "smecherul" tau.

28+cu
CLARA
Carmen_Marieta spune:
Roxana vrei sa innebunesc?? Ai un baiat foarte frumos, si acum ne mai arati ca este si gospodar?? 
de el..
si imi pare rau ca nu am fata...
, dar poate iese si fata la fel ca doar am baiat ![]()
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
25+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.