Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
ariya spune:
ROXANA ,multumesc,sa-ti traiasca flacaul!are niste ochi de panica!
CAMI,multumesc,habar n-aveam ca e o sarbatoare asa de mare!mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am citit ce ai scris!copilul asta chiar ca e dat de Dumnezeu,pe cuvant!...ca stiti si voi toata povestea...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
26+Mihai Adrian
cami_antonia spune:
eu abia acum termin de facut mancarea ... am facut mai multe feluri ca sa nu mai am bataie de cap cateva zile ... ardei umpluti ... varza ... chiftelute din carne de pui ... cirbita de porc ... sper sa nu ma fac de 2 ori mai mare daca voi sta acasa .... ahahahahha ...
bebelusi bafta la cautari de mobila ....
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
ariya spune:
am pus pe mailu' comun poze cu copiii si motanul meu...da' ca sa le pun aici,cum se face?
26+Mihai Adrian
cristi_2003 spune:
sunt tare draguti copiii tai ary
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI

Anuc spune:
Arya, ce copii mari si frumosi ai! Doamne, ce frumos trebuie sa fie sa ai trei copii. Mie asta mi se pare numarul ideal, nu stiu de ce...Sa fiti sanatosi! 
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
Anuc spune:
Cami, ce festin si destrabalare la tine cu atatea bunatati!! Asta o sa fac si eu cand raman acasa! Imi fac toate poftele culinare, ca dupa aia vine bebe si ciuciu timp, ciuciu chestii care nu fac bine la colici...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
cami_antonia spune:
asa este anuc ... tocmai de aceea ma rasfat acum ....
aryia ... ma bucur ca te-ai emotionat ... si eu la fel .... sa stii ca imi doresccccccc rau sa nasc in acea zi .... da vom vedea cum va vrea Dumnezeu ca eu nu as vrea sa fac cezariana .... dar am rabdare ... sa fiti sanatosi cu totii ....
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
cris30 spune:
Am intrat si eu sa va salut ca dupa aceea ma da-ti disparuta de tot.Noi suntem bine am fost la eco, colul 4cm, greutatea bebelinei nu a masurat-o pentru ca trecuse doar o saptamana de la ultima eco, mi-a spus doar ca circumferinta abdomenului a crescut cu 1cm ceea ce nu este rau deloc.Urmatoarea eco va fi luni si acolo o sa vedem ce greutate are, oricum la nastere nu va fi prea dolofana.
Si eu sunt cam nelamurita cu streptoccocul B daca trebuie facuta analiza sau nu, medicul inca nu mi-a zis nimic dar sper pana nasc sa fac analiza.
Am intrat in priza cu, cumparaturile ca mai am atatea de luat si nu stiu ce am de tot aman atata, parca imi este din ce in ce mai frica ca se apropie momentul.
Yashi felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos
.
Roxy, Naty, Andreea mamici sexy si frumoase si bebei pe masura ![]()
Dark arati foarte bine si hainutele lui Huckle tare dragute.
Am vrut sa mai zic ceva si altor mamici dar imi cer scuze ca am o
tinere de minte de scurta durata
.
Mi-am amintit: Iris intr-adevar Francesca a fost foarte frumoasa la nastere, cu fata neteda si curata.Al meu nepot saracu cand s-a nascut avea o fata tare sifonata si iritata si dupa aceea cateva luni a avut pe fata niste bubite mici care au disparut cu timpul.
Bebelusi imi pare rau ca nepotelul tau e bolnavior, multa sanatate.
Irina ma bucur ca ti-ai revenit cu moralul si ca sotul tau s-a intors cu bine acasa.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+
Doamne ai grija de bebelina mea.
ariya spune:
da' de ce nu mai scrieti,suratelor,ca iar plecam pe pagina 2?!multumesc!sunt mari si sunt toata viata mea...abia astept sa-l vad si pe asta mic!...cred ca o sa FIE NEBUNIE CAND IL VOI ADUCE ACASA...uffff!de-abia astept!

26+Mihai Adrian
ariya spune:
incercarehttp://picasaweb.google.com/ariyameo/Copiii#
26+Mihai Adrian