Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani fericiti Mara, sa fii sanatoasa si iubita si plina de noroc!!!
Simona seamana mult de tot baietii tai, clar! asa iti dai seama bine de tot.
Lorelai, scuze, nu am observat ca am gresit "localizarea". rezolvat
Cori, stiu ca e un nume comun.. dar deh, daca singurul live pe care il stiu e acela.... am si motive sa ma inrosesc . spor la impachetat... cred ca ai ceva de munca!!! cum mai e Eva?
Oliv felicitari pentru rezolvatul cu containerul. chiar ca le meriti.
noi am avut week end normal, cumparaturi, ieri gatit si smotru... deh, a venit iarna. nu am avut chef deloc de scos nasul din casa. si cum Pat e nitel mucios.. am stat pe cuptor
sa aveti o zi frumoasa!!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Mama, ce va invidiez cu shoppingul...n-aveti idee...dar imi scot eu pirleala la iarna, in Austria... Deocamdata ma gindesc ca poate mai "lucrez" si eu la silueta ca sa-mi mai creasca moralul - motiv pentru care am achizitionat unstepper-bicicleta - imi ocupa jumate de sufragerie, dar pina acum am reusit sa fac pe ea cite 10 minute in fiecare zi (deocamdata si pentru asta imi iese limba de-un cot...) - dar ma gindesc ca in 2 saptamini ma intorc la job si toate colegele mele sunt tinerele si trase prin inel - eu o sa fiu "aia grasa"...
Pina una-alta am facut lista de cuparaturi pentru tati care pleaca miine la Londra si se pare ca are o dupa-amiaza intreaga sa rezolve lista de cumparaturi (evident ca am strecurat ceva si pt mine...)
Kim - pai as rezolva si eu cumparaturile in timpul saptaminii, cit sunt la job - dar desi lucrez in N capitalei si teoretic cred ca pe jos nu fac nici 30 min pina la marele centru comercial din Baneasa - cu masina, dus-intors dar fara sa fac si cumparaturi cred ca fac cel putin 1,5 ore... astfel incit cumparaturile ramin in weekend.
In plus la noi weekendul reprezinta zilele cind suntem toti 4, adica nu vine nici mama, nici soacra, asa ca incercam sa rezolvam ce putem, sa ne rasfatam si noi cit de cit macar cu o cafea buna la starbucks si in acelasi timp sa scoatem si copiii la o plimbare - pe Stefan cel putin trebuie sa-l scoatem afara si sa-l alergam putin ca altfel ma asasineaza - plus ca Tudor e mult prea mic si ma solicita tot timpul, iar tati nu se ocupa singur de Stefan ca abia asteapta astea 2 zile sa se mai uite si el la TV, sa mai citeasca un rind sau pur si simplu sa stea...De asta ma gindesc ca se vor mai simplifica lucurile cind ne vom muta la casa - curtea acolo e de apx 750 mp asa ca eu zic ca vor avea loc sa alerge si sa-si descarce energia! Plus ca vreau sa le amenajez si un loc de joaca - dar in fine, astea sunt planuri pentru anii urmatori. Corina - si eu sunt pasionata, deocamdata teoretic, de gradinarit - am deja o idee cam cum as vrea sa arate gradina, asa ca in viitor vom putea schimba impresii si sfaturi cu siguranta! Spor la bb3 - esti curajoasa, dar pe de alta parte Mara e deja mare - si apropos, LA MULTI ANI, sa creasca mare si frumoasa!!
Ioana - multa sanatate Mariutzei!
Marcelle - pai cum sa nu tinem pumnii!!!! Vesti, ceva? Ai facut testul??
Simona - seamana tare puii tai, dar vorba Oliviei, sunt totusi diferiti!
Revin mai incolo ca plinge Tudor...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Spor la munca tuturor si o saptamana faina sa aveti
Daria & GIULIA(2004 08 16)
pako spune:
buna dimineata!
Lorelaim, bine ati venit printe noi...pup frumusica ta cu ochi frumosi
Andries, ce-s sporturile astea extreme...le practicati si voi?
Apropo de sport...Andreea mea nu mai vrea tenis....de cand cu frigu' terenul de tenis a fost acoperit cu un balon maaaare...Andreei ii e frica in el....drept umare facem pauza pana la primavara...pana atunci completam cu inotul, de balaceala deocamdata ca ne place
...si inca una de la noi...s-a produs inevitabilul...Andreea cere calculator! Sta cu ora si imbraca/machiaza fete pe calculator
szivarvany spune:
Pako, da` nu tine mult, daca e la discretie devine neinteresant. Giulia nici nu-si mai aminteste de pc, doar cand stau eu si o intreb, sta cat sta apoi pleaca la ale ei treburi
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...afara ploua si-i nashpa,io am o stare ma dor toate alea..si noi am avut un week-end pe cuptoram evadat un pic la mcdonalds ca sa ne aerisim creierii...
Marcelle tinem pumnii stransi sa iasa 2 liniutze!!
Simo ti-am admirat cavalerii,seamna perfect unul cu celalat!
Leeloo spor la bici...gata incepi deja serviciu...ariciu cu cine ramane?
Lorelai am admirat o printesa tare frumusica,musai sa pui poze proaspete
Felicia pupacim Andreea calculatorista..ce mai face Liviu...a mea nu este interesata nici de papusi reale...vineri i-am cumparat un transformer din ala care din masina se face robot...cica mos nicolae vrea sa-i aduca un lego mare cu un tanc
hai sa avem o zi buna si o saptamana frumoasa
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Neata fetele! Mama, ce va invidiez cu shoppingul...n-aveti idee...dar imi scot eu pirleala la iarna, in Austria... |
alooooooooooooo!!! dar de unii care nu isi pot scoate deloc parleala pan la anu' prin toamna nu te-ntereseaza?? . o sa ingras franchizele romane
tu te intorci la munca la 1 decembrie... tocmai de iuresul ala de sarbatori? sau la voi e mai liniste la sfarsit de an? (cu toate ca as baga mana in foc ca "nu" )
leeloo2004 spune:
Ioana - pai ariciul ramine cu soacra-mea si cu mama, care vor face cu schimbul...lasa mai, ca e mai bine sa se joace cu alte jucarii - papusile si Barbie-urile in special pe mine ma innebunesc - de cite ori trebuie sa cumpar din astea pentru fetitele prietenelor ma apuca nebunia...
Mai, eu trebuie sa-i cumpar lui Stefan 3 cadouri - unul pentru Moshu' de acasa, altul pentru gradi si ultimul pentru petrecerea de Craciun de la tati de la firma...asa ca va dati seama in ce incurcatura ma gasesc.... - bine si lui Tudor trebuie sa-i cumpar doua, dar cu el ma descurc mai usor...acum, pentru Sf.Andrei i-am luat o jucarie din aia pentru gingii - oricum baleste la greu si ne uitam cu interes in fiecare zi dupa primul dinte...
Edit - ca vroiam sa va zic de calc - eu sunt ingrozita de ce efecte poate avea calc la copii asa ca pe ai mei nu vreau sa-i vad prin preajma prea curind nici macar pentru jocuri super-mega-educative...prin urmare la noi PC-ul are interzis la copii - norocul meu este ca nici eu nici sotul nu suntem pasionati de jocuri pe calc - la noi serveste doar pentru mailuri, cautare pe net, forum la mine ca nu sunt la job si editari de diferite documente, ocazional - in rest sta inchis! Astfel sper eu sa-i feresc de plaga asta....
Rox - lasa mai, ca si eu am suferit un an de zile - cit vrei sa mai sufar??? La job in dec e relativ mai linistitin general - acu' cu criza asta nu prea stiu ce s-a mai inimplat pe acolo, dar vad eu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Salutam,
Io sunt in pauza... asa ca am dat fuga la voi
Gabi, e ziua Marutei cea mica a lui Mitzu, mi s-a parut ca tu ai inteles ca Mara mea e sarbatorita, oricum multumim de urari, pica bine oricand ref la gradina, noi mostenim de la tanti Karin de la care am cumparat casa o gradina suuuper, chiar imi e mila de ea si ma doare sufletul cand ma gandesc ca incape pe mainile noastre... vreau sa incep un curs de gradinarit, ca tot ma cam plictisesc...
Rox, Eva e bine, multam de intrebare, la fel de pisacioasa ca de obicei, mai nou nu mai spune cand scapa pe ea si sta uda, trebe sa o pipai ca sa vad daca a facut pe ea, ma scoate din sarite... cred ca ii e rusine si s-a gandit ca mai bine indura decat sa spuna... nu stiu efectiv ce sa mai cred. La gradi mi-au zis ca sunt unii copii asa si sa nu-mi fac probleme ca ei garanteaza ca pana merge la scoala se rezolva... poate ca fac si eu prea mare caz si am ajuns sa o stresez cu chestia asta.
Raportam ca la inot am ramas tot la primul nivel pt ca nu vrea sa bage capul sub apa. Acum il baga fortat dar nu se poate obisnui cu asta, asa ca nu am trecut mai departe... Mara in schimb merge f bine la inot, singurul sport ccare s-a prins de ea (ca si de mine dealtfel)
Gabi si noi avem bicicleta eliptica, am inteles ca din aia ai si tu... o postasem si noi frumos in sufragerie ca se ne uitam la tv in timp ce pedalam... dupa ce nu a mai bagat-o nimeni in seama timp de 6 luni am mutat-o in dormitor unde e foarte buna pe post de cuier dar sa stii ca in perioadele mele bune cand fac 10-15 min pe zi chiar se vede si se simte... asa ca spor la treaba!
Mai am si io o intrebare pt toata lumea... ce activitati aveti voi impreuna cu copiii si cam cat timp puteti sa le alocati? Incerc si eu sa citesc cu Eva, sa desenam, sa facem pussle dar am obesrvat ca da dependenta, adica daca ma joc mai mult cu ea cateva zile, nu mai pot nici sa respir dupa aceea, vrea sa ne jucam tot timpul si nu ii mai convine sa-si mai gaseasca de lucru si singurica... o mai pasam si la Mara, dar si ea vrea sa aiba putin timp pt ale ei... cred ca e cam greu de ajuns la un echilibru.