Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simo lasa ca tu ai par superb oricum! Da, ne destrabalam al anul!
Mey piticii seamana..dar tot sint diferitiAi incercat la Palatul copiilor..macar sa-l vizitezi..sa vezi ce si cum
Apropo de activitati..noi incercam in timpul jobului sa rezolvam piata..doctori..si orice problema personala..Asa scutim muuult timp! La bucatarie minimul necesar ca mi se pare ca pierd timpul degeaba
Marcelle sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI,FRUMOASA MARUTZA,SA CRESTI MARE SANATOASA SI VOIOASA!!!Mitzu sa-ti traiasca printesasi te asteptam cu poze de la petrecere!!!!
Pe scurt,la teatru a fost super,mandra a fost incantata de miniexcursia cu autocaru...raguseala i-a trecut,merci pentru sfaturi...da-i cam rosie in gat,azi stam in casa sa ne refacem total...asa ca am prestat impreuna mancare...sa vedem ce mai facem dupa amiaza.
Bb2...bb3..bravo voua,va invidiez ca sunteti tare curajoase...io daca prind curaj, incerc la vara...daca nu,nu mai fac ca pe urma-s prea baba...
hai sa avem un week-end fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Oliv , in Bucuresti ac sa rezolvi ceva in timpul sapt trebuie sa-ti aloci lt timp ..datorita traficului !!!! este infernal !!! ma gandeam la o afacere pe care sa o pot face din masina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Mara!!numai fericire...muulta..
Simo stiu , de aia am ales C-ta (nu ca ar fi mai perfect dar este un pci mai bine, distante mai scurte).Aici doar trec strada si am ajuns la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARA Mitzu, sa-ti traiasca minunile, asteptam poze cu junioara !

WE frumos tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza mamicutze de bobocei varatici
Doresc sa urez La Multzi Ani cu sanatate si numai noroc si bucurii Marei!
Multzumesc frumos pt primirea in grupul vostru si mii de scuze ca nu am mai apucat sa intru
Gabisor a noastra vineri seara facu un puseu scurt de febra... Sambata nu mai avu nimic inafara de muci - da' n-are pofta de mancare absolut de loc... Nu vrea nimic... Macar mai accepta sa bea "nectarurile" mele de fructe... da' altminteri nu vrea sa manance nimic. Starea generala cata cat bunicica: deseneaza, tzopaie prin casa si afara in baltzi, vrea tembelizor, etc... e cam matzaita (ceea ce nu o caracterizeaza), muceste si se cam plange de obo... Sper sa nu fii prins vre-un virusache...
Eu luni am prima intalnire cu cei de la Svenska for Pedagoger asa ca inca ma stradui sa mai repet la lb sue, printre picaturi, sa nu fiu complet in plop... si plopu'n aer
Roxanaz - multzumesc frumos ca m-ai pus si pe mine pe lisutza - daca nu te superi, ma treci te rog frumos cu un rand mai jos lana Corina care o are pe Eva - nascuta cu o zii dupa Gabisor a mea Vorva aceea daca tot suntem "vecinutze" sa stam un picutz mai apropae una de alta
Corina - cum se mai simte Eva? Tot obo? Si Gabisor se cam plange de obo (anul trecut nu-mi amintesc sa se fii matzait asa...).. Probabil ca e si vremea... La noi deja e intuneric pe la ora 3pm... In ultimele zile am avut toate lampile aprinse afara 24h... Cerul e permanent plumburiu... avem drizzle aproape non-stop (rausorul din spatele blocului iar a iesit peste mal si a ajuns pe doc)

Ceva poze - de vara asta:
http://picasaweb.google.com/popa.lg/23072008Gabisor?authkey=YW_t-YeTQNQ#

Va urez o duminica frumoasa si promit sa incer sa fiu un picutz mai mult "prezenta" pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Beau rapid cafeaua cu voi
Lorelaim, ce frumusete de copil, ce ochi pe ea

Duminica frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, dragelor, La multi Ani sarbatoritilor si.. shoppingareala placuta !!

Eu am pe lista de Craciun pentru Victor skateboard si cos de baschet, zile libere de la gradinita si de la mine vrea tabara de ski e ceva copilul asta, cred ca la scoala o sa am de furca rau de tot cu el.

Ala micu' e si mai atomic, demolition boy ii spun eu si am remarcat ceva la el, pentru ca il are ca model permanent pe vic, el nu se joaca si nu s-a jucat cu jucarii de bebe, nu, direct la masinute, minge, sabii si altele asemenea. Dar...spre deosebire de Vic, ii merg degetele, face si desface la un lego din ala mai marunt ceva de speriat, ce nu facea Vic la doi ani cu insistente , ta-su spera sa-l urmeze in meserie .

Sanatate maxima va doresc, a inceput sezonul de viroze, asta este, ai mei... deja au imunitate destul de buna zic eu, le cam duc pe picioare pe toate.

Eu... le-si-na-ta de oboseala sunt, colac peste pupaza avem pb la birou din cauza crizei, probabil ne restructureaza sau ...ceva se va intampla oricum, astept cu viu interes sa vina sefii sapt viitoare sa ne spuna ce si cum. Macar s-a dat minunata lege cu 85 la suta, as mai beneficia si eu 10 luni de ea.

Mai facem si planuri intense sa ne mutam intr-o casa mai mare, la noi e un dezastru permanent, jucarii si haine imprastiate peste tot...eu nu mai fac fata la curatenie si femeie nu mai am, asa ca ...ieri il invatam pe vic (ta-su de fapt) sa dea cu mopu. Se pare ca ii place, ala mic era calare pe aspirator...cred ca peste 6 ani, ii pun pe ei sa faca ordine si curatenie.

Va invidiez pentru excursii si reducerile din magazine, eu... a trebuit sa ii cumpar haine lui vic pentru ca ramasese mai fara de nimic bun si pe 4 tricouri, o geaca, 2 pijamale, niste blugi si doua pulovere am dat 10 mil lei. Ba pardon, a intrat si o geaca mica pentru cel mic, da' numa 86 de lei era ea.

Deci, cant te apuci sa cumperi pentru doi...nu vreau sa ma gandescu cum o sa fie la scoala, haine, incaltari, rechizite, ghiozdane, costum de sport...cred ca trebuie sa ma apuc de o afacere ceva...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

La multi ani pt Mara cea dulce si frumoasa!!! Doamne, fetelor daca ati vedea-o live pe scumpa de Mara, m-ati putea sa o uitati! E atat de scumpa si finuta, ascultatoare, e o papusica vie! Sa iti traiasca sanatoasa si sa fifi fericiti alaturi de ea, Adela!
Lorelai, sa iti traiasca frumusetea cu ochisori albastri!E o dulce! Sanatate multa!

Sanatate si Mariei lui Ioana. Cred ca ia palcut mandrei la teatru.

Si noi am fost azi la tatru cu inca 3 feite de la gradi- au fost foarte incantate! Bia a fost suprata ca nu ea a fost invitatat pe scena sa spuna povestea!

Simo, eu zic ca frumosii tai seamana leit. Zici ca sunt identici! Sa iti traiasca!

Fetele, tineti-i pumii sa fie cu II liniute un test luna asta, ca e prima luna cand intru in ziua 29. Tot pe la 24-26 zile imi venea, daca , daca....

Daria, ai fost in zona? ai luat ceva?

Andries, iti tin pumnii cu serviciul si spor la treaba cu ai tai. Daca o fi si la mime vreodata 2, la mine o fi si mai rau, ca eu tare in reluare ma misc si cu unul. Ma simt ca sunt inceata si stiu pierde vremea, dar nu reusesc sa fac lucrurile mai repede nicicum.
Succes la job, sa fie cum e mai bine pt tine.

Andreea - Philip- cum te simti?

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Marutica-maruntica (asa o alintam eu pe a mea, la noi nu prea mai merge acum) Am cautat si eu poze cu ea dar nu am gasit, mai scotocesc...
Lorelai am vazut si eu pozele voastre, Gabisor e tare dulce Sunteti de mult voi in Suedia? Noi locuim in Helsingborg dar avem bunicii la stockholm si mergem acolo din cand in cand, de ex de Craciun venim, cine stie, poate reusim sa ne vedem vreodata
O saptamana frumoasa tuturor, a mea o sa fie cam naspa pt ca o sa ajung in fiecare seara la 18 acasa deh... asa e cand te inveti cu program de boier, nu-ti mai place munca noroc ca fetele mele se descurca singurele, Mara termina la 2 si o ia si pe Eva, nu stiu ce ne-am face daca nu ne-ar ajuta ea
pupam pe toata lumea

Mergi la inceput