Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi - sa nu ne dati disparuti tocmai acum, inainte de weekend... Azi am trecut pe la sora-mea sa-i ianpoiez patul pliant ce l-am avut la Predeal si am ramas ceva timp ca se se joace si verisorii - am poze de aici incolo daca vreti sa ne vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2756563300050279906GksFmw?vhost=good-times
Vad ca sunt puiuti bolnavi - multa sanatate si insanatosire grabnica!
Kim - 7 ore de shopping si Luca a rezistat?? Pai merita un premiu!!
Corina - multumesc de aprecierile legate de casa - e in afara Bucurestiului, in comuna Corbeanca daca stii...
Blue Angel - pai tu mai ai si timp sa-l duci la teatru? Noi in weekend nu stim ce sa facem mai intii si primii care sufera sunt copiii ca nu prea mai apucam sa mai iesim nici macar prin parc...Bravo voua!
Bunny - deci sa astept ianuarie cind face 4,5 ani...dar al meu e mamos dintotdeauna, sper doar sa se mai linisteasca si el putin!
Roberta - nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji pentru o viitoare sarcina - nicio sarcina nu seamana cu alta, asta pot sa-ti confirm si eu, iar virsta...asta de mult nu mai este pt mine un subiect - vremurile s-au schimbat si nu mai ai cum sa te apuci sa faci copii la 23-24 de ani cum au facut parintii nostri!
Cristalina - ai ajuns acasa? Ca eu nu m-am prins...
Philip - croaziera zici? Pai vacanta placuta!
In rest multi pupici la toate mamicile si un weekend super!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Gabi am vazut pozele baietii. E super ca va mutati putin in afara nebuniei din Buc, si eu mi-am dorit mereu o casa intr-o zona mai linistita... n-a fost sa fie in buc dar am reusit aici, urmeaza sa ne mutam pe 15 ianuarie... am de impachetat, nu gluma O sa fiu incepatoare in ale gradinaritului, poate facem un schimb de experienta
Am vazut ca vorbiti de bebe2... eu ma pregatesc (deocamdata sufleteste) pt bebe3... sunt cam 80% convinsa iar pe domnul meu se pare ca l-am pacalit cam 50%... mai am de luptat I-am ales pana si nume, eu vreau Radu resp. Ana, iar Eva vrea Calle resp. Ida... pana vine avem timp sa mai negociem...
Ufff... Rox, dupa cum ai spus si te-ai inrosit si fastacit toata trag concluzia ca Viggo de care ziceai e de prin filme d-alea... dar sa stii ca e un nume destul de popular printre vikingi, avem multe variante, Vigo, Viggo, Vilgot, etc...
Am vazut si salopeta... frumoasa pt o domnisoara insa eu am citit ca ai cumparat salopeta alba si m-am gandit ca o fi pt Patrick, nu stiam de unde atata inspiratiune... il si vedeam pe o ploaie in parc cu salopeta lui alba
Va pupam, weekend frumos, fug la Eva si Vigo care se joaca cu piratii sa va zic una misto... si cand ii veni pretendentul se scapa domnisoara mea pe dansa
szivarvany spune:
Leeloo, am vazut copiii frumosi
Maaah ce ma nerfatzi voi astea cu bb2 , parca nici nu aveam alte ganduri in cap , acum ma mai gandesc si la ceasu`biologic.
Corina, suuuper, pt bb3 !
WE frumos tuturor Astept schimbu`3 la raport
Si poate trec si chiulitoarele ... btw, EMA, sunteti bine cu totii ?
Daria & GIULIA(2004 08 16)
philip spune:
daria, pupam giulik bolnav si de asemenea pe luca, maria de la iasi, bia si iaca nu mai stiu...
am vazut baietii lui gabi, si eu vreau 2 baieti da' daca o fi fata 'oi iubi-o si mota-o intr-una.
carmen, da' ce-ai maica ti s-au inecat corabiile? asta vb de croaziera. uf, abia astept.
simo, nu, nu ma urasc chiar deloc, sotul imi spune ca eman feromoni, hehehe, ieri m-am tuns, aratam si eu mai ingrijit, poate de-aia. tot ieri am tras si-o tura de shopping, sper sa-mi ajung ce mi-am luat macar pt toata iarna (pantaloni, fusta etc).
vinerea viitoare imi vine soacra.
bafta cui mai incearca pt bebe 2, asa simt ca am si eu galerie :)
va pupik si we frumos!
philip&andreea
kim222 spune:
Cine zicea ca doar romanii fura?? ieri ..am bagat un shopping la un mare lant de magazien care dau faliment..Booon ..intru cercetez si nu-mi revin..Toate produsele aveau eticheta noua, cu pre dublu decit deobicei, apoi pus semn mare 40% off..so in final plateai mai mult decit a costa acum 1 saptamina!
Luca azi in masina iar cu Ro lui..si=i zic dar de ce vrei tu in Ro?? Raspuns: I am in a hurry,'cause I want play in the water ..and shut with water gun...I want to have a big party..my party..and I want to go camping...
Si vesnica poveste..I don't want you to be old! If I am suparat you (adica daca ma supara) are you gonna be old?
Simo..vreau eu la club! ..prietenii stiu de ce
Daria ma bucr ca sinteti mai bine!
Robi ..raspunsul este numai in inima si sufletul tau...Sanatate Mateiasului!
Gabi cum mai stai cu casa?
Ioana sa ne spui cum a fost la teatru!
mey..am rezolvat si cu containerul...
BLUE ANGEL spune:
Pai Gabi asa eram si noi pana la un moment dat cand mi-am dat seama ca singura “distractie” pe care o aveam in comun era sa mergem la Carrefour , Ikea , etc ..se suia in masina si intreba ..”unde mergem , la ikea ?” si atunci ne-am facut progarmul astfel incat sa facem ceva ptr el in primul rand …si am lasat cumparaturile ptr la miezul noptii …
ptr ca stam la casa si avem si un parculet in cartier nu prea mai ajungem in parc ..ca ne plimbam pe aici cu bicicleta , si se da in leagane …dar mergem le teatru ..uite maine va merge la circ la specatcolul Padurea fermecata “ …problema este ca nu prea gasim si alte activitati
la zoo cred ca a invatat-o pe de rost si oricum arata jalnic … la locurile de joaca e ste f aglomerat ,,,ii mai place sus la Unirea la parcul de distractii ..dar si acolo te calci pe picioare … muzeele le-am epuizat …
si eram curioasa ce mai faceti voi ..abia astept sa vina Olivia in Ro ..sa vad ce idei imi da #61514; cum ai rezolvat cu containerul ?
ce mare s-a facut Tudor …. Sunt tare draguti amandoi !!!! spor la casa …oauau , in Corbeanca …cum va veti descurca cu transportul ?
Corina …bb 3 ..asta da curaj !!!!
Andreea , eu am purtat o pereche de pantaloni aproape toata sarcina … bine erau si extreme de comozi …dar nu de aceea ..ci ptr ca nu aveam chef sa –mi cumpar …
Ma aranjam ptr ca mergeam la serviciu si ieseam in lume …altfel ..v-am zis ..nici in oglinda nu m-as fi uitat… a fost cumplit !!!!
Hai o seara / zi frumoasa va doresc
BLUE ANGEL spune:
Olivia ...la anul ...facem ziua impreuna in club ... in cta sau buc ..nu conteaza ..zbenguiala sa fie
Marcelle spune:
Buna seara.
Multumesc mult pt raspunsuri.
Ma mai gandesc ce sa fac, referitor la bronho-vaxon.
Roxi, periatra ei i-a prescris, dar nu vreau sa o intreb, ca par Gica-Contra- ca eu tot timpul comentez ceva- ref la antibiotice, vaccinuri, etc....asa ca renunt sa o mai intreb.
Ioana, eu i-am dat Biancai cu efect bun pt ragusala- pastile de HOMEOGENE- (homeopate) de supt sunt bune si sunt pt raguseli- special- scrie pe cutie- ragusala si dureri de gat.Sanatate multa.
Andreea, eu am uitat sa te felicit pt bb 2! Sper sa te ajung graviduta si eu ca acum facem eforturi mai mari.
Corina ??? chiar va ganditi la bb3! Bravo, si mie mi-ar place, dar la noi tare greu vine barza cu tesul cu 2 liniute.
Olivia, Bia nu vrea kiwi nici in ruptul capului. O sa mai incerc, de fapt nu e prietena cu fructele, in fiecare zi ii dau cate ceva dar prostita si intotdeauna in fata unui desen animat si uita ca mananca.
Cu gradi-- am dus-o tot timpul la gradi- fara intrerupere- dar pana la ora 13.
Azi am fost la inmormantare la fiul educatoarei. A fost graznic, am o durere de cap... A fost foarte multa lume , sute de coroane, un baiat de 31 de ani care a murit dintr-o eroare de diagnostic.... Mare pacat!!
Daria, ma bucur mult ca sunetti mai bine. Va pup si va astept in zona.
Va pup pe toate!
BLUE ANGEL spune:
ia priviti aici :
Luca:
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Nov08#5268624655033621362
si Codrin :
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Nov08#5268622044166119282
la aceeasi varsta ...