Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Seara buna si de la noi

Iar am disparut , de citit citesc dar pe fuga si am ptr fiecare citeceva , dar cu timpul stau prost. Si stau casa = adica toata ziua am ce face. Cred ca daca as fi la servici as fi mai activa , asa ca va rog sa nu va suparati ca nu raspund la fiecare....Eu is si mai in virsta ...vad ca toate sunteti sun 40 eu mai am putin si fac 42...Roza e in floare, uit cine ce...

Dar ...cine zicea de bb2 si 39 ani. Numai sta pe ginduri ....eu si acum 2-3luni inca mai luam acid folic sperind sa mai fac unul cu tot riscul de a avea adolescenti la batrinete si nu nepoti. Dar situatia a fost asa incit ....am dat tot ce pastrasem asa de bine de 4 ani - hainute,jucarii etc ca nu se intrevede nici o inbunatatire in urmatoarele luni .

Am vesti bune ...in cartiulia mea ( biblia mea de capatii ) zice ca 4 ani jum - 5 ani sunt superbi. ASa ca dupa ce ne-au testat la 4 ani acum incep sa fie iubitori, declaratii de dragoste, intelegatori si chiar de ajutor . Iar ptr mamicile cu bb2 o sa aveti mai mult ajutor de la ei decit de la soti ( sper sa nu citeasca vreunul din ei ...- tatii) . ASa ca sa ne bucuram de puii nostri .

Noi ...din poaie nu iesim, cred ca ne muram ...nu am avut vara , toamna a fost super , dar de-acum ploaie, ploaie si iar ploaie.
Am si eu o intrebare . Cind au copii vacanta in feb.? Ca aici ai o sapt pe la mij. lui feb si tare as trage o fuga acasa ....sa incerc sa-l pun pe ski pe Alex . Daca stiti o scoala de ski , unde sa-l pun 3-4 zile, nu ma astept la mai mult decit sa stea pe ski si sa -si mentina echilibru .

pupici la nazdravani, mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow ce activitate pe aici!
Simo fiziologicul dureaza....nus e stie cit..de la caz la caz..dar si pina la 6 luni..
Mani sint cite scoli de ski vrei tu..Exista si pirtii pt incepatori..poate mamicile iti vor spune mai multe. mai bine de mine ca nu avut dileme din astea...cu bb 2...nu a depins de mine
Marcelle...cu riscul de a supara pe unele mamici (imi cer scuze)..iti zic ca poti intrerupe tratamentul...Nu exista stimulator al imunitatii..La cele care au avut efecte este doar rezultatul efectului placebo...Baga mai bine 1 kiwi/zi...trei luni! O ajuti dovedit ...mult mai mult!Sanatate...asa sint unii copii mai sensibili..O poti lasa doar pina la 12 ? Ar ajuta...Imi pare rau de ce se intimpla cu educatoarele..

Ioana
am uitat de faza cu "dezbracatul"..bestiala!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Moooam ce mai ploua, cred ca ne face ciuciulete pana la gradi...
Ieri am avut o zi buna cu pisaceala, nu a scapat decat o data la gradi... motivul, la 5 cand a venit acasa a adormit, eu am ajuns la 5.45 si nu am mai putut sa o scol pt cina... iat s-a culcat cu burtica goala.
Azi vine pretendentul ei in vizita... Vigo, un pusti taaare simpatic care a fost tot anul trecut prietenul ei de nedespartit la gradi, si care le-a povestit tututror ca el o sa se insoare cu Eva pt ca o place foarte mult vad ca acum nu se mai joaca asa de mult impreuna pt ca Eva prefera mai nou fetele, de cand a intrat in perioada cu zane si printese... asa ca saracutul vigo a fost refuzat de multe ori si s-a resemnat, se joaca si el acum cu baietii la departamentul pirati. Ieri am vorbit cu cuscra si am decis ca e cazul sa se mai intalneasca privat asa cum obisnuiam, dar am neglijat in ultima vreme...
pupam toata lumea, fug ca a inceput rascoala, Mara iar nu stie cu ce sa se imbrace, unde e peria, etc....

sa nu uit cumva, bun venit Lorelei , vecinica mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

prizent, trag cu okiu ca cu condeiu` n`am avut timp;)) vez`, nu uita de poze, pupa moldoveanca bine din partea mea si aminteste`i ca are multe nemotivate la mine

Citat:
citat din mesajul lui philip
unde-i carmen????

philip&andreea

roxana, sa stapiniti sanatosi salopeta
roberta, spor la trebi, las` bre ca nu stem batrine, eeee
lorelai, uelcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
in primul rand bine ati venit Lorelai si Gabisor!! la noi functioneaza vorba cu "mai bie mai tarziu..." asa ca oricine e binevenit. va trec si pe listuta asap. si asteptam detalii... si la vorba cu noi!

Citat:
citat din mesajul lui kro
Cel mai mult imi place ca are buzunare ... sunt indispensabile la varsta asta

nu-i asa? de aia le pozai si eu intentionat, is de mare nebuneala

deci dupa cum v-am impuiat capul, ier am fost la cumparaturi... unde nu m-am ales decat cu o rochie neagra simpla de birou. tot e bine ca mai schimb putinele haine pe care le am de dus la munci. si cam atat. nasol de tot in rest... ca de, nu am voie sa imi iau cizme de lac cu toc inalt, damn it! las ca imi scot eu parleala la reducerile din iarna!
Marcelle nu stiu nimic despre bronhovaxom ul ala. imi pare rau ca Bianca este asa racituta de mult timp, totusi cred ca aerosolii cu flixotide ii vor face ff bine. nu poti intreba medicul care ti-a prescris cura de bronho-vaxom care ar fi probleme intreruperii acesteia? pupicei!!
Mani hihihi pana la 5 ani e faza de iubareala... dupa aia o iau iar cu circurile? macar sa ne rasfatam astea cateva luni
Andreea nu prea fac io poze, zau. daca ma prinde careva printr-una v-o arat si voua dar... cam slabe sperante
Cori, Vigo, ha? ce nume mistoc, imi aduc aminte de un anume Viggo.... (scuzati, is gravida, am o circumstanta atenuanta )
Cristal ai ajuns ok????
Daria cum mai e Giulia?
Mani sunt destule scoli de ski pentru pitici in toate statiunile montane. vacanta mica intre semestre este 31.01- 8.02.
o zi buna tuturor... ca e vineri, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Raportam o zi fara tuse/muci/voma, copil mumos si energic, asa de fericita eram ca am pupat-o toata seara incat a zis sa merg dincolo , noapte dormitaaa si mai e si vineri, asa ca eu cam asa am fatza.
Marcelle, multa sanatate ! NU veti pati nimic, noi am luat brochov, am intrerupt ca am dat in nush ce la vremea aia si gata. Va pupacim, multa sanatate va dorim ! Daca ajungem acolo la jucarii, dam un semn!
Rox,
BlueAngel, sanatate muuulta si la voi !
Bunny, ce vesti bune despre aceasta perioada astept si io dragalosenia aia neconditionata
Sunt prin zona ... treceti la semnat condica

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Raportam cupil ragusit...am lasat-o la teatru cu gradi si autocarul,am un morcov cu multe frunze...btw mandra nu a mai fost ragusita pana acum ce sa-i dau?
Lorelai bine ai venit!...te asteptam la povesti si obligatoriu cu poze..
Vivia da' te pregatesti de nunti cand te intorci?
Roxi super salopeta
Marcelle sanatate multa Biancai.
..merg sa beau un capuccino poate revin la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Eu raportez copil mucos, offff, nu se putea sa dea ignore la virusii care colcaie prin casa
Multumesc de raspunsurile referitoare la bb2, eu sunt in mare dilema tocmai datorita motivului expus de Olivia...Dar ma gandesc exact ca Simona, as fi mai detasata la al doilea, chiar as fi in stare sa incep la cateva luni serviciul.

ROXI, super salopeta, si mie mi-au placut buzunarele, chiar ma gandeam ca are unde sa isi tina telefonul cand iese la plimbare!

IOANA, la noi da rezultate Ketof-ul la raguseala, plus lichide calde si ceva de supt - gen Propolis cu Vitamina C, Faringosept so on... sanatate multa!

LORELEI, bun venit!

SIMONA, sanatate la pitici!

CARMEN, nu suntem batrane, mama, eu ma dau pustoaica, dar aici e vorba de produs urmasi...

DARIA, vreau si eu un zambet, nu stiu de ce, eu m-am trezit intoarsa pe dos azi... M-am luat si cu seful in bete!

Va pup, e ziua unei colege si trebuie sa o felicitam! Si eu azui postesc, asa ca voi avea parte de un exercitiu de vointa privind la bunataturile de pe masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, sanatate si la voi
Asa vreme faina e in Oradea ... soare, desi frigut, tot te bine-dispune

Kim, uitai sa-ti multumesc pt vesti, sanatati multe Ademei

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare!
nici eu nu-i mai dau lui Luca Septilin ..ca i s-au ingalbenit dintii ...si nu-i mai dau nimic ..am luat un Power Juice ...si o sa-i fac sucuri din fructe si legume ...vorba Oliviei !!!
mai bebelusului meu nu-i place cred noua formula de la Milupa ...s-a constipat rau ..plus ca-l doare rau burtica ..ce nu a avut el colici pana acum ... asa ca schimbam formula ...
Gabi , multa sanatate lui Matei!!! si repet spor la bb2 ...
terminati mai cu batranetea ..eu fac 40 de ani acusi ...si mi-am anuntat prietenii(care au cam 30 de ani ) ca-i duc in club ....sa vezi ce strambau din nas ..ca-i muzica tare , ca-i fum , ca este prea tarziu
ptr mine timpul s-a oprit in loc ..pe undeva ... ma uit la astia mici cum cresc si-mi dau seama ca trece timpul ...
Olivia ...mama pana la 6 luni ..ma duc sa-mi iau peruca ...
mi-aduc aminte ca si dupa ce l-am nascut pe Luca mi-a cazut ..dar nu asa cu foc ..zau ...

mamici din Bucuresti ...ati fost cu piticii la piesa asta ?
http://www.teatrulioncreanga.ro/spectacol.jsp?id=28
scrie ca este ptr copii peste 6 ani ...dar eu stiu ???

pe unde mai mergeti voi cu picii in wknd ? ce activitati ?
pupici si multa sanatate
wknd fain

Mergi la inceput