Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aseaaa bun, s-a mai ridicat ceata deci pot rationa relativ.
Robi eu zic spor la bb2. nu e musai sa fie ca la prima sarcina - eu vad clar diferentele intre sarcina asta si cea cu Patrick si cred ca iti pot confirma si celelalte gagici. deci... bafta!!! eu zic sa nu insisti pe langa Matei cu mancatul, dupa indigestie repaosul stomacal este chiar indicat. o sa reinceapa el singurel cand va putea. si o sa recupereze, nu gluma! tu ai grija te rog cu amigdalita aia, sfanta e azitromicina in cazul asta, cu 3 comprimate in 3 zile garantez ca ai scapat!
cadou pentru finut... o masuta din aia de activitati? chicco modo sau ceva similar? sau tot ceva de genul asta de construit?
Daria asa deci, bona a stat cu sabia lui damocles deasupra capului hihihi.
v-am impuiat capul acu cateva saptamani cu faimoasa salopeta alba "sa o iau/sa nu o iau". aseara am si pozat-o : http://family.webshots.com/photo/2721959800088100014ohapro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus mamici de puiutzi varatici din 2004...
Daca mai avetzi un locsor si pt mine... as dori sa ma inscriu si eu pe listutza voastra... si sa particip (mai rarisor asa - in functzie de cat timp am) la discutzii... V-am citit din cand in cand (mai mult am tras cu ochiul)... si mi-as dori sa fac parte din grupul vostru... sa mai invatz si eu cum sa rezo micile "toane" pe care mandrutza mea le are la varsta asta

Gabisor e nascuta in 9 iulie 2004 (in Montreal, Qc, Canada) si pe moment locuim (temporar) in Stockholm/Suedia.

Multa sanatate si numai bine va doresc,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Lorelai, bine ati venit pe la noi - tu si mandra ta ... Te asteptam la povesti atunci cand ai timp ...

Roxi, imi place salopeta ... s-o stapaniti sanatosi.
E delicata, cred ca va fi o scumpa mica printesa echipata cu ea
Cel mai mult imi place ca are buzunare ... sunt indispensabile la varsta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, super frumoasa salopetica
Lorelai, bine ati venit la noi, te asteptam la povestit !

La noi, adek in acest minunat oras, e iar caaald, soare, desi dimineata am cam inghetat ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, imi cer mii de scuze ca n-am zis nimic de giulia ieri, dar sa stii ca m-am gandit. sanatate multa si recuperare usoara!
rob, si eu zic sa-i dai batai :)
lorelai, bine ai venit, asteptam povestiri si poze.
pupic

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, salopeta-i misto da' eu tot astept sa te vad pe tine (asa ca sa-mi iamginez cum voi fi si eu in ceva timp, please).

unde-i carmen????

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi am avut de lucru..asa a la raport la ..la prinz
Luca numara pe degete lunile pina in vine in R..mey nu stiu ce crede el ca este acolo dar ne-a timpit!Nu ne aude vorbind..nu-l spalam pe creier..
Ce-am cumparat 7 ore?? Locul era un imens outlet numai sa-l vizitezi iti lua 7 ore!Dar mi-am luat si citeva rochii de super ocazie..gen nunta ..cel putin:))Eu fac shopping in fiecare zi..cum altfel la cite lanturi de magazine se desfiinteaza...sint reduceri de 75%...Dar deja ni s-a luat...

M-am linsitit daca spuneti ca mai sint copii mamosi..ideea e ca la noi tati este prezent la toate activitatile..plecarile..deci Luca nu petrece mai mult timp cu mine

Robi nu-i virsta este probleme..ci Pedro...stii tu ce vreau sa zic..tu stii cel mai bine..Ca Matei este si Luca..intri in magazind e jucarii...se joaca ,le atinge si nu cere frate nimic! Eu as cere!
Daria tin pumnii sa treaca mai repede...Zici ca Giulik nu prea pupa..dar tu o pupi..f des eu il albesc pe Luca..si mereu ii fac declaratii de dragoste...
Si eu vroiam sa intreb de Anca..ce-o face? Adema este ocupata si putin bolnavioara.
Caro super faza cu dintii si la voi! Deci probleme existentiale aveti si voi!
Lore bine ai venit...te asteptam la povesti la gura sobei..ca la tine deja treuie sa fie frig..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si de la mine ...zombi
Daria , si Luca este pe antibiotic (Klacid) tot din cauza de febra si puroi in gat ... a fost epidemie la gradi ..nu a scapat niciun copil care doarme acolo ... vreau sa-i fac si u exudat dupa ce termina tratamentul ...asa ca insanatosire grabnica si voua
si Codrin e captusit ... a facu febra si putin rosu in gat dar are o stare generala tare proasta ... nu vrea decat in brate la mine ...si daca il las maraie si plange cat nu a plans el de cand s-a nascut ...
chiar ma gandeamca daca ar fi fost asa tot timpul ...ma duceam pe campii ...ca tot ma plictiseam
Roxi , super salopeta ....vreau si iooo o tititzaaaaaa!!!! adica vroiam ca acum nu se mai poate ....las' ca voi avea 2 nurori

si Andreea ... vreau si io n croaziera ...adica vreau un concediu ..ce-o ma fi ala ...numa io si sotu' ...si sa aud copiii altora plangand ...tu cum te simti ?
la mine a doua sarcina a fost groaznica ... am avut nise senzatii fffff ciudate...mi-era greata ..de mine ...nu suportam sa ma uit nici in oglinda ...brrrr !
dar a meritat toata greata .... asa ca Robi spor la bb2 ...nu te mai gandi la prostii ... si apoi va fi mai usor ...eu una am fost mult mai detasata ...drept dvada nici nu activez la capitolul de bebei ...iar cand ii vezi jucandu-se impreuna ..iti trece de toate !!!
Oliv , fiziologic ...dar cat dureaza asta ...ca raman fara par pe cap ...
super Luca si relicile lui ..
ce mai vroiam sa vazic ....
ahaaa,bine-ai venit Lorelai ..ce nume frumos ai !!!!
ma duc la nani ...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara dragelor,
Eu va zic ca va citesc, da'lenea-i mare!( sa scriu)

Am scris si la parinti va intreb si pe voi ceva.

Am si eu o intrebare. Ce se intampla daca nu ii dau decat 2 luni tratamentul cu bronho-vaxon - a treia sa o las balta? ( nu mai are efect? sau putem face si alte neplaceri?)

Va intreb asta din urmatorul motiv.

Bia are 4 ani. A luat in primavara tratamentul 3 luni- complect si acum am inceput in septembrie, am continuat in octombrie.
Din 17 septembrie e bolnava intr-una . Tuseste de aproape 2 luni si a luat in continuu de atunci siropuri si un antibiotic intre timp.
Acum pare sa fie tusea pe final numai ca eu trebuia sa ii dau din 01 nov a treia tura de bronho-vaxon si nu am facut-o din urmatorul motiv:

1 Bia a luat destule medicamente si acum face aerosol cu flixotide si ia si salbutamol- si eu m-am saturat de medicametele care i le dau- dar apoi ea?
2. Nu as mai trezi-o nopatea sa ii dau acest medicament (ca ma tem ca iar o apuca tusea) de 3 zile aproape ca nu mai tuseste noaptea. Tusea o tinea cam o ora noaptea si se sfarsea cu voma secretiilor.
Trebuie sa o trezesc noaptea deoarece se da pe stomacul gol si nu are voie sa bea nimic 30 minute. la noi acest lucru e posibil numai noaptea, deoarece dimineata la 6 bea o sticla de lapte si se culca la loc pana la 8. La 8 iar alta sticluta de lapte. Deci imi era imposiil sa o gasesc altcandva cu stomacelul gol, asa ca am decis sa il dau pe la 4-5 noaptea.

Ce zicezi? In afara de faptul ca nu va avea nici un efect? mai am ceva probleme? ca efect tot se pare ca e zero, daca e in mediu cu microbi.

Multumesc pt raspuns.

Dragelor,
Eli si Roxi si Andreea sarcina usoara in continuare.

Roxi, minunata salopetica. Cred ca de abia astepti sa o vezi in ea.

Daria, sanatate multa lui Giulia. Sa va treaca repede.
Corina, bine ai revenit , sanatate multa la Mara, sper din suflet sa rezolvati problema cu pisu, ca restul cred ca vine de la oboseala.

Andreea, croaziera placuta. Vai ce chef ne faci? Distarctie placuta!

Ioana, mi-a placut tare faza cu striperul, a fost super, i-am spus-o si sotului ca si al meu mai pleaca in delegatii scurte, sa stie ce o sa facem data viitoare, daca nu ne duce la Lyon.

Kim, spor la cumparaturi. Mi-ar place si mie pe acolo acum. Tare dragut Luca cu dintii.
Si Bia asteapta ca si Giulia sa ii cada , sa vina zana maseluta cu cadouri, paraca nu ar avea destule.

Monica, cum ai ajuns acasa? ce zu zis galustile de jucarii?

Lorelai, bine ai venit la noi. Asteptam detalii si poze cu mandruta ta.Da voi faceti ocolul lumii?

Dana si Gabi, tare draguti puisorii vostrii, ce au ma crescut?

Robi, spor la treaba cu bb2. Eu m-am gandit ca daca nu raman inca in 2 ani , eu nu il mai fac.(acum am 35).Nu de batranete, dar de lasat nervii... dela o varsta.

Lui Bia ii place la nebunie la gradi, numai ca, de luni se schimba o educatoare si una nu stiu cand vine inapoi ca:
1. La una i-a murit fiul de 31 de ani dintr-o eroare medicala. L-a trimis acasa dr, de la spital ca acuza dureri de cap si varsa, i-a facut eco abdominala si a zis ca nu are nmic si pana dimineata a ajuns in coma, si la 1 saptamana a murit. Maine e inmormantarea.Dumnezeu sa il odihneasca. (asa ca nu stu cand revine doamna de o saptama nu a fost la gradi)

2. Cealalata - luni o opereaza la uter si prevede ca nu vine mai repede de 2 luni.
Asa ca stam -rau .
Bia mergea cu drag la gradi si stia o gramada de chestii noi de acolo, sper sa ii placa si de cea noua. Cu cea in doliu, nu stiu cum o sa fie, ce nervis i dispozitie sa mai ai pt copii???

Va las ca am scris pt tot anu! Asa ca nu stiu cand ma mai vedetI

Era sa uit cadouri: De craciun am luat pe Mariposa, am luat si o imitatie de Elina si o Bratz, o statie- emisie-receptie-barbie, o trusa de aripioare, si inca mai iau, ca eu iau la toata Familia si ei imi dau contravaloarea, ca altfel vin cu tampenii.(sore, mame, soacre, frati, noroc sa suntem multi) si satsfactia mea e mare, ca am ce cumpara!

Va pup pe toate,
Scuze daca am uitat pe cineva din listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Simo, sanatate multa si lui Luca si lui Codrin.

Mergi la inceput