Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina,
la noi programul e asa: Giulia pleaca la 8 la gradi, cateodata mergem impreuna, dar de cele mai multe ori pleaca cu dadaca. Eu ajung home la 6,30 pm. Dupa care incercam sa ne intersectam la toate: mers la cumparaturi, colorat, pictat, jucat cu papusile, daca nu reusesc sa ma implic, ca Giulik nu tine musai-neaparat, stau macar in camera ei sa ma bag in seama In we gatesc cand doarme ea sau e absorbita de mesterelile ei, curatenie la fel, mai ales ca vrea sa ma ajute si eu nu vreau sa profit, mai bine sa se joace.
Oricum, fff putin timp petrecem impreuna, eu asa simt.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...meii cica ieri fuse sf.matei asa ca la multi,multi ani pentru toti Mateii din trupaca sunt ceva..mamele din dotare sa treaca la raport sa ne spuna cum i-au sarbatorit si sa puna si pozeeeee...
Leeloo ce super este ca o ai si pe mama si pe soacra sa te ajute!..io zic ca-i fain in decembrie la servici
Corinai io-s din aia fericita daca cupilu nu ma solicita la activitati...de cand merge la gradi se joaca singura cu jucariile,deseneaza singura,isi pune buline rosii pe pagina desenata....aaa,si doamna educatoare le da teme pentru acasa la copii mai lentzi,noi am scapat pana acum...
Ieri mandra avu un conflict verbal cu tati..io ma suparai pe amandoi..asa ca au venit de la piatza cu un buchet de flori sa-i iert..ii pupacesc ,ii iert dar zic "cu o floare nu se face primavara"..la care mandra repede"dar ti-am luat cinci flori nu vezi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare in sfirsit !
Am crezut ca uichendu asta nu se mai termina niciodata ... unii abia il asteapta, io ma gindeam cind naiba mai trece !?
Pe scurt, vineri m-am invoit sa merg cu Andreiush la doftor, sa vedem ce zice de ureche, noroc ca nu am apucat sa plecam de acasa, ca a pleznit o teava de la caloriferul din bucatarie si in cinci minute aveam apa pina peste glezna, nu mai zic de vecinu de jos, haha, nasol este ca din cauza aragazului nici nu aveam cum tine o galeata ceva linga teava care curgea girla, mai era si apa calda pe deasupra, ca sa imi friga si miinile ?! Da telefon la medic, zii ca vii mai tirziu, deh, era vineri si s-a cam botosit asistenta aia ca intirziem (bey, in tara asta nici medicii particulari nu sint interesati de meserie si bani ??). Alt noroc a fost ca la noi in bloc vecinu de la etaju noua se pricepe la reparatii de cam orice fel, si era omu acasa, du-te jos, opreste apa, vino la noi, cumpara tot ce e de cumparat si reparat calorifer, redat drumu la apa in instalatii, facut aerisirea, ca daca stam la etajul zece, tot golul de aer se opreste in calorifele noastre ! Dat din nou tel la medic, mers cu Andreiush, din fericire totul e ok, nu a mai fost nevoie de o alta interventie, ca deja copilul meu era super crizat ca ii baga iar trompetica aia de metal in ureche ! La birou nu am mai ajuns, fireste, am dat si acolo tel, noroc ca am o shefa de aur care nu s-a suparat !
Iar ieri mi-a fost un rau extrem, una din migrenele mele m-a luat dis de dimineata si m-a tintuit la pat pina seara tirziu, am fost insa inspirata si m-am trezit mai de dimi si am reusit sa fac de mincare pentru inceputul asta de saptamina, ca dupa aia numa simteam miros de gateala si imi venea sa alerg la baie !
So, cam asta facui io in uichend ! Super cuul, nu ??
LA MULTI ANI pentru Marutza dragutza , sa cresti mare si sanatoasa si voioasa !! Sa va traiasca amindoi copiii, Adela si sa fiti fericiti cu totii ! Asteptam pozici de la voi !
Si LA MULTI ANI si pentru toti Mateii care s-au sarbatorit ieri !
Cam asta de pe frontul de la mine ... va pupez cu drag pe toate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

buna dragelor,
N-a fost sa fie cu noroc nici luna aceasta. Dupa mai bine de 2 ani era prima luna in care am sperat cu adevarat ca se va intampla ceva, am facut monitorizare vulatie, spermograma mai buna, deja intrata in limita pt conceptie, dar vad ca ....Zau aproape ca imi vine sa o las balta, sa ma gandesc sa adopt o surioara de vreo 3 ani lu' Bia, dar oare as putea sa o iubesc ca pe copilul meu? De asta imi e teama si nu am zis nimic sotului, dar zau ca ma gandesc de ceva vreme si la varianta asta.

Corina, noi petrecem destul timp impreuna ca avem de unde. Dar Bia nu e dependenta de mine. Picteaza in bucatarie cu mine cand eu am treaba, in scaunelul ei, sa facem vreo minne in sufragerie, in rest la puzzeluri nici nu vrea sa o ajutam, la colorat, cere si cololoreaza, la activitati ce mai stau langa ea pt explicatii si in rest cand are chef de vreo poveste.Cateodata ne mai jucam c papusile, eu fiind dr sau invers si vin cu copii la medic, saiu la cumparaturi, etc..., asta fiind cam o data de 2 ori pe saptamana cate vreo ora.
Bia petrece mult timp cu mine, dar cu tatal aproape deloc.

gabi- nici noi nu o lasam pe Bia la calculator deloc deloc- noi lucarm destul la ele, asa ca avem oroare, dar Bia nici nu cere. O pazim pana putem. Dar de ce esti grabita cu serviciul?u iti va fi mult mai greu s cu serviciul si cu copilasii?

Ioana, are niste reprici Maria- e totala. Doamne dulci mai sunt!!

Fiica-mea nu prea mai vrea sa doarma de paranz. O tin in pat, mai si primeste, dar de vreo 2 saptamani rar mai adoarme. Cand n adoarme e pedepsita - fara desene, dar nici ca ii pasa- vrea sa coloreze. Sa o tai si de la colorat???

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

La multi ani pt cei ce au sarbatorit sf Matei!

Vai Alice, ce patanie mai avusi! Bine ca ati fost acasa, si nu plecasera-ti deja.Si cel mai bine e ca s-a sfarsit cu bine si ca si Anreiush e sanatos.

Pupici

Mergi la inceput

Marcelle, ! Nush ce sa zic, poate data viitoare sa fie mai cu noroc la bb2 !
Cit despre bb2, io m-am scos, l-am tot intrebat pe Andreiush daca nu ar vrea o surioara sau un frate, ca e singurel si nu are cu cine sa se joace si de fiece data mi-a raspuns ferm ca el nu vrea pe nimeni decit pe verisoar-sa Anca, pe care o iubeste mult ! Nu de alta, da io nu ma vad neam sa mai fac inca un bebe la patruj de ani !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Pls ... ati vazut asa ceva prin magazine ???
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2845
La noi nu am vazut si as vrea-o pt don`soara dar nu o pot comanda online ca e prea mic pretul si livrarea in sine m-ar costa cat jocul, deci iar nu renteaza.

Marcelle, cum sa lasi balta proiectu` ??? E prea devremeee, musai incercat pana reusiti (btw, sambata mergem la depozit, zi-mi pe la ce ora veniti si voi)

Alice, ioi , dar bine ca sunteti bine

Ioanoo, super tare Maria

Noi raportam un we linistit, io am ramas cu o durere de shale de la efort; clar nu mi se arata sa smotruiesc

Mergi la inceput

Daria, de vazut am vazut asa ceva, nu era insa de la fantacolor ci de la o firma de doi lei, si nu era de 1000 de piese ci ceva mai simplutz. Stiu ca am vrut sa ii iau si eu lui Andrei, dar m-am gindit ca la cit de rabdator este el, o data ia toate piesutele alea si mi le azvirleste prin casa ?! De gasit am gasit pe la tarabele de la bazarul din cartier ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Alice, la noi nu am vazut nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, MARA! si de la noi!

Multumiesc pentru urarile de Sf. Matei. noi am sarbatorit cu doua torturi, ca asa a decretat Matei sambata, ca vrea si de capsuni si de ciocolata si eu, mama iubitoare, am stat sambata pana la miezul noptii si le-am produs. Am avut si musafiri, Matei e fericit ca a fost iubita lui de o viata, Ecaterina Am facut si ceva poze dar zac inca in aparat pe acasa.
Ieri dimineata ne-a scos din casa, i-am luat o parcare cu 3 nivele, lift si toate alea, am muncit doua ore sa o asamblez dar era asa de fericit ca merita efortul...

Mai rau e ca i s-a agravat raceala, am crezut ca e o viroza usoara, de vineri dupa amiaza ii curge nasul dar azi a facut febra aproape 39 si e plecat acum la medic cu Petro.
Am cateva nopti nedormite, ma mai asteapta una...

Mergi la inceput