Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
neata-neata
la multi ani marutza, sanatate si fericire!
asmeni tuturor mateilor care s-au sarbatorit ieri!
aici e soare cu dinti, dar presupun ca se va mai incalzi pe dupa-amiaza si eu m-am pricopsit cu o raceala de la philip. acum sunt ok dar aseara eram varza.
sambata l-am dus pe philip din nou la inot, ii place mult insa nu vrea sa-si ude capul si din acest motiv nu vrea nici sa faca pluta. vom mai incerca acasa in cada :)
lorelai, multumim de poze, eu tre sa intru pe conexiunea oficiala sa pot vedea poze, asa ca le vad mai tarziu.
marcelle, eu zic ca-i gata cu somnul la pranz, degeaba te agiti dar daca sta intinsa linistita macat jumatate de ora tot e bine. philip nu mai doarme la pranz de la 3 ani si ne e greu in week-end ca trebuie sa-l distram mereu. de aia imi pare rau ca n-am instituit regula cu rest time la pranz.
si philip se joaca la calculator dar numai jocurile de pe disney sau (mai) unele educative pe cd.
o saptamana frumoasa
ps vineri seara imi vine soacra.
philip&andreea
kim222 spune:
neata..
noi am avut un we de plimbare cum altfel daca sitn 25 de grade..mai cald ca vara la noi! Simbata am fost in parc..duminica am avut o tentativa de a ajunge la California Academy of Science(s-a redeschis dupa 10 ani!), cu amicii nostrii ei s-au dus mai inainte , au luat bilete ..si desi este f scupa intrarea..era nebunie, parcarea full...si nici un loc pe o raza de 1 km...incredibil cum seamana San Francisco cu Buc! Mergi bara la bara...parcare ioc...sau daca gsesti..am platit noi pt 4 ore 28$..pietoni, biciclisti...
Asa ca am fost la Pier 39 si am incercat sa vedem Alcatrazul..erau si pt asta sold out biletele..Asa ca am vazut focile, ne-am plimbat..si cam atit..
La multi ani Matei ,,.si sa te faci bine repejor..
Ioana frumos gestul lui tati..
Cori noi dedicam weekendurile in totalitate lui Luca...In timpul saptaminii..trebuie sa fie unul dintre noi cu el...la joaca...la film ..Filme vede doar ce-i punem noi. la pc...ca o data pe saptamina si invata diverse (spelling, matematica..etc). Citit seara la culcare obligatoriu.Daca ii cumperi carti noi..citim si in timpul zilei..
Marcelle..dar FIV, ati incercat? Kiwi il poti adauga in sucurile pe care le bea ..in iaurt...in multe..
Roxa smotru ...de iarna?
Alice bine ca este Gizmo ok...restul..toate trec!
Eli ziceai de filme japoneze...lui Luca ii plac! A vazut Kiki, delivery service; My neighbor, Totoro; Spirited away (asta cam scary!)...si acum vrem sa vedem Castelul din ceruri..Ce mai recomanzi? Congestia ta nazala..este normala la gravide!
Andries poate nu esti pe lista de disponibilizari..Mama..treceti la sporturi extreme! Dar de unde ai luat hainele de au fost asa de scumpe? Sint "de firma"??
Gabi, asa este o curte ne va slava de multe!
Daria v-ati hotarit cu revelionul?
Felicia, ce mai faceti voi?
pako spune:
buna seara....la noi e cearta pe calculator seara cand intram in casa....fiecare are cate o dorinta.Sper sa fie cum zice Daria...la Andreea sa fie doar entuziasmul de inceput.
Olivia, suntem bine....cu Andreea am de rezolvat doua chestiuni:polipi si alergia.Tot citesc pe forum despre operatia de polipi...poate rezolvam luna asta sa-i scoatem....sforaie de nu se poate in timpul somnului.
Liviu a inceput sa-si dea drumul la vorba, e un dulce...
Marcelle, noi avem noroc cu gradinita....in week nu reusesc s-o adorm.
Andreea, e bine sau nu ca vine soacra...?eu ma bucuram cand venea dar si cand pleca...
Sanatate lui Matei!
kim222 spune:
Polipi sau vegetatie? Tu ai citit ce-am scrie eu de alergia de car ete plingi. Ati facut si ceva teste alergice (cutanate)?
edit vazui pozele..Lorelai..suedeza veritabila..ce mai!
BLUE ANGEL spune:
Salutare si de la noi !!!lL a multi ani si de la noi cu intarziere..ptr Mara si toti Mateii!!!!
Noi in wknd ne-am distrat la circ ..de fapt Luca si taticul lui ..ca mie mi-a fost teama sa merg cu bb acolo ..in-afara de un nr cu tigri nu au vazut altceva interesant …
Altfel , ieri am ajuns si la Orl cu bb Codrin ..ca-l suspectam de otita …dar din fericire nu are nimik …totusi nu prea creste … intr-o luna a crescut doar 300 g … maiastept saptamana asta si daca tot nu-si revine ma duc cu el la analize ..ce-I drept i-am schimbat si laptele si am inceput si diversificarea …
Mai fetelor , noroc ca mi-am notat totul la Luca ..ce constiincioasa eram ..acum iau caietul si citesc ca dupa carte …
Cat despre timpul petrecut cu Luca …adica ce mai ramane din zi in timpul sapt ..ca el vine de la gradi pe la ora 18 …papam , si apoi pana acum iesea afara cu bcicleta , mingea, in parc ….acum cand s-a facut frig … coloreaza , deseneaza , picteaza , imprastie jucarii prin toata casa , se uita la dvd-urile lui …asta pana a 21.30 cand vine ora de baita , si apoi citim pana la 22 si nani …wknd-urile sunt toate cu el si ptr el …
Stam destul de putin impreuna ..si problema mea este ca el nici nu este foarte extrovertit ..nu povesteste nimik dela gradi ..iar cand il iau sa stam de vorba incepe si bate campii ..inventeaza tot felul de sityuatii de ma doare capul ..
In continuare ..dooooarmeeee farte bine si dupa amiaza …
Iar mai nou …are o fobie … aspiratorul din piscina ….de aceea nici nu mai vrea la inot ….iar cand face baie in cada ..foloseste dusul pe post de aspirator ….
De calculator nu este atras …in ciuda faptului ca este deschis non stop la noi ..dar nu ptr jocuri ci ptr comunicare …de tv la fel …
i-am luat un laptop cu acivitati ..a fost incantat o vreme ..acum e pe undeva prin camera lui …
se plictiseste repede de jucarii … de aceea nici nu stiu ce sa-i luam de Craciun …
Marcelle , visul meu a fost sa adopt …si o sa am mereu regretful ca nu am facut-o ..dar nu am putut sa-l conving pe sot …
Gabi , tu chiar incepi munca ? acum cand ne dau 85 %??? Inainte sa ma mut si eu visam gradinarit …dar mi-a trecut repede…iar cand am apelat la firma specializata …mi-a cazut fata cand am auzit ce preturi … sa vzei cat costa un covor de gazon …. Pe care dupa ce-l tunzi nu-l mananca nici caii !!!!
Andreea , asta vroiam sa te ineb si eu …te bucuri ca vine soacra..de numeri asa zilele ? Multa sanatate!!!!
Alice , oauuu ce patanie …dar vb Oliviei ..bine ca este puiul ok !!!!
Ioana , ce scumpa mandra ta !!!!
Daria ,noi avem joc din acela ..cu mai putine piese si luat tot asa ..de la “taraba” … dar a fost ok ..s-a jucat mult timp cu el …acum nici nu stiu pe unde mai zace
Darstiu ca aveau sip e bebelusultau ..ai incercat acolo ? a la ei limita de comanda parka este 50 ron
Gabi , doua torturi In miezde noapte ??oauu !!! nu vrei sa fii si mama mea ?multa sanatate lui Matei ! cum mai este ? parcarea aia cu lift vrioiam si eu sa o iau ..dar mi s-a parut cam scumputa …
Ce mai era?
Olivia ..mai vb pe mail …
Va pupizam si va dorim o noapte /zi frumoasa
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Noiembrie2008SanFrancisco#slideshow/5269729370603936882
poze din weekend..primele sint ...Luca care la 10 noaptea se deghiza in sperietoare de ciori:))
eli spune:
kim,
Cateva din filmele preferate de Stef sau de mami si tati de Stef
Anne of Green Gables - Akage No Anne
marco
Dog of Flanders
Momotaro
Doraemon
Rascal the Raccoon
Stray Sheep
Story of Perrine
Kiki's Delivery Service
Spirited Away - (Sen to Chihiro no Kamikakushi)
Japanese Folk Tales precum http://web-japan.org/kidsweb/folk/index.html
Princess Mononoke (Mononoke Hime)
Howl's Moving Castle (Hauru no Ugoku Shiro)
Conan, The Boy in Future (Mirai Shounen Konan)
Ponyo On A Cliff
My Neighbor Totoro
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
kim222 spune:
Eli merci...3 din filmele de pe listuta ta le-am mentionat si eu mai sus..ma duc sa le caut pe celelalte.Merci!
corianai spune:
Neata,
Am citit rapid tot ce ati mai scris, m-am uitat si la pozilii Simonei si ale Oliviei si acum s-a facut tarziu si nu mai am timp sa raspund...
oricum multam pt raspunsuri
Noi mergem la luat sange azi, nu am apucat sa discut desprea sata cu Eva pt ca dormea cand am ajuns eu aseara... sper sa mearga bine, tineti pumnii, plz
pupam, am fugit
roxanaz spune:
neata mandrelor
Oliv, nu smotru de iarna, giz, nu fac asa ceva... calcat, gatit, aranjat lucruri... din astea soft. nu ma arunc la prostii
Simona pai 300g intr-o luna cu schimbat lapte si diversificare este ok. doar nu mai vrei si acum 1kg/luna .
Alice imi pare rau de week end-ul tau ratat.. si mai ales de migrena. mai tineti minte ca la sarcina trecuta nu am avut niciuna? ei bine... nici acum (aproape, ma rog). deci as putea fi garvida always
Robi mama eroina cu 2 torturi... brava tie! inca o data la multi ani Mateiului!
Cori succes la intepat, sa fie rezultatele bune!
a propos de desene: Patrick a facut o pasiune pentru desenele animate vechi de disney si warner bros: chip si dale, donald, silvester si tweety, droopy.... s-ar uita non stop la ele . (va dati seama ca nu l-am vazut pe wall-e de vreo saptamana?? nu imi vine sa cred )
ma duc sa ma uit si eu la poze ca nu am reusit sa vad nimic de o saptamana.
sa avem o zi buna de tot!