LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Sanatate multa, IASMI!

Sa va zic ca azi am gasit-o pe fii-mea cu subuorile pe marginea patutului, cu capul in jos si cu picioarele cam la jumatatea plasei de la patut, si tot inainta, in incercarea de a iesi...mi-a stat inima...ma dusesem sa ii incalzesc papa...mai facuse asa si sambata, dar nu s-a mai repetat si am zis ca e o intamplare. OOOOOOOOf, era singurul loc unde era in siguranta, acum sta numai dupa coada mea, merg cu ea si la wc, ar fi ok dc nu si-ar indesa mainile in el

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Ellis, , bun venit in club... Lucas a reusit de 2 ori sa puna mana pe coada de la peria de wc...... ca sa nu mai spun ca nu stiu ce-l atrage la baie ca tot vrea sa mearga acolo

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Jasmine,ce perseverent e Lucas sa urce pe pat! Nu s-a lasat pana n-a reusit!

Gata,mi-am facut norma la citit...Ma'c s-o trezesc pe zana,ca are mai mult de 2 ore de cand doarme...Si la noapte ma tine sa-mi zica povesti cu feti-frumosi.

da, e foarte tenace... si incapatanat ca un catar...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!

BB, multa sanatate lui Iasmi. Ea e o fata puternica si o sa se refaca rapid .

Yasmin, felicitari lui Lucas pt catarat. Astept si eu cu nerabdare momentul.

Azi am descoperit de ce nu mergea in casa. El stie sa mearga () doar incalcat cu ghetutele lui cu talonote (de care, apropo, sunt f f multumita - sunt de la firma Ortopedia, marca Bebetom - asta pt cine vrea sa cumpere ghetute de iarna la bebei). Si uite asa am facut azi si cativa pasi in casa.
Tot azi a inceput sa manance si carnea bucati (adica taiata doar cu cutitul). Mi-era mie teama sa-i dau carnea bucati, dar am vazut ca nu are nici un fel de problema.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim pt urarile de bine.

adina, asa e, in RO (sau poate doar dr noastra) imediat se da antibiotic... ultima oara m-am luat dupa dr, nici macar nu m-am gandit de doua ori...ehehhii de data asta m-am documentat inainte...ca doar e vorba de puiu' meu..

nu stiu daca gresesc dar eu sunt mai mult pt mersul descult!!

iasmi a papat azi popcorn cu o poftaaaa....... sa nu va zic ce bine mi-a papat mancarea, cred ca isi revine cu sanatatea!!! doamne ajuta!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Sanatate multa, IASMI!

Sa va zic ca azi am gasit-o pe fii-mea cu subuorile pe marginea patutului, cu capul in jos si cu picioarele cam la jumatatea plasei de la patut, si tot inainta, in incercarea de a iesi...mi-a stat inima...ma dusesem sa ii incalzesc papa...mai facuse asa si sambata, dar nu s-a mai repetat si am zis ca e o intamplare. OOOOOOOOf, era singurul loc unde era in siguranta, acum sta numai dupa coada mea, merg cu ea si la wc, ar fi ok dc nu si-ar indesa mainile in el

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Ellis, , bun venit in club... Lucas a reusit de 2 ori sa puna mana pe coada de la peria de wc...... ca sa nu mai spun ca nu stiu ce-l atrage la baie ca tot vrea sa mearga acolo

asa e si iasmi!!! cand prinde usa deschisa la baie fuge intr-o fericire sa apuce sa intre pana nu se inchide!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB vii maine la Noni????
E bine ca papa Iasmi... asta e foarte bine ....Eu nu am mai luat antibiotic de 5 ani...Bine in afara de maternitate unde mi-au bagat injectabil ampicilina din cauza epiziotomiei ... si am avut si puroi in gat si am scapat teafara...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

merg si eu la somn... ca se intareste burtoaca de nu mai stiu cum sa stau .. Vorbim

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

ank, nu vin. iasmi inca e bolnavioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lavi, ce ma bucur ca e mai bine buburuza!!! Si eu tot asa stiu, ca e recomandat sa mearga cat mai mult in picioarele goale.

Ank, cum te mai simti cu candidoza? Eu n-am avut inca niciodata, bat in lemn! Iar cu antibioticele... ammai zis o data, al meu nu a luat inca niciodata, in 35 de ani.

Roxxy, bravo plimbaretului! Felicitari!

SI Floris se urca de ceva vreme in paturi, pe canapele, pe banca de la masa si apoi pe masa Stie sa si coboare, mai putin de pe masa mare, unde nici nu are ce cauta. Ah, si el este obsedat de toaleta si peria de la toaleta, fiind mult singura cu el, vine cu mine si acolo, ca altfel nu-l pot supraveghea si e teroare, numai la perie vrea

Am venit de la inot, a fost fain, Floris e obosit, dar am bagat cumva mancare in el si indata mergem la nani. Si apoi, dupa ce doarme si Jasmi, Prison Break!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Am venit de la inot, a fost fain, Floris e obosit, dar am bagat cumva mancare in el si indata mergem la nani. Si apoi, dupa ce doarme si Jasmi, Prison Break!!!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

vrem poze de la inot!!!!
unde ai ajuns cu prison break??

Mergi la inceput