LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
Ciaoooo!!!
Sanatate multa puiutilor bolanviori si muciosi!!! 
Noi suntem mai bine ... mai tuseste putin, da' mucisorii parca i-au mai trecut. Si mananca mai bine.
A primit Silvia de ziua ei jucaria aia de la chicco, quattro, pe care vroiam sa o luam noi. Diseara o montam, abia astept
.
o broscuta mica, mica ...
ellis spune:
Sanatate multa, IASMI!
Sa va zic ca azi am gasit-o pe fii-mea cu subuorile pe marginea patutului, cu capul in jos si cu picioarele cam la jumatatea plasei de la patut, si tot inainta, in incercarea de a iesi...mi-a stat inima...ma dusesem sa ii incalzesc papa...mai facuse asa si sambata, dar nu s-a mai repetat si am zis ca e o intamplare. OOOOOOOOf, era singurul loc unde era in siguranta, acum sta numai dupa coada mea, merg cu ea si la wc, ar fi ok dc nu si-ar indesa mainile in el
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
ANCA , ce razi ma, pai ce Maria ta nu musca ea din pulpita? ![]()
![]()
ANDREEA - trimite-l si vezi poate il face sa si pape!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
mica mea s-a trezit de 3 ori in 35 min, maraita, maraita...ce--o avea?
unde ati fugit?
Ellis,
de
anca_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Sanatate multa, IASMI! Sa va zic ca azi am gasit-o pe fii-mea cu subuorile pe marginea patutului, cu capul in jos si cu picioarele cam la jumatatea plasei de la patut, si tot inainta, in incercarea de a iesi...mi-a stat inima...ma dusesem sa ii incalzesc papa...mai facuse asa si sambata, dar nu s-a mai repetat si am zis ca e o intamplare. OOOOOOOOf, era singurul loc unde era in siguranta, acum sta numai dupa coada mea, merg cu ea si la wc, ar fi ok dc nu si-ar indesa mainile in el ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |

Ellis, poate ii mai iese un dinte...si Alex tresare des din somn si e marait cand ii mai iese cate unul...
Anca si Alex 14 decembrie 2007
olim spune:
abramburika sa stapaniti sanatoase jucaria, sa stii ca e foarte practica, alex are una de la molto si e foarte incantat de ea![]()
ellis
puiutul, cine stie ce viseaza, si alex mai pateste asa si se trezeste tot transpirat si plangand raud e tot
si alex e neastamparat, de multe ori l-am gasit noaptea dormind sub dormitor, doarme cu mine, noroc ca am pus acum parchetul ca inainte aveam gresie
ba se si enerva cand il luam de acolo

va pup pe toate
ma pregatesc de mers la curs si alsat puiul la vecina![]()
daca mai am timp mai trec
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
adinag spune:
Ellis, am fugit toate de tine! 
Poate chiar ii iese un dinte, sau viseaza ceva?
Olim, cum adica doarme sub dormitor? Nu pricep...
Ce curs faci?
Acum chiar plecam, la o piscina, ca are si al meu liber o data, ca dupa iar lucreaza inclusiv in we. 
adinag spune:
Multa sanatate, Lavi pentru Iasminuca. Bine ai facut ca nu i-ai dat antibioticele. Si asta cu culoarea mucozitatilor nu-i o regula, cel putin aici nu se dau antibiotice numai din motivul asta...
mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI ABRAMBURIKA MICA!
LA MULTI ANI SORINA! 
Sa cresteti mari si frumoase!
Cami,ce frumusica si...certareata
e Stefania!
Sa nu-ti faci probleme si cauza Stefaniei (slimatei),are calculatorul defect.Doar atat! ![]()
BB,sanatate multa Iasminei! 
I-am facut dimineata Amirei paste de cus-cus cu branza Almette si unt. O bunatate.Dar m-a refuzat categoric!
E si racita un pic acum,cu mofturi in
...Poate data viitoare am mai mult succes.
Eu am sa mai insist...ca de nu mananca ea ma aleg si eu cu ceva delicios. ![]()
Pentru curatat nasul eu am luat in loc de ser fiziologic,care e f scump,o butelca
de 500ml de clorura de sodiu 0.9%.
E acelasi lucru.
SufletDinger,eu cand ii dadeam vitamine lui Robert nu manca nici cat manca inainte.
Ai incercat sa faci o pauza de suplimente nutritive?
Felicitari pentru mersul singurel. 
Andreea,felicitari lui Eric pentru primii pasi. 
Imi pare rau ca aveti probleme cu somnul.Noi le-am rezolvat de cand nu mai beau cafea. ![]()
Foarte frumoasa costumatia Silviei.
Si tortul. ![]()
Adra,imi place cum se vitaminizeaza Eva.
Ei ii place de numa,eu m-am acrit numa cat m-am uitat la ea. ![]()
Anca (san),uite aici reteta de Brownie Cappucinno. ![]()
Jasmine,ce perseverent e Lucas sa urce pe pat! Nu s-a lasat pana n-a reusit! 
Gata,mi-am facut norma la citit...Ma'c s-o trezesc pe zana,ca are mai mult de 2 ore de cand doarme...Si la noapte ma tine sa-mi zica povesti cu feti-frumosi. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim sanatate multa bolnavioarilor ![]() jasmi si eu stiu persoane care au primit gratis prevenacul in murcia, tot pt copii prematuri. adevaru ca is niste figuri copii astia Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Olim, cica in Madrid e gratuit si e inclus pe lista de vaccinuri... si asta a fost unul din argumente atunci cand am hotarat sa-l facem. Stii, cam ce e obligatoriu e necesar...
Deci si tu dormi cu bebe... si eu la fel, il culc, il pun in patutul lui, dar cand se trezeste pe la 1-2 noaptea il iau la mine in pat pana dimineata...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza