LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
cristi07 spune:
Miha, Cami, care dintre voi aveati locomotiva Thomas premergator?
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4134
isi merita banii? adica baietii se mai joaca cu ea?
Cristina si Radu 3.12.2007
adinag spune:
Lavi, nu am avut aparatul cu noi... dar uite un filmulet cu Floris:
http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5267387301466154162
si unul cum se "joaca" Jasmina cu el (ca sa vedeti de ce nu imi e frica sa nu cada pe jos etc.):
http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5267387301466154162
La Prison Break am vazut deja episodul 7 din season 4.
Te uiti si tu?
Vasari spune:
Buna!
Adra, cred ca ti-e greu... Iti doresc multa sanatate, sper sa gasesti alternativa pentru tratamentul ala. Eva e o scumpa, sper sa ne revedem candva.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori. Se pare ca e o perioada mai grea acum, a venit si frigul si se simte.
Felicitari plimbaretilor, celor ce urca obstacole si cotrobaitorilor. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Salutare!! BB, multa sanatate lui Iasmi. Ea e o fata puternica si o sa se refaca rapid .Yasmin, felicitari lui Lucas pt catarat. Astept si eu cu nerabdare momentul. Azi am descoperit de ce nu mergea in casa. El stie sa mearga ( Tot azi a inceput sa manance si carnea bucati (adica taiata doar cu cutitul). Mi-era mie teama sa-i dau carnea bucati, dar am vazut ca nu are nici un fel de problema. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu |
deci Matei vrea sa umble numai cu ghetutele lui... ce bine ca ti-a venit ideea sa-l incalti si in casa. Al meu dimpotriva, se simte mai bine cu piciorusele goale. Cat costa ghetutele alea?
Eu ii tai lui Lucas cubulete de piept de pui afumat, de carnita...de aproape o luna si roade la el fara probleme... chiar e indicat sa-i dai bucatele atunci cand ii apar dintii
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adinag Lavi, ce ma bucur ca e mai bine buburuza!!! Si eu tot asa stiu, ca e recomandat sa mearga cat mai mult in picioarele goale. Ank, cum te mai simti cu candidoza? Eu n-am avut inca niciodata, bat in lemn! Iar cu antibioticele... ammai zis o data, al meu nu a luat inca niciodata, in 35 de ani. Roxxy, bravo plimbaretului! Felicitari! SI Floris se urca de ceva vreme in paturi, pe canapele, pe banca de la masa si apoi pe masa Stie sa si coboare, mai putin de pe masa mare, unde nici nu are ce cauta. Ah, si el este obsedat de toaleta si peria de la toaleta, fiind mult singura cu el, vine cu mine si acolo, ca altfel nu-l pot supraveghea si e teroare, numai la perie vrea ![]() Am venit de la inot, a fost fain, Floris e obosit, dar am bagat cumva mancare in el si indata mergem la nani. Si apoi, dupa ce doarme si Jasmi, Prison Break!!! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, ce bine ca ati petrecut un timp placut la piscina! Vad ca nu numai al meu umbla cu peria aia... probabil ca o vor fiindca stiu ca nu au voie...
Unde vezi Prison Break? Ca pe mine ma fascineaza... vazusem prima serie in Spania si saptamana trecuta am vazut seriile 2 si 3 complete, iar din seria a 4-a am vazut pana la episodul 9 inclusiv... cand l-am cautat si pe al 10-lea nu l-am gasit...
, cred ca nu a iesit...Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Miha, Cami, care dintre voi aveati locomotiva Thomas premergator? http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4134 isi merita banii? adica baietii se mai joaca cu ea? ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
Cris, Robert al lui Miha are locomotiva aia... se juca Amira cu ea...
Jasmin si micutzul
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Lavi, nu am avut aparatul cu noi... dar uite un filmulet cu Floris: http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5267387301466154162 si unul cum se "joaca" Jasmina cu el (ca sa vedeti de ce nu imi e frica sa nu cada pe jos etc.): http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5267387301466154162 La Prison Break am vazut deja episodul 7 din season 4. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
doamne cat sunt de frumosi!!! si ce bine se tine pe picioruse floris si ce scump e cum se da jos de e canapea
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
somnic pufos!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
olim spune:
adinag ce scumpi sunt
fetelor ma duc la
ca is tare obosita, alex nu o dormit dupa amsa si se simte si la mine
chiar copii vostrii cate somnuri au pe zi, ca alex doarme pana la 8-8.15 apoi de la 10-12 si dupa amsa de la 15.30-17 dar nu itotdeauna, si nus tiu ce sa fac cu el ca la 20 pica lat de oboseala, dar acuma cu cursul meu doarme numai pe la 21.15.
stau si ma mir cum rezista atata i se inchid ochiid e somn dar nu vrea
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
adinag spune:
Jasmin, si eu stiu ca inca nu a iesit 10. Azi vrem sa vedem 8 si 9. Da, a fost fain la pisci,a saptamana viitoare vrem sa mergem la sauna. Ah, al meu tocmai a zis ca trebuie sa fi iesit, ca luni vin episoadele noi. Tu te uiti pe stream sau le downloadezi? Noi am vrea sa ne uitam pe stream, dar inca nu am gasit unul bun...
Lavi, da se tine foarte bine pe pisioruse, a mai facut si pasi singur "din greseala", ca nu vrea. Si nu-l fortez, ca are timp destul sa mearga :))
Va doresc si eu noapte buna, ma retrag si eu, ca am treaba

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)