Copii din 1995-1998(25)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
'Neata...
La Timisoara ploua si e urat...cica vine zapada...
Agho,da...sunt cam apriga la nervi,tocmai d-aia ma controlez cand simt ca ma apuca vreo istericala...De ce sunt necajita de notele lui Alex?Ca sunt date ca sa iasa media...toti profii fac asa,cica incurajeaza elevul,ca sa ii iasa pentru intratul la liceu...nu e pe merit.Alex,cum am mai scris,are "gauri" de materie...In urma discutiei cu el mi-a zis deschis ca pe el il intereseaza sa ii iasa media,notele,nu ce ii predau profii.Ori eu i-am raspuns ca pe mine ma intereseaza ce invata si nu notele,ca invata pentru el,nu pentru mine.Sti ce a raspuns?Ca daca el se face manager,la ce naiba ii trebuie istorie si geografie?Recunosc,poate eu sunt depasita si super invechita in gandirea mea fata de studiu la scoala si materie...si suna a prostie ce zic eu ca trebuie sa primeasca Alex note pe merit...insa asa cred eu ca e bine.Nu fortez,numai ca e bine ca de la fiecare lectie sa stie macar "Retineti"-ul ala....cultura generala macar.
Un pic off topic:tu nu te-ai lovit de persoane cu care discutai intr-un anume context si se uitau la tine ca la extraterestrii ca nu intelegeau o iota din ce ziceai?Iti dau un exemplu,ca sa ne si amuzam un pic:matusa mea are o vecina plina de bani,in felul ei iti da impresia de mare doamna,mare caracter.Nu are copiii,casa se invarte dupa soare,barbatul o iubeste...ce mai?!Lasa o impresie de impresie...Doamna asta vecina are un catel,un amestec de maidanez cu boxer.Frumos catel,bine ingrijit.In fine,la un Anul Nou facut impreuna cu matusa mea,mergem la vecina asta sa ii ziceam si ei la multi ani pe noul an,etc,etc,etc...si vorbeam de catel.Si o tot intrebam,una alta...aveam senzatia ca vorbesc singura...imi raspundea matusa mea.Si ma pune naiba sa o intreb daca cainele este metisat si am realizat apoi ce tampenie am facut,caci vecina s-a uitat lung la mine si imi raspunde:"Aaaaa,nu...nu e metisat...e corcitura..."
Mihaela...sa aveti petrecere minunata si...vin si io,vin si io...de la tortulet nu ma dau la o parte...
Va pup si sa auzim de bine...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
mhldvrc, am uitat ieri sa-ti scriu referitor la probl. tale, sa ai mai mare grija de tine. Familia are nevoie de tine sanatoasa, treburile (unele) mai pot astepta.
corianai, e complicat sa inveti copilul cum sa invete. Exista atatea stiluri. Mie mi se pare cel mai usor sa faca intai o schema, apoi s-o dezvolte, cum spui si tu.
Mihaela, ff harnicutza Diana! Si destul de bn organizata! Imi place! Si eu vroiam sa te rog pt. site, pt ca i-ar place, cred, si Anei. Ieri a facut o macheta superba la optional-engleza, unde invata despre animale. Acum sunt la dinozauri si-a facut macheta intr-o cutie cu niste dino frumosi, iar pe unul s-a chinuit sa-l prinda in atze, ca sa fie in zbor.
Ana68, ce sa mai spun? Am priceput ce-ai zis cu vecina. Ai dreptate in ceea ce priveste cultura generala. Parc-am fi facute de-aceeasi mama. Exact asta tot discut si cu ai mei, mai degraba cu And. care trece prin momente de debusolare. De ex., li se dau teme, dar unii prof. nu sunt interesati sa afle ce-au scris in ele. Nu-i stimuleaza de niciun fel, nu le predau cu pasiune.
Auuu! Sa va spun!!! Intai sa-mi fac curaj Am vazut-o si eu pe d-ra de romana a lui fi-miu si-am vorbit putin. Stiti ce e o manea, parca ar semana cu asa ceva. Si inchipuiti-va ca preda limba si literatura romana. Intelesesem ca se hlizeste cu ei in ore, ca le mai si preda, ea zicea c-a incercat sa le predea, sa lucreze cu ei subiecte de teza, ca au atatea goluri!!!...Deci profa care s-a pensionat a fost total dezinteresata. Acum, din cele doua prof. suplinitoare din scoala, la clasa lui fi-miu s-a nimerit exact cea mai cea! Asa ca fi-miu studiaza romana cu drag numai in particular. La istorie e o aiureala. Ce sa-i mai zic eu lui de respect pt. profesori, ca te uiti la ei sau la fetzele lor si te-apuca jalea si cu fi-miu discut discutii.
Flower, te fericesc ca ai un prof. profesionist la romana. Macar n-o sa ai surpriza sa constati ca Tibi habar n-are de limba romana. Pai la cls.a VI-a, aceeasi prof. le-a impuiat capul copiilor ca "dansa/ul" e pronume de politete, cand de fapt e pron. personal. (Ca e folosit ca si cum ar fi o exprimare politicoasa, e cu totul altceva). Si-mi mai spune And. de hiaturi etc, alte "perle" de-ale ei, dar n-am avut rabdare sa si inteleg.
agho spune:
Mihaela, sa-ti traiasca sotul! La multi ani! Sa fiti fericiti cu totii! Petrecere frumoasa!
mhldvrc spune:
La Multi Ani, sotului tau, Mihaela, sa fiti fericiti, petrecere frumoasa !!!
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
mhldvrc spune:
Hai sa va spun ce-a facut Mihai unor controloare zilele trecute , mie mila de ele, sunt suparata pe el , dar per ansamblu e hazliu .
Veneau de la scoala mai multi colegi, in troleibuz se urca si contolorii:
- Biletele, la control!!
- Nu avem!!!, zic toti in cor.
- Stiti ca, de la 7 ani, trebui sa aveti bilete.
Il intreaba pe Mihai:
- Ai bani, amenda?
- Nu.
- Cati ani ai, certificatul de nastere, carnetul de note?
- Nu stiu, care om normal umbla cu ele?
- In ce clasa esti, la ce scoala?
- Nu stiu.
- Unde stai?
- Nu stiu, acasa.
- Zi unde stai.
- Nu stiu, sunt tembel.
Dac-au vazut ca n-au cu cine discuta , l-au lasat in pace, eu ii spargeam capul
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
mihaela_s spune:
Seara buna!
agho si mihaela multumesc pentru urarile adresate lui Ovi, ziua lui a fost alaltaieri...desi ma asteptam sa citesc si alte urari azi, se pare ca lumea a uitat......mQQm poate ca ai avut dreptate, lista aceea n-am facut-o cum trebuie . Eu am sa va spun totusi ca am avut o mica petrecere, cu noi toti familia marita si cu prietenii nostri romani, Diana a suflat in lumanari si a primit cadouri. Vom face petrecerea cu colegele peste 2 saptamani doar, pentru ca saptamana viitoare avem programata producerea cozonacilor.
La noi e iarna adevarata, a nins azi noapte si azi si mama cu Silvia au facut un om de zapada, a fost distractie mare cu bataie cu zapada. Am sa pun maine poze ca sa vedeti iarna daca va e dor de ea.
corinai, am primit PM, multumesc. Am notat si am sa-i dau adresele Dianei. Notat si tf, am sa-ti trimit si eu, numai sa am timp.
cu drag pe toate, o duminica frumoasa va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
Vic spune:
mihaela_s, LA MULTI ANI sotului si Dianei. Cred ca a fost frumos sa sarbatoriti in familie.
Un weekend placut tuturor.
corianai spune:
Mihaela, si noi le uram lui Ovi si Dianei la multi ani, multa sanatate, fericire si impliniri intregii familii uff...scuze ca nu am fost mai pe faza...
Sunt sigura ca ati petrecut foarte frumos, cred ca super sa fie doi din familie sarbatoriti impreuna povesteste-ne cum a fost, cum i-ati sarbatorit, despre cadouri (si la noi se apropie ziua Marei si ne mai inspiram...)
Si la noi a nins vineri si culmea e ca s-a si depus un stratulet de vreo 5 cm (noi nu vedem des zapada aici in sudul Nordului, anul trecut nici nu am zarit-o) iar fetele au facut si ele un om de zapada.
pupam pe toata lumea
andacos spune:
Mihaela la mutzi ani sotzului multa sanatate ca asta e mai buna ca toate!
La multzi ani si Dianei sa fie sanatoasa si sa aiba o viatza plina de impliniri!Si mult,mult noroc!
Si noi raportam ninsoare si viscoldar noua chiar ne-a fost dor de asa ceva!
O saptamina plina de impliniri tuturor!
Dana