Copii din 1995-1998(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hey Mihaela, sa-ti traiasca sarbatoritii, party major la voi bag sama!
Diana, la multi ani, papusa, sa fii fericita in tot ce faci!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, La multi ani, Dianei! Ufff! M-am incurcat in zile! Sa creasca frumos si sa bucure de voi, cu voi si de totii prietenii noi pe care-i are! Mult succes la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va multumesc la toate pentru urari, am sa revin cand voi fi mai libera...sper sa ma intelegeti. La noi ninge de 2 zile, e si viscol...am facut multe poze si le-am pus aici.

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

PS Diana a primit asa: trening, posetutza, un CD cu Hanna Montana-de la sora mea, 2 carti in romaneste de la mama, caciula+fular de la matusa mea, ticotate de ea, 2 bluze tot de la matusa mea. De la noi un Sims2-Viata in apartament(Livet i lägenhet), o revista, o carte si o pereche de cizme. De la prietenii nostri un set de 5 carti de Astrid Lindgren, o caciula. Dar vor mai urma cadouri...de la colege si in Ro...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Seara buna!

agho si mihaela multumesc pentru urarile adresate lui Ovi, ziua lui a fost alaltaieri...desi ma asteptam sa citesc si alte urari azi, se pare ca lumea a uitat......

Mihaela,,pur si simplu am uitat!! La Multi Ani, Diana!!! sa ai tot ce-i mai frumos pe lume, sa fi fericita si norocoasa, toate dorintele sa-ti fie indeplinite, multa bucurie alaturi de cei dragi!
Mara, cei cu tine "de trei zile-ncoace gura tot iti tace", nu zici nimic?!!???

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Fetelor,
Vreau si eu zapada , trimiteti si la mine un fulg, doi !!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Mihaela,sa-ti traiasca sanatosi sarbatoritii...imi cer scuze de intarziere...m-am gandit ca voi putea intra,totusi,in weekend sa urez Dianei LA MULTI ANI! si sotului tau,insa a fost un weekend trist si fara vreme.
Am deschis albumul cu poze,insa cred ca netul meu nu functiona corect sau nu stiu eu...am vrut sa vad pozele pe rand ,deschise si nu am reusit,am vrut sa las si comentarii...asa ca am vazut pozele mici,cum sunt in album...si mi-a placut mult sa vad zapada,lebede,bucuria voastra,sarbatoritii si...yam-yam...tortulete.Pupam fetele frumoase si mamica lor!

Agho,subscriu la absolut tot ce ai scris in legatura cu scoala...intradevar,lasand la o parte moacele unora din profi,sa luam in calcul temele care le au de facut si pe care le verifica bau-bau...Jale,frate,jale!In fine,cu Alex se pare ca am dat la pace,a luat hotararea de unul singur cum sa-si faca programul in legatura cu invatatul si scrisul temelor,dar si cu activitatile celelalte,gen lecturi suplimentare si exercitii din culegeri.'Om trai si 'om vedea...pana una alta,sa fie sanatosi!

Miha rock... si mai zici ca nu se descurca Mihai?!Nah,sa nu ma bati,da' si io as fi facut la fel...rusinica mie,da' asta e adevarul!

Dana...si ati iesit la sanius?!

Ieri seara a nins un pic si la Timisoara,cu fulgi mari si des...din pacate nu s-a asternut si dimineata,ce era pe masini,pe acoperisuri...era inghetat(nu va mai pomenesc de racaitul parbrizului).Poate o sa mai ninga,cica asa se spune la meteo si la cate poze cu zapada am vazut azi pe forum...deja imi miroase a sarmalute,cozonac,vin fiert si brad...visez!
Asa ca raman cu visatul...va doresc o saptamana cat mai buna si va pup cu drag!Sa auzim numai de bine si vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday !

Fetelor am avut un we cu niste dureri de imi venea sa ma sui pe pereti .Meteahna mea ,desi vremea s-a racit eu nu ma imbrac din prima gros ,asa ca ,cum necum am avut peste we o nevralgie de simteam pana in creier .Nu stiam ce ma doare de fapt .Eu care nu ma am cu medicamentele as fi fost in stare sa iau orice numai sa-mi treaca .In felul asta am ratat petrecerea u7nor prieteni (la o cabana la munte )si nu numai ...

Miha ,sa-ti traiasca Diana ! Sa fie sanatoasa si norocoasa ,ca frumoasa si isteata este ! Si sa se bucure de toate cadourile primite de la cei dragi .Si sa-ti traiasca si scorpionul !
Sa stii ca te invidiez pt reuniunea de care te bucuri zilele astea .Pt tine Craciunul a venit mai repede anul asta .
Iarna in toata regula la voi ,am vazut si eu cativa fulgi sambata ,presupun ca cea in bleu era sora ,pe mama am recunoscut-o .

Agho ,draga ,ma fericesti acuma ca am un prof profesionist la romana ,iti mai amintesti cand va povesteam la inceput ?Din pacate totul vine cu un pret ,...la pachet ,dupa cum am tot scris-o sunt unii care prea fac si unii carora nici nu le trece prin cap sa faca .Aaaa , si am intalnit si o a 3-a categorie ,a celor dotati dar care au f mare grija cat fac , altminteri nemaiavand clientela pt acas' ...
Cat despre maneaua de romana ,o fi lipsit saraca la ora intr-a 3-a ca atunci se vb despre pron pers si despre cel de politete .

Ana ,ce spui tu acolo ...Uite asta nu mi se pare in regula si de-aia n-o sa ostenesc hulind arbitrariul notelor obtinute in felul asta . In modul asta profesorii umfla in mod artificial nivelul si cotatia scolii .Si copiii ce inteleg de-aici ? O degringolada totala ! La noi programa este inca imposibil de stufoasa .Practic la un momentdat nu ai cum sa acoperi tot .Volumul e f.mare .Plus numarul de materii -12 la cl a 5-a .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, frumoase cadouri pt. Diana! Si ce tort! Si ce distractie pe voi la zapada! Tu ca intotdeuna ai fost observator si fotograf! Faine pozele cu zapada si cu pasarile-n zapada, in zbor!

mhldvrc, fara suparare, desigur,
nu apreciez genul asta de comportament nici la adulti, nici la copii. Asa pare amuzant, haios, e o chestie de bravada, s-a descurcat ca sa zicem asa.
Si pe fi-miu l-am "mirosit" ca la ore mai calca pe bec. Oricarui copil ii place sa faca pe interesantul, ca daca esti intr-un grup, intr-un cerc de colegi/prieteni esti tentat sa adopti comportamentul ala de badaran, de care va mai povesteam. Si n-am s-accept in ruptul capului asa ceva.
Moooama, ce-am mai facut ca trenul si vineri ca uitase sa dea ceva important pt. un coleg cu care merge la pregatire. Ufff!

Ana68, miroase a iarna, inca nu e zapada, dar si cand o veni, sa te tii!
Da, bn faci ca discuti cu Alex. Bine fac si eu, facem si noi, ca si sotul a mai discutat cu al nostru. In fine! Cum spui tu, sanatosi sa fie! Ideea e ca pe 3 dec. au teza cu subiect unic la romana, asa ca urmeaza zile fierbinti intr-o iarna rece!

Flower, daca n-ai avea cap, n-ar avea ce sa te doara! Sa-ti treaca definitiv!
Iti dai seama ca la teze, profesoara le corecteaza tezele si sper sa aiba minte si sa-si faca treaba bn!
Bafta in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui agho

mhldvrc, fara suparare, desigur,
nu apreciez genul asta de comportament nici la adulti, nici la copii. Asa pare amuzant, haios, e o chestie de bravada, s-a descurcat ca sa zicem asa.
Si pe fi-miu l-am "mirosit" ca la ore mai calca pe bec. Oricarui copil ii place sa faca pe interesantul, ca daca esti intr-un grup, intr-un cerc de colegi/prieteni esti tentat sa adopti comportamentul ala de badaran, de care va mai povesteam. Si n-am s-accept in ruptul capului asa ceva.
Moooama, ce-am mai facut ca trenul si vineri ca uitase sa dea ceva important pt. un coleg cu care merge la pregatire. Ufff!

Cred ca nu m-am facut inteleasa, am zis ca eu ii spargeam capul lui Mihai, daca eram in locul controloarelor. Da ai dreptate, la prima vedere pare amuzant, dar nu sunt de acord cu el. Nu i-am facut abonament pentru ca de regula merge pe jos si as fi dat niste bani degeaba, dar de un bilet la nevoie ar fi avut bani. Asa ca si din aceasta cauza m-am suparat pe el, mai ales ca nu-i prima data cand il duce capul la prostii. V-am mai spus eu, cred, ca in clasa a II-a "duamna" era sa-mi trimita protectia copilului acasa ca-l "batem si terorizam zilnic". M-am certat zdravan cu ea la una din sedinte, si pana la urma l-a prins cu minciuna "Mama ma da afara din casa si tata ma bate cu picioarele daca-mi invat si fac temele " nu-i de ras, de fapt e de plans . La prosti il duce mintea .

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Are imaginatie ,nu gluma ,Mihai .Mie imi vine a rade ,nu stiu insa cat de amuzati va simtiti voi in postura de parinti ...

Si la TB au fost deja programate tezele ,ieri a avut un test la romana ,joi vor avea altul la engl ,si deja sapt viitoare prima teza . Sunt curioasa cat timp va aloca proful pt recapitulare si daca o sa le dea planul de recapitulare .Testul ultim pe care l-au avut a fost din Fonetica si Genul liric .Bineinteles ca le-a dat numai chichite ...

Anca ,hai mah ,ca mi-e dor de tine ,n-a trecut viitura ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput