Copii din 1995-1998(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Agho ,eu intelesesem ,cand era doar in faza de proiect treaba cu tezele cu sub unic ca nu corecteaza profii de la clasa .Dar stiu eu acuma ce s-a ales de proiectul ala ? Ca la noi totdeauna viatza bate filmul .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mara, tezele sunt corectate prima data de profesorul clasei, apoi de un profesor de la comisia de corectare, formata in alta unitate de invatamant, dupa 4 zile aflam rezultatele(daca notele nu corespund,< sau mai > cu 1 punct se face media aritmetica intre cele doua note. Contestatiile se corecteza de comisia de corectare la nivel de capitala in cazul nostru sau judeteana pentru cei din tara in termen de 15 zile de scoala. Asa ne-a spus diriginta la ultima sedinta. De ce sunt eu nelamurita este ca nu-si acopera numele ca la orice examen, sau n-am fost eu foarte atenta, in ziua respectiva nu-mi era prea bine.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Agho, sti altceva? Sper sa nu te superi ca i-am raspuns eu Marei.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

La noi nimic nou sub soare...poate doar ca preconizez ca si eu si Luana vom raci...Luana era plina de mucisori si tusea de numa'...Alex e in regula,ieri a dat test la mate,romana si franceza...si se plange ca e greu,mult de invatat...iar teza la mate va fi...nu stiu in ce data,undeva prin 8 decembrie,cred.
Pupici si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mhldvrc, multumesc, cum sa ma supar? Dimpotriva, ai fost destul de clara in explicatii. Acum ce n-am priceput eu,desi tu asa spui, e ca nu stiu daca se face media aritmetica dintre nota data de profesoara clasei si cea rezultata in urma examinarii comisiei.
Nu-mi mai bat capul cua sta acum, ideea e ca sper numai ca fi-miu sa rezolve corect. Si sper ca si prof. lor sa fie OK.
Si-am priceput ce-ai vrut sa spui referitor la Mihai. May, si ce i-a trecut prin cap la 7-8 ani sa faca?! Numai mama sa nu fii!

Flower, cand am avut sedinta , asa intelesem ca tezele vor fi corectate de comisia din scoala, apoi duse la centrul de evaluare. Acum a aparut noutatea: tezele sunt corectate de prof. care le preda la ora. Plus examinare ulterioara de catre comisii.
Pe 3 decembrie e teza la romana.

Ana68, aseara i-am tinut companie lui And. pana la miexul noptii (noi nu faceme xcese de-astea defel) c-avea de facut 4 (patru) planse la desen pt. azi. I le-a cerut profesorul si cum joi seara abia a scapt de ghips, vineri la scoala, sambata si duminca a putut sa lucreze si nu doar la desen. E de groaza groazei. Unul l-a dus doar in creion - oala/ulcica...lumini si umbre, desi trebuia pictat.
La fizica, la fel, il astepta mai devreme pt. experiment ca sa-i dea nota si tot asa. E mai greu si ce sa facem?...
La franceza, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, nu l-a ascultat ieri...ca si-acolo a tunat cu note mici.

S-auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va multumesc si celor care ati venit mai tarziu cu urarile adresate Dianei.

O saptamana placuta in continuare.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna!

V-am citit in viteza, ultima perioada a fost mai aglomerata.
Daniel mai are trei saptamani de clasa a 8-a. Ieri a aflat ca va avea la materiile la alegere toate cele 3 optiuni pe care le vroia. Am mai aflat si ca cei din clasa a 9-a iau vacanta vinerea asta, deci in loc de 6 saptamani de vacanta, vor avea 8. Asa ca Daniel stie ce-l asteapta anul viitor dupa examene .

In rest, nimic deosebit la noi.Inca nu ne-am hotarat ce facem de ziua lui Daniel, dar trebuie sa decidem saptamana asta.

Sanatate si spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor...

Agho,acuma bietul Andrei are de recumperat si probabil ca l-au luat ca de nou profesorii...Mult prea mult de lucru,parerea mea.
Am aflat ca Alex are teza la mate in 4 decembrie...si la romana si la franca iar a luat 10...l-am si intrebat cum de i-a dat...la care el imi zice ca a fost singurul din clasa...hm...foarte ciudat.
Nu am reusit sa-l ascult din tot ce zice el ca a invatat saptamana trecuta...am fost prinsi cu fel de fel de treburi si am sarit.Insa,ca o mama rea ce sunt,i-am precizat ca asta nu inseamna ca i-a sarit randul,ci ca sa se astepte in orice moment sa il intreb...asta ca sa-l tina in priza.
L-am vazut aseara cu o carte groasa in mana,si-a luat-o de la biblioteca scolii,ca are de facut referate la romana...Nu stiu zau cand o sa faca tot ce are de lucrat,ca la mate lucreaza deja in plus mult fata de scoala,la fizica lucreaza tot asa...pentru 10,evident,ca le-a zis doamna ca cine lucra 10 probleme din nu stiu ce culegere,primeste 10...la romana referate,la civica alte referate...multe,multe...Eu una abia astept vacanta,sa il las sa stea ca planta toata ziua,pe bune de-l las sa faca ceva...
Asta e...

Vic,spor la scoala lui Daniel si vacanta frumoasa!

Mihaela...voi cand intrati in vacanta?

Dragelor,sa auzim numai de bine!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Vic, vacanta frumoasa!

Ana68, s#259;n#259;tate multa si spor la lectii! Acum ce sa mai spun despre tine...ba sa faca teme, ba s-o lase mai usor?!

La desen, i-a vazut plansele si cum in toate predomina galbenul si portocaliul, l-a intrebat (fara sa vrea raspunsul) ca de ce-a folosit atat de mult ac. culori? I-a dat nota, dar nu stie ce nota. Si-a fost bn ca n-a terminat si plansa 4 de pictat.
A dat test singur la fizica...

O zi ploioasa, cenusie, in Buc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna ziua fetelor!
Tot citesc pe aici cat de multe teme au copiii vostri si sunt ingrozita cred ca o sa o pun si pe Mara mea sa citeasca si sa ia aminte... sa nu se mai planga ca nu ii ajunge timpul pt temele ei. Adevarul e ca ea vrea sa se joace imediat dupa scoala cu prietenele, apoi vine timpul sa o ia pe Eva de la gradinita, se face seara... cina, tv etc... cand sa mai faca saraca fata lectii??? Eu nu stiu de fapt in ce clasa sunt ai vostri... Mara e a cincea.
Mihaela am vazut si eu pozele, foarte frumoase Erau insa multe personaje pe acolo, asa ca pe tine nu te-am identificat... Ce mai faceti voi? Mai sunt mama si sora ta la voi? Sa stii ca Mara s-a uitat pe acel site, si zice ca trebuie sa plateasca, asa e? Eu nu am avut timp sa cercetez.
Am inceput sa adun si eu cadouri.. pt Mara am luat deocamdata 2 filme Home alone 4 (ne lipsea din colectie) si Grace (filmul ei preferat cu Travolta- Newton John), o carte de desenat manga (de mult vrea ea sa invete, a vrut chiar sa se inscrie la un curs dar nu am gasit deocamdata) plus 2 seturi de bijuterii (prostioare, cercei bratari, coliere ) Lista ei e insa taaare lunga, mai ales ca e si ziua ei pe 26 dec, asa ca trebuie sa avem cadou pt ambele ocazii. Pe primul loc in lista e un pui de pisica pe care nu cred sa-l dobandeasca (poate doar daca trece zana buna pe la noi) iar pe locul doi mobila noua pt camera ei ... mai am deci mult de lucru cu cadourile...
ia te uita, nenea de langa mine isi impodobeste balconul de iarna ca tot vorbeam eu despre cadouri de craciun...
pupam, numai bine

Mergi la inceput